lauantai 16. joulukuuta 2017

Joulukalenterien luukut 11-16

Enää 8 yötä jouluun!! Tänään päästään taas kurkistelemaan joulukalenterien luukkuihin, aika avata luukut 11-16. Jos joku ei ole nähnyt mun edellisiä luukku-postauksia, niin minultahan löytyy tänä vuonna kaksi kosmetiikkajoulukalenteria, elevenin ja lookfantasticin. Näissä postauksissa esittelen teille mitä luukuista on löytynyt ja vähän mun mietteitä tuotteista ja kalentereista ylipäätään. Jos haluatte seurata "livenä" luukkujen availua, kannattaa seurailla mua snapchatissa (marielina1989), jossa luukut aukeaa joka aamu!


Aloitetaan taas luukkujen läpikäynti elevenin kalenterilla. Tätä kalenteria hypetettiin etukäteen todella paljon, sen luvattiin olevan arvoltaan 500€, joten minäkin lankesin ja tilasin omani. Tähän mennessä kalenteri on ollut ihan ok, paljon on tullut myös huteja ja en voi sanoa, että tämä on mun mielestä hintansa väärti. Katsotaanpa mihin suuntaan nämä kuusi luukkua mun mielipidettä veivät.

Luukku 11 oli mun mielestä aika floppi. Kangaskassi ja pinssi ei tosiaan ole sitä mitä odotan näin kalliista joulukalenterista, vaikka ihan söpöjä ovatkin. Mä en muutenkään ymmärrä näitä rihkamaluukkuja kosmetiikkakalentereissa.

Luukku 12 piti sisällään minikokoisen Filorga silmänympärysvoiteen. Tämä on ilmeisesti ihan arvokasta tavaraa, mutta olisin toivonut vähän isompaa kokoa tästä. Toki silmänympärysvoidetta kuluu kerralla vähän, joten tämäkin varmasti riittää joksikin aikaa, ihan jees siis.

Luukku 13 oli aika masentava. Viime viikolla luukusta löytyi Guccin hajuvesinäyte ja nyt tuli jo toinen tuoksunäyte. Ei pliis. YSL Black Opium on kyllä todella hyvä tuoksu, tykkään tästä kovasti, mutta mun mielestä kaksi tuoksunäytettä on aivan liikaa. Mulle nämä ovat "arvottomia", koska näitä saa monien tilauksien mukana kaupanpäällisinä ja ilmaisnäytteinä. Toki jos millien mukaan laskee niin näillekin tulee arvoa ihan hyvin.


Luukku 14 oli mulle viikon kiinnostavin, kangasnaamiot on mun heikkous ja niistä jaksan aina innostua. Skin79 on brändi, jota en vielä ole kokeillut ja tämänä charcoal mask kuulostaa kaikin puolin jännältä. 

Luukku 15 piti sisällään Biothermin Wonder mud skin-best naamion. Naamioista tykkään aina ja Biotherm on ihan kiinnostava brändi, joten tämän otan kyllä testiin mielelläni. Tämä on ilmeisesti jonkinlainen kuoriva naamio ja vaikutusaikakin on vain 3 minuuttia, kuulostaa erikoiselta.

Luukku 16 kätki sisälleen Elizabeth Ardenin Lasting impression mascara näytteen. Taas tälläinen tilaajalahja-näyte, plaah. Ripsivärinäytteet on ihan käteviä kulkemaan mukana meikkipussissa ja matkoilla ja tykkään niistä muutenkin kovasti, mutta tässä kohtaa alkoi vaan vähän harmittaa nämä jatkuvat ilmaisnäytteet. Sample. Not for sale. 


No mitäs sitten lookfantastic kalenteri piti sisällään? Tämä kalenteri on tähän asti ollut tosi positiivinen yllätys, pääasiassa kaikki tuotteet on olleet jollain tavalla kiinnostavia. 

Luukku 11 piti sisällään Molton Brown suihkugeelin tuoksussa Gingerlily. Moltonin suihkugeleejä on löytynyt myös edellisten vuosien kalentereista, joten tässä nyt vähän toistoa, vähän tylsää. Mä en ole koskaan aikaisemmin tykännyt näiden tuoksuista, mutta Gingerlily on yllättävän miellyttävä, tulee varmasti käytettyä kuitenkin.

Luukusta 12 löytyi Caudalíe Vinosource moisturizing sorbet. Tämä oli mulle vähän tylsä luukku, en jaksa kosteusvoiteista innostua kovinkaan helposti, vaikka niitä aina tarvitseekin ja tämänkin on kätevä matkakoko. 

Luukku 13 oli taas toistoa ainakin kahdesta edellisestä vuodesta, kun luukusta paljastui Moroccanoil treatment. Tämä on tosiaan kolmas samanlainen näyte tästä hiusöljystä ja mulla on edelleen se ensimmäinen kesken. Ei kiva. Onhan tämä tosi hyvä öljy, olen tykännyt tästä kovasti, mutta en tosiaan olisi tarvinnut enää kolmatta samaa tuotetta. 


Luukku 14 herätti taas pienen toivon kipinän, sillä Korres advanced repair sleeping facial vaikuttaa todella kiinnostavalta! Tätä käytetään siis yövoiteen tapaan ja tuoksu on tosi miellyttävän ruusuinen. Tykkään kovasti Korresin tuotteista, joten tämä oli tähän mennessä viikon paras tuote.

Luukku 15 jatkoi hyvällä linjalla ja paljasti sisältään lookfantastic siveltimen. Mä rakastan siveltimiä ja niistä jaksan innostua aina. Tässä ei mainita mikä sivellin on kyseessä, mutta mun mielestä tämä sopii hyvin vaikka aurinkopuuterille ja varjostuksiin. Sivellin on ihanan pehmeä, mutta melko tiivis ja jämäkkä, joten voisi toimia myös voidemaisilla tuotteilla.

Luukku 15 piti sisällään Model co Instant brows -kulmakynän. Tämäkin oli tosi hyvä luukku, kulmakynät on sellaisia joita kuluu ja etsin aina uusia hyviä kyniä kokeiluun. Tässä on sellainen kolmionmallinen pää, josta olen viimeaikoina tykännyt kovasti. Mielenkiinnolla testailen!

Tämä viikko ei ollut mitenkään paras, mutta voiton vei taas ehdottomasti lookfantastic. Tykkäsin kovasti kolmesta viimeisestä luukusta, eikä ne kolme ekaakaan ihan surkeita olleet. elevenin kalenterissa parasta oli kangasnaamio ja Biothermin naamio, muuten se jätti mut aika kylmäksi. Toivottavasti tulossa on vielä jotain huikeeta!

Kumpi kalentereista sun mielestä vei voiton?

Love, Mari

18 kommenttia:

  1. Onpas ihania juttuja :) On niin kiva olla tyttö.

    VastaaPoista
  2. Mun on myös vaikea "hyväksyä" tollasia tilaustenkin kaupanpäälle tulevia ilmaisnäytteitä osaksi kosmetiikkakalenteria tai -boksia. Matkakokoiset tuotteet on asia erikseen, mutta siinä vaiheessa kun putelin kyljessä lukee "not for sale", tuote on mun mielestäni ilmainen enkä laske sitä osaksi kalenterin/boksin arvoa. Tiedän, että monet on tästä asiasta ihan eri mieltä mun kanssa, mutta onneksi maailmaan mahtuu mielipiteitä!

    LF:n kalenterin sisältö on kokonaisuudessaan vaikuttanut tosi kivalta ja monipuoliselta :) Täytyy katsoa jos ensi vuonna hankkisin taas itsekin sen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ihan samaa mieltä! Matkakoot on ihan kivoja, mutta kun tulee pelkästään matkakokoja ja not for sale näytteitä niin vähän kyllä harmittaa. Jos jokaisen tuotteen arvo lasketaan vaan millien mukaan niin varmaan saattaa mennäkin sinne 500 euron luokkaan, mutta mä en laske arvoa noille ilmaisnäytteille.

      Poista
  3. Ohhoh, mä kuvittelin et toi elevenin kalenteri olisi ihan sairaan hyvä, kun kerran arvo 500e, mutta nyt oon kyllä sillä linjalla että onneksi en tilannut sitä. Mitä hittoa, kangaskassi ja pinssi :D Ja jotain ilmaiseksi jaettavia tuoksunäytteitä ja näytekokoisia tuotteita, siis aika ankeaa, pakko sanoa. Luulis että tollaisesta kalenterista tulis täysikokoisia juttuja, mun mielestä yksi kangasnaamiokin (jonka arvo lienee muutaman euron) on aika pettymys tollaisessa kalenterissa. Ymmärrän vielä sen kuivakangasnaamion, koska oli uutta ja innovatiivista, ja voi käyttää kolme kertaa, mut yhden käytön kangasnaamio, joka ei edes ole miltään luksusbrändiltä, ois kyl mulle ainakin pettymys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä oon vähän samaa harmitellut, että ei ihan ole vastannut sitä mitä odotin. On ollut muutamia tosi kivoja luukkuja, mutta sitten näitä tosi huonoja, mitkä alentaa koko kalenterin kuvaa mun silmissä. :/

      Poista
  4. Meille tytöille on kyllä olemassa kaikkia kivoja joulukalentereita ja onneksi myös ne sisältävät muutakin kuin karkkeja. Kosmetiikka kalenterin voisin itsekin ottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosmetiikkakalenterit on kyllä maailman paras keksintö, kuka sanoo ettei aikuiset voisi nauttia joulunodotuksesta? :D

      Poista
  5. Enpä ollut tällaisista tiennytkään, enkä niiden sisällöstä etenkään. Suklaakalenterin sijaan ostin tänä vuonna teekalenterin, mutta ei se ihan suklaiselle vedä vertoja.
    Suklaakalenteria en saanut, kun menin lupaamaan, että ostettuani ison suklaakamelin, etten enää ostaisi sitten suklaakalenteria, mutta eihän se sama asia ole ...
    (Kuva kamelista tämän jutun lopussa.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla jäi tänävuonna suklaakalenteri hankkimatta, mutta toistaiseksi ei ole harmittanut kun näistä on löytynyt kivoja juttuja :) Täytyypä käydä kurkkaamassa kamelia!

      Poista
  6. LookFantastic, todellakin. Sama kalenteri löytyy itseltäkin, mutta kauhulla olen silti katsonut tuotta elevenin kalenteria ja sen ympärillä vellovaa kohua, joka siis alkoi jo yli kuukausi sitten. LF:N kalenterissa olen tykännyt melkein jokaisesta tuotteesta, kauhulla odotin itseruskettavaa, mutta pakkausvirheen takia en sitä saanutkaan, vaan nyt on kaksi Illamasquan huulipunaa :D Everything went better than expected. Toinen "inhokki" on tuo kulmakynä, sävy selkeästi vain blondeille ja omasta päästä löytyy hyvin tummaa. Ihan paras ostos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, sulla kävi sitten tuuri kun oli käynyt moka :D Toisen voi antaa vaikka lahjaksi jos ei itsellä ole käyttöä. Mä tykkäsin myös tuosta kulmakynästä, sävy oli mulle sopiva vaikka oon aika tumma myöskin, onkohan niissä ollut variaatiota?

      Poista
  7. Lookfantastic vei voiton. Ja on kiva, että olet itsekin siihen tyytyväinen ja saat siitä iloa. Kulmakynät on aina tarpeen.Ja niitä voi vähän hamstrataktin. Eivät vanhene koostumukseltaan nopeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lookfantastic on ollut tosiaan erittäin hyvä tänä vuonna, ei yhtään kaduta sen osto :)

      Poista
  8. Itsellä on tuo LookFantastic ja olen siitä tykännyt paljon. Kulmakynä menee valitettavasti eteenpäin, koska on paljon vaaleampi kuin omat kulmakarvani. Loput tuotteet jää omaan käyttöön. Silmänympärysvoidetta vielä odottelisin tuosta LF:n kalenterista. On kyllä pakko sanoa, että en ymmärrä kitinää noista Elevenin kalenterin tuoksujen koosta. 7,5ml on ihan näppärä miniatyyrikoko enkä miellä sitä näytteeksi. Näytteethän on niitä maksimissaan 2ml puteleita. Itselläni tuollainen koko kestäisi jo todella pitkään kun usein jää 30ml pulloihin yli puolet jäljelle ennen kuin on pilalla. Enkä kyllä tuollaisia miniatyyrejä ole mistään ilmaiseksi saanut. Niitä pitkulaisia 1ml - 2ml puteleita voi joskus saada kaupan päällisiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei kulmakynä sopinut sulle :/ Onkohan niistä ollut useita sävyjä kun mä sain kyllä mun tummille karvoille sopivan sävyn. Saa nähdä tuleeko silmänympärysvoidetta :D Mä toivon lisää meikkejä vielä. Mä koen nuo minihajuvedet tosi hankaloiksi käyttää kun niissä ei ole sitä spray pumppua ja olen myös saanut vastaavia näytteenä etenkin ulkomaisista nettikaupoista joten mulle ne on näytteitä. Tosi monet on niistä olleet iloisia ja hyvä niin, mulle ei vaan kolahtaneet eikä kaikki voi kaikista tykätäkään.

      Poista
  9. Mulle taas nuo tuoksunäytteet olisivat varmaan olleet tyyliin ykkösiä, jos vielä käyttäisin noita merkkejä. :) Ooh tuo Gingerlily on niiiiiin ihanan tuoksuista, mulla on ostoslistalla se tuoksu tosta :) <3 Nuo Sample-koot on kalliita yrityksille, niidenkin tekeminen tietysti maksaa. Et vaikka kuluttaja aattelis, että se on "ilmainen", niin ei se ihan niin mene. Mä en ole koskaan saanut mistään kaupan päälle ripsaria, niin musta toi ois ollu just kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet on noista tuoksunäytteistä tykänneet, onneksi löytyy niidenkin faneja :) Ne on mun käyttöön ihan liian hankalia, miten niitä kuuluu käyttää?? Gingerlily oli kyllä positiivinen yllätys viime vuosien tuoksujen jälkeen :D. Toki samplet maksaa yritykselle, mutta kuluttajalle ne on pääsääntöisesti ilmaisia, joten kyllä se vähän harmittaa kun kalliissa kalenterissa on niitä niin monta. Voisin hyväksyä just tuon ripsari näytteen tai muuta vastaavaa, jos kalenterista olisi löytynyt edes jotain täysikokoista korvaavaa tai sitten niitä matkakokoja enemmän tai jotain. Noita on vaan nyt ollut tosi paljon, mikä harmittaa ison rahan maksaneena. Ripsareita saa ainakin Sephoralta usein näytteenä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...