sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Joulukalenterien luukut 1-3

Ihanaa ensimmäistä adventtia kaikille! :) Joulu tulla jolkottaa kovaa vauhtia ja täällä ollaan valmiina, joulutunnelmissa. Blogin puolella joulukuu tietää jouluisia postauksia, luvassa on mm. kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri, mun oma pienimuotoinen maanantaijoulukalenteri (tulee siis huomenna!) ja muita jouluisia postauksia. Tänään päästään kurkistelemaan mun omien kosmetiikkajoulukalentereiden kolmeen ensimmäiseen luukkuun. Mulla on siis elevenin joulukalenteri ja Lookfantasticin joulukalenteri ja tässä postauksessa avataan molempien luukut! Jos haluat seurata "livenä" mun luukkujen availua, teen sen joka aamu snapchatissa (marielina1989). 


Aloitetaan vaikka elevenin kalenterista. Tätä hypetettiin etukäteen kovasti, luvassa on tuotteita 500€ arvosta ja myös selektiivistä kosmetiikkaa, joten voitte uskoa miten innoissani tästä olin. Katsotaanpa nyt sitten tämän kuun aikana miten lupaukset piti paikkaansa ja kolahtiko tuotteet mulle.

1.12 luukusta paljastui Swiss Clinic Face perfecting dry mask. Ensi vilkaisulla luulin tämän olevan perinteinen kangasnaamio, joka sekin olisi ilahduttanut, mutta ei. Kyseessä on kuivanaamio, jota voi uusiokäyttää jopa kolme kertaa. Rehellisesti sanottuna en ole koskaan kuullutkaan mistään vastaavasta, joten en tästä nyt osaa vielä mitään kertoakaan. Tosi mielenkiinnolla lähden kuitenkin tätä kokeilemaan.

2.12 luukusta löytyi Mario Badescu Glycolic acid toner. Mä en ole koskaan testannut Badescun tuotteita, mutta ne on kiinnostaneet jo pitkään, joten tämä oli todella mieluisa yllätys. Kasvovesiä mullakin kuluu kuitenkin jonkin verran, joten tämä pääsee käyttöön melkeen heti. Kooltaan tämä on 50ml, näppärä matkakoko ja tästä saa jo hyvän käsityksen, että tykkääkö tuotteesta vai ei. 

3.12 luukkuun oli kätketty Clarins Instant light -huulikiilto minikoossa. Mulla on tämä tismalleen sama näytekoko ja sävy, tullut livboxista joskus aikoinaan ja en ole sitä juurikaan käyttänyt. Tämä lähtee kiertoon, koska en vaan koe mulla olevan tälle tarvetta. Muistelen kuitenkin, että tässä oli tosi kiva koostumus ja sävy, jos tykkää huulikiilloista. 


Lookfantastic kalenteri on mulla nyt kolmatta vuotta, oon ollut tähän tyytyväinen edellisinä vuosina, joten odotukset on nytkin korkealla. 

1.12 luukusta paljastui Illamasqua Lava lips marbled lipstick sävyssä Vixen. Illamasqua on todella hyvä brändi ja oon tosi iloinen, että kalenterista löytyi heidän tuote. Huulipunassa on kaunis mauve-marjaisa sävy, tosi hyvin sopii syksyyn ja talveen. 

2.12 luukkuun oli kätketty Ciaté Fierce flicks eyeliner. Toinen meikkituote kahden päivän sisään, aika lupaava alku! Tämänkin otan innolla testiin, en olekaan Ciaten meikkejä niin kauheasti käyttänyt. Mä tykkään eniten tällaisista tussimaisista eyelinereista, joten tämä olin tosi mieluisa.

3.12 luukusta löytyi Grow gorgeous scalp detox. Tämä ennen hiustenpesua käytettävä päänahan tehohoito kuulostaa tosi lupaavalta! Mun päänahkani kärsii psoriaasiksesta, joten se tarvitsee kaiken mahdollisen avun, mä testaan aina kaikki päänahka tuotteet tosi mielenkiinnolla. Tästä brändistä en ollut aikaisemmin kuullut, joten senkin puoleen kiva testata!

Täytyy sanoa, että tosi lupaava alku oli molemmissa kalentereissa, mutta ekan kolmen päivän perusteella voiton vei Lookfantastic, koska siinä kaikki luukut oli mieluisia ja elevenin kalenterissa kolmas luukku jätti mut kylmäksi. Mielenkiinnolla odotan mitä ensi viikko tuo tullessaan!

Millaisia joulukalentereita teillä on?

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Kivoja tuotteita molemmissa, ehdottomasti elevenin naamio ja LF:n huulipuna olivat herkut tähän asti. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä, nostan vielä Badescun listalle :)

   Poista
 2. Meillä vain lapsilla on joulukalenterit, suklaakalenterit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan joulukalentereita, joten näitä on aina oltava :D

   Poista
 3. Elevenin kalenterista:uskomatonta, että samaa naamiota voi käyttää kolmesti. Niin se kosmetiikka kehittyy. Lookfantasticin tuotteet vaikttivat minustakin mielenkiintoisammilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä olin kanssa tosi ihmeissäni, jään mielenkiinnolla odottamaan sen testailua! Ehkäpä saan siitä ihan oman postauksenkin aikaan :)

   Poista
 4. Naamio vaikuttaa kiinnostavalle.

  VastaaPoista
 5. Kivoja tuotteita! Oon itse ihastellu kaikkien näitä joulukalentereista tulleita yllätyksiä. Ois vaan pitäny ostaa joku kosmetiikkakalenteri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on kyllä kiva seurata myös muilta, mutta en voisi kuvitella ettei mulla olisi omaa kalenteria :D Joulun odotus paljon hauskempaa näiden kanssa!

   Poista
 6. Opn itekin vähän kattonu Ciaten meikkituotteita sillä silmällä mut ne onkin yllättävän tyyriitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ei ne mitään kovin edullisia kyllä ole! Mua kiinnostaisi ne glitter flip huulipunat :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...