lauantai 2. joulukuuta 2017

Marraskuun suosikit

Heippa ystävät! Marraskuu on jäänyt jo taakse, tänään ollaan saatu avata jo toinen luukku joulukalentereista :). Vuoden paras aika on täällä! Meillä on kuitenkin vielä muutama marraskuinen postaus käymättä läpi, joten aloitellaan vaikka suosikeilla, koska no, ne on niitä lemppareita! Marraskuun suosikit koostuu pitkälti ihonhoidosta, mutta mukana on toki myös meikkejä ja vähän jotain muuta. Mukana on aika paljon uusia tuotteita, mutta myös pari vanhempaa tuttua.



Aloitetaan vaikka ecotools makeup brush shampoo*:lla, jonka sain testiin jokin aika sitten. Tämä on ollut todella kätevä, vaikka ensin mietinkin, että miten käyttö oikeen onnistuu. Tipautan shampoota tipan siveltimelle ja pyörittelen sitä pesualustalla (tai kädellä) ja lopputuloksena on puhdas ja raikas sivellin. Aion ehdottomasti jatkaa tämän ostamista tulevaisuudessakin, sen verran edullinen ja hyvä tuote kyseessä. Lue lisää täältä.

Marraskuun suosikkeihin päätyi myös yksi sivellin, joka on ihastuttanut viimeaikoina oikein kunnolla. Morphe R14 on ollut täydellinen sivellin varjostuksiin ja miksei myös bronzerille. Oikeastihan tämä sopisi erinomaisesti lähes mihin tahansa, poskipunalle, puuterille yms. Mä olen kuitenkin tykännyt käyttää tätä varjostuksiin, koska sivellin on sopivan pieni ja pyöreä muoto auttaa häivyttämään varjostuksen rajoja jo levittäessä. Tämä on myös ihan unelmanpehmeä!


BECCA shimmering skin perfector liquid sävyssä Prosecco Pop tuli mulle Boxycharmin mukana ja oon ollut todella tyytyväinen tähän. Nestemäinen highlighter toimii tosi hyvin meikin alla, meikkivoiteeseen sekoitettuna tai meikin päällä kasvojen tarkempaan korostamiseen. Tässä on ihana kultainen sävy ja todella miellyttävä koostumus. 

Instant Effects Instant lip* herätti myös suurta ihastusta marraskuussa. Olen tästä tehnyt ihan oman postauksensakin, jonka voit käydä lukemassa täällä. Happiteknologiaa hyödyntävä huultenpullistaja on todella miellyttävän tuntuinen huulilla eikä aiheuta mitään kihelmöintiä. Tämä saa huulten rajat näyttämään tarkemmilta ja antaa hieman lisää luonnollista puhtia huulille.

ColourPop Supernova shadow sävyssä Moon lit on upea uutuus, jonka sain käsiini vasta vähän aikaa sitten, mutta johon olen jo täysin rakastunut. Nestemäinen hohtava glitterinen luomiväri näyttää upealta yksinään tai toisten luomivärien kaverina. Näistäkin kirjoittelin jo vähän aikaa sitten enemmän, lue postaus täältä.

Jeffree Star velour liquid lipstick sävyssä Nathan kuuluu kohtalaisen uuteen Star Family -kokoelmaan. Nathan on mun mielestä upea persikkainen nudesävy, joka sopii arkeen ja juhlaan. Tämä ja muut kokoelman tuotteet esiteltynä täällä.


Sain kesällä testattavaksi MOA The green balm* voiteen, joka on tehokas jokapaikan voide. Tämä luonnollinen balmi sopii lähes kaikkeen iholla; hyttysen puremiin, naarmuihin, kuiviin kohtiin yms. Mun ihoni on ollut super kuiva nyt talven tultua, joten olen tykännyt käyttää tätä niihin kuiva-läiskiin, joita on ilmestynyt esimerkiksi kyynerpäihin. Toimii loistavasti pehmentäen niitä! Lue lisää täältä.

Weleda Skin food on tällä listalla samasta syystä kuin edellinenkin, mun kuiva ihoni on suorastaan janonnut tätä voidetta. Oon käyttänyt tätä täsmähoitona kuiviin ja halkeileviin sormiin, käntäpäille, kyynerpäille, polville yms. Etenkin yöaikaan tämä tekee ihmeitä. 

I love me -messuilta ostin Signe Seebid kasvoöljyn, joka ihastutti heti ensi kokeilulla. Tämän ihana kukkaistuoksu on tosi rauhoittava ja öljy tuntuu iholla tosi hoitavalta ja kosteuttavalta. Jälleen ihan ehdoton must talvi-iholle! Tästäkin kirjoittelin jo aikaisemmin täällä

Oliko mukana sun suosikkeja tai inhokkeja? :)

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä


11 kommenttia:

  1. Tuo Moa jäi kiinnostamaan, pitää tutustua lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, löytyy paljon ihania luonnonkosmetiikkatuotteita! :)

      Poista
  2. Mua kiinnostaisi Morphen siveltimet ja juuri tuollainen R14 kaltainen sivellin on hankintalistalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Morphea saa nyt tilattua tosi näppärästi brittiverkkokaupasta, helppo lähteä tutustumaan :)

      Poista
  3. Oi miten kivoja suosikkeja! Näistä itse asiassa yksikään ei ole mulle tuttu, mutta varsinkin toi Morphen sivellin alkoi kiinnostaa. Ton tyylinen sivellin puuttuu täysin mun kokoelmista, mutta käyttöä tollaselle olisi kyllä ihan ehdottomasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi sivellin on sellainen, jota en tiennyt tarvitsevani ennen kun sen sain ja nyt oon ihan koukussa :D

      Poista
  4. Näistä kiinnostaisi tuo shampoo ja huulten pullistaja.

    VastaaPoista
  5. Tuo huultenpullistaja olisi varmasti ihan kokeilemisen arvoinen tuote :) Sivellin tuntuu myös sellaiselta, jota saattaisin tarvita. MOAn voidetta ovat monet ystävät kehuneet joten sitäkin olisi kiva kokeilla itse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ehdottomasti kokeilun arvoinen, mä oon tykännyt yllättävänkin paljon :). Ja MOAa suosittelen kanssa lämmöllä, etenkin just tämä green balm on ihan huippu <3

      Poista
  6. Mä tykkään myös kovasti etenkin uudistetuista siveltimistä ja se meikkisieni on tosi kiva!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...