maanantai 28. lokakuuta 2019

Meikkikokoelma; luomiväripaletit vol 1

Heippa kaikille ja kivaa alkavaa viikkoa! Mulla olisi nyt 7 päivää töitä jäljellä ennen äitiyslomaa, ihanaa! Toivon, että "lomalla" olisi enemmän aikaa ja energiaa palata taas blogin pariin useammin, ainakin ennen vauvan tuloa. Nyt kaikki illat menee vaan nukkumiseen ja postaustahti on sen mukainen. 

Tänään jatketaan pitkästä aikaa meikkikokoelman parissa ja vuorossa olisi luomiväripaletit. Jaoin tämän postauksen kahteen osaan, sillä mulla on paletteja aika runsaasti ja tästä olisi tullut todella pitkä postaus muuten. Tämän päivän postauksessa nähdään kaikki mun paletit toisesta Alex lipastosta ja ensi kertaan jätän toisen Alexin läpi käymisen.


Jeffree Starin luomiväripaletit ovat nopeasti nousseet yksiksi mun lemppareiksi ja nykyään odotankin uusia julkaisuja innolla. Vielä parisen vuotta sitten en välittänyt koko merkistä, mutta nykyään olen aika vakuuttunut tuotteiden laadusta ja yksilöllisyydestä. Mä muistelen, että multa löytyisi kaikki JS paletit mitä tähän mennessä on ilmestynyt, ellen nyt ihan väärässä ole. Suosikkeja on True Blood ja Jawbreaker, vähiten käytössä Beauty Killer.Toinen mun lemppareista luomivärien osalta (ja muutenkin) on ehdottomasti ColourPop. Yhdessä vaiheessa tilailinkin heiltä kuukausittain kun ihania uutuuksia julkaistiin jatkuvasti. Tämän vuoden puolella mun meikkien ostelu on muutenkin ollut hyvin minimaalista, ColourPopilta olen tilannut vain kaksi uutuuspalettia maaliskuun jälkeen.Sekalaisia paletteja on kertynyt myös jokunen, kuten ihana Natasha Denonan vihreä paletti, jonka ostin itselleni palkinnoksi vakityöpaikasta. Ylärivin keskellä on mun kaikki Makeup Geek irtoluomivärit, joista pidin aikoinaan todella paljon. Nykyään niihin tulee tartuttua aika harvoin.


Morphen paletteja mulle on kertynyt myös muutama, joista lemppareita on tietenkin alkuperäinen Jaclyn Hill paletti ja myös Jaclynin Vault -kokoelma. Tykkään myös kovasti tuosta pienestä Kathleen Lights paletista, mutta sen myynti oli hyvin lyhytaikaista, eikä siitä enää kuule juuri mitään.


Juvia's Place on indiebrändeistä mun ehdoton lemppari ja heidän paleteista tykkään todella paljon. Ne ovat pääasiassa värikkäitä, kirkkaita, pigmenttisiä ja uniikkeja. Toki joukosta löytyy myös neutraali mattapaletti ja pastellisävyjä. Näissä on hinta-laatusuhde kohdillaan!


Lopuksi vielä vähän minipaletteja ja nyt tätä kirjoittaessa huomaan heti, että pari unohtui kuvasta. Mun testilaatikossa on vielä ainakin kaksi Hudan minipalettia, jotka eivät kuvaan asti päässeet. Dose of Colors on näistä mun lemppari, heidän viisikot on aivan ihania! 

Yhteensä päästään siis jopa 58 luomiväripalettiin tällä kertaa, tähän sitten vielä lisäksi ne seuraavalla kerralla nähtävät. Paletteja on kertynyt aivan liikaa yhden ihmisen tarpeisiin, mutta nämä sattuu olemaan mulle sellaisia, joita rakastan keräillä ja ihailla. Yritän aina silloin tällöin karsia paletteja, mutta se on mulle tosi vaikeaa verrattuna muihin meikkeihin. Seuraavan postauksen loppuun voisin liittää vielä kuvan niistä, jotka nyt olen päättänyt laittaa kiertoon.

Mikä on sun suosikki luomiväripaletti?

Love, Mari

14 kommenttia:

 1. Ihania värejä ja pakkauksetkin ovat kuin karkkeja. Nyt onkin sulla ne ajat käsillä, kun pitää kerätä voimia synnytykseen. Blogi ei mihinkään katoa, joten hoivaa itseäsi nyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, blogi on ja pysyy :). Välillä sitä vaan potee huonoa omatuntoa kun ei jaksa kaikkea, mutta täytyy opetella olemaan itselleen armollinen.

   Poista
 2. Sulla on kyllä niin ihania paletteja<3 Mulla on käynyt muuten aika samalla tavalla noiden Makeup Geekin irtoluomivärien kanssa. Joskus aiemmin käytin niitä vähän väliä, mutta nyt en edes muista koska olisin viimeksi avannut mun Z-paletin, jossa ne on. Täytyykin taas joku päivä ottaa ne käyttöön, kun laadullisesti ne on oikeesti hurjan hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nää on kaikki niin rakkaita, että luopuminen on ihan tosi vaikeeta :D. Vaikka järki sanois mitä. Mä kanssa taas itselleni harmittelin miksi nuo MUG luomivärit on olleet niin vähällä käytöllä kun nehän on oikeesti tosi hyviä.

   Poista
 3. Sinulla on kertakaikkiaan upea valikoima paletteja!
  Aivan ihanaa mammalomaa sinulle! Muista huolehtia itsestäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on näitä kerättykin :). Ja kiitos myös lomatoivotuksista!

   Poista
 4. Mä tulisin toimeen pelkällä bareMineralsin Neutral paletilla tai Jane Iredalen Naturally Glamilla. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joista kumpaakaan en omista :D. Siis eihän näitä oikeasti tarvitse, mutta luopuminen on vaan tosi vaikeeta fanaatikolle.

   Poista
 5. Apua kuinka ihania luomiväripaletteja! Tahtoo kans! <3
  Hyvää mammalomaa!
  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paletit on mun heikkous, nää on vaan niin ihania <3 :). Kiitos paljon lomatoivotuksista! <3

   Poista
 6. Onnea tulevalle äitiyslomalle! Muista ulkoilla ja pitää huolta itsestäsi.
  Onpa sinulla upea luomiväripaletikokoelma. Minulla taitaa olla pari palettia. Oppimista lienee luomivärijutuissa.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, aion kyllä ottaa aikaa ihan itseni hemmotteluun ennen vauvan tuloa :).

   Poista
 7. Pretty vulgarin Early bird paletti on ihana ��. Colourpopin paleteissa hintalaatusuhde on paras!
  Melt cosmeticsin Gemini paletti kuuluu omiin suosikkeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon Early bird paletin taisin itse arpoa blogissa eteenpäin, sävymaailma kun ei ihan ollut mun juttu ja ajattelin sen jäävän tosi vähälle käytölle. ColourPopin paleteista oon täysin samaa mieltä :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...