perjantai 15. joulukuuta 2017

Bomb dot com

Heippa kaikille! Tänään pääsen esittelemään teille aika huikean paletin, joka sopii ihan täydellisesti etenkin tähän vuodenaikaan. Kyseessä on Jolie beauty Bomb dot com -paletti, johon törmäsin ensimmäisen kerran Tatin youtube kanavalla. Paletti näytti Tatin videolla niin ihanalta, että mun oli pakko tilata tämä myös itselleni. Jolie beauty on Brittiläinen brändi, joten alvi ja tullimaksuista ei tarvitse huolehtia ja postikulutkin oli mun mielestä tosi kohtuulliset. Joliella on tällä hetkellä voimassa jouluinen alekoodi, koodilla SLAYBELLS saat -15% tilauksestasi. 


Bomb dot com paletti on ulkoisesti todella nätti, isokokoinen, mutta kuitenkin melko littana paletti. Pinta on hieman karhea, sellainen hiekkamainen ja niin upean glitterinen ja kimalteleva, kuvat ei todellakaan tee tälle oikeutta. Paletilla on hintaa 25.99 puntaa eli noin 30 euroa. Ai miksi tämä sitten on niin ihana?


!!!!!! Oikeesti. Katsokaa nyt tätä. Paletillinen glitteriä, voiko olla parempaa? Tämä on täydellinen paletti kaikille glitterin ystäville ja kaikille, jotka haluaisivat käyttää glittereitä enemmän, mutta kokevat niiden käytön hankalaksi. Paletista löytyy 24 erisävyistä glitteriä ja nämä ovat nimenomaan pelkkää glitteriä, ei mitään pohjasävyä tms. Näiden käyttö on todella helppoa, joko sormella tai litteällä siveltimellä, kunhan luomella on ensin tahmea pohja vaikka glitterliimaa. Nämä eivät varise niin pahasti kuin irtoglitter, mutta toki jonkin verran löytyy glitteriä poskilta, joten suosittelen tekemään silmämeikin ensin. 



Paletissa on aivan ihania sävyjä, jokaiselle löytyy jotakin aivan varmasti ja sävyjä on jokaiseen juhlaan ja vuodenaikaan. Ainoa mikä jäi puuttumaan on musta glitter, se olisi aika makea! Tein keskiviikon meikkipostauksessa nähdyn meikin tällä paletilla, käytin tuota oikean reunan toisteksi ylintä sävyä. Sävyjen kesken on hieman vaihtelua, osa on todella tiiviitä ja peittäviä ja osa taas hieman "harvempia" luomella, mutta kaikki mitä olen ehtinyt kokeilla on toimineet todella kivasti.


Olisiko sulla käyttöä glitter paletille?

Love, Mari

28 kommenttia:

  1. Mäkin näin Tatin kanavalla tämän paletin, ja se on kyllä aivan oh-la-laa!
    Mulla ei taitaisi ihan näin laajalle glitter-iloittelulle olla käyttöä, mutta pari-kolme sävyä voisi olla ihan paikallaan:) Tykkään säihkeestä ja blingistä silmillä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tässä paljon sävyjä, joihin ei varmaan paljoa tuu koskettua, mutta oli vaan pakko :D Niin nätti!

      Poista
  2. Hieno on.kyllähä tollaiselle käyttöä olisi. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Glitteriä tarvitsen vain sambakeikoilla ja karnevaaleilla. Muutoin ei tule käytettyä ollenkaan. Kivat värit paletissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No samba ja karnevaalit tosiaan vaatii paljon glitteriä, ainakin mun silmissä :D

      Poista
  4. Apua mikä paletti! En varmaan ikinä keksisi noille kaikille sävyille käyttöä kun en ”osaa” meikata niin kovin värikkäästi mutta hitsi että tää ois silti kaunis.. glitter on elämä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö!! Ihan mieletön :D Tätä on niin ihana vaan katsella ja miettiä mitä voisi tehdä, vaikka ei sitten tekisikään :P

      Poista
  5. Oho, vautsi! Siinä kaikkien glitterharakoiden unelma :)

    VastaaPoista
  6. Oooo!! <3 Toi on aivan ihana :D Oon nähnyt jossain jonkun kuvan tosta paletista, mutta en todellakaan ajatellut, että se olisi sellainen, minkä saa Suomeenkin noin helposti tilattua. Toi tulis kyllä tarpeeseen, kun mieluusti joskus laittaisi kunnon glittervärit luomille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää oli tosi helposti tilattavissa ja asiakaspalvelu vastasi nopeasti kun oli kysyttävää :)

      Poista
  7. Ooooi, onpas kaunis glitterpaletti :D Ei ehkä itsellä olisi käyttöä kaikille sävyille mutta siitä huolimatta ihan tajuttoman kaunis paletti, jota voisi vaan tuijottaa ja ihailla loputtomiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä, tuskin tulee hirveästi kaikkia sävyjä käytettyä, mutta on ne vaan nättejä :D

      Poista
  8. Sisäinen harakkani on innoissaan, mutta ei mulla tuolle olisi "järkevää" käyttöä. Silti, ihana. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täähän menisi vaikka koristeena kun on niin kaunis ja kimalteleva :D

      Poista
  9. Ah, tää on niin ihanan näköinen! <3

    VastaaPoista
  10. oii ihania! Ihastuin glitter-meikkiin tänä kesänä :) tuollainen paletti olisi ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glitterit on kyllä selkeesti olleet tän vuoden hitti, etenkin viime kesänä oli tosi trendikkäitä :)

      Poista
  11. No vau!!! Aivan ihanan näköinen niin itse paletti kuin sävytkin 😍

    VastaaPoista
  12. Mulle tulee tästä mieleen lapsuuden leikkimeikit :D

    VastaaPoista
  13. Tätä voisi vaan tuijotella päivät pitkät :D En tiedä kuinka usein tämmöstä palettia tulisi käytettyä, mutta ainakin tähän aikaan vuodesta tää olis kyllä täydellinen :D

    VastaaPoista
  14. Herranjumala tää on ihana paletti. Jos Lontoosta jää budjettia ylitse niin tää lähtee kyllä tilaukseen :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...