perjantai 8. joulukuuta 2017

IsaDora liquid lip chrome

Sain jokin aika sitten testiin IsaDoran uusia metallisia nestemäisiä huulipunia. Nämä liquid lip chrome -huulipunat ovat osa uutta Holiday Divine -kokoelmaa, joka julkaistiin marraskuussa. Näiden metallisten huulipunien lisäksi kokoelmaan kuuluu mm. luomiväripaletti kausisävyssä, glitter linereita, kynsilakkoja kausisävyissä ja face glow highlighting wheel. Toisin sanoen aika pitkälti kaikki, mitä tarvitset täydelliseen hehkuvaan pikkujoulumeikkiin, jouluksi tai uudeksi vuodeksi. 


Liquid lip chrome -huulipunat julkaistiin nyt neljässä kausisävyssä. Minä toivon, että näitä tulee lisää sävyjä pysyvään valikoimaan, sen verran kivoja nämä on olleet! Nimensä mukaan nämä ovat hyvin metallisia ja hohtavia nestemäisiä huulipunia ja pakko sanoa, että näiden pigmentti yllätti mut totaalisesti ensimmäisellä kokeilulla! Nämä ovat ihan super peittäviä jo yhdellä kerroksella, tuntuvat huulilla miellyttävän kermaisilta ja ovat taatusti juhlameikin kirkkain timantti. Nämä eivät kuivu huulilla vaan pysyvät kermaisina ja kosteina, joten pysyvyys ei myöskään ole sama kuin perinteisissä nestemäisissä mattahuulipunissa. Näitä on kuitenkin helppo lisäillä illan mittaan ja nämä pysyvät huulilla kauniina melko pitkään, syömistä eivät kuitenkaan kestä.


Pakkaukset on hyvin simppelit, kirkkaat tuubit mustalla korkilla, jossa tietysti IsaDoran logo, tuotteen nimi ja sävyn nimi. Kivaa näissä on se, että sävyn näkee heti tuubin läpi, ei tarvitse avata pakkausta löytääkseen haluamansa sävyn. Tuotetta levitetään huulille melko perinteisellä applikaattorilla, siinä ei ole mitään uutta tai ihmeellistä, mutta ajaa asiansa hyvin. Tuo applikaattori on muodoltaan aika kapea ja kärjestä terävämpi, joten sillä saa hyvin tehtyä tarkkaakin rajaa, esim. amorinkaarella.


Kuten tuli jo mainittua, sävyjä julkaistiin neljä erilaista ja nämä ovat kaikki kausisävyjä, joten jos kiinnostut näistä niin kipaise ihmeessä äkkiä lähimpään markettiin, jossa IsaDoraa myydään! Hintaa näillä on 13,90€/kpl, joka ei mun mielestä ole mikään mahdoton hinta, ainakaan meillä Suomessa (täällä kun markettimeikit maksaa muutenkin tosi paljon). Mun suosikkeja on ehdottomasti Pink Diamond ja Ruby Red, joka on muuten niin täydellinen kirkkaanpunainen metallinen huulipuna, ihan ehdoton sävy joulukauteen!


Mikä sävyistä on sun suosikki?

Love, Mari

*Tuotteet saatu pr näytteinä

12 kommenttia:

 1. 42 Euby Red on suosikki, mutta nättejähän nuo on kaikki:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi kaunis sävy <3 Niinkuin on nämä kaikki :)

   Poista
 2. Varmasti nuo kimaltavat ja metalliset tuotteet sopivat pikkujouluihin.

  VastaaPoista
 3. Oma suosikkini on tuo kirkas punainen Ruby Red. Joulukynteni ovat punaiset ja sopisi hyvin niihin.

  VastaaPoista
 4. Todella kauniita värejä! Suosikki on vaikea valita, mutta ottaisin itselleni kummantahansa, joko Pink Diamondin tai Dark Decadencen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat on tosi nättejä, mutta tuo Pink Diamond on kyllä vienyt mun sydämen :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...