keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Meikki-keskiviikko; So Jaded

Kivaa meikki-keskiviikkoa kaikille! Esittelin teille viime viikolla ColourPopin uutuus luomiväripaletin ja tänään nähdään ensimmäinen sillä tehty meikki. Mä olen ihan täysin rakastunut tuohon So Jaded palettiin, ainakin näiden ekojen kokeilujen perusteella. Se on todella inspiroiva paletti ja innostaa meikkaamaan.


Meikkipohjaksi halusin kokeilla pitkästä aikaa ColourPopin No Filter meikkivoidetta, josta muistan tykänneeni paljonkin. Tällä kertaa se istui kasvoille ihan kivasti, mutta ei kuitenkaan ollut ihan parhaimmillaan, jäi hieman kiinni kuiviin kohtiin. Käytin saman sarjan peiteainetta ja puuteria, eli sen puoleen niiden ainakin olettaisi toimivan hyvin yhdessä. 


Kasvoille käytin myös Boxycharmin mukana tullutta Too Faced Natural face kasvopalettia, josta löytyikin ihania sävyjä, jotka istuivat hyvin tähän meikkiin. Paletti oli ensivaikutelmalta todella hyvä, innolla odotan, että saan testailtua sitä vielä lisää. Tällä kertaa valitsin paletista viileänsävyisen poskipunan ja pinkihtävän korostuspuuterin.


Luomilta löytyy tosiaan So Jaded paletin upeita viileitä sävyjä. Mun oli tosi vaikea päättää mihin suuntaan lähden ensin, kaikki sävyt oli niin houkuttelevia. Ihan ensimmäisenä iskin silmäni kuitenkin paletin upeaan turkoosiin ja samansävyiseen glitteriin, joten niillä oli luontevaa lähteä liikkeelle. En ole pitkään aikaan tehnyt viileän sävyisiä meikkejä, joten senkin puoleen tämä oli kivaa vaihtelua.

Suositko enemmän viileitä vai lämpimiä sävyjä?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Smashbox photo finish primer
CoverFX blurring primer
ColourPop NoFilter foundation
ColourPop NoFilter concealer
RCMA No-color powder
ColourPop NoFilter sheer pressed powder
Too Faced Natural face palette

L.A. Girl eyeshadow primer
ColourPop So Jaded palette
Too Faced glitter primer
Ardency inn modster eyeliner, grey
benefit Bad gal bang! mascara

MAC eye brows pencil, Spiked
The BrowGal clear eyebrow gel

Jeffree Star Cosmetics velour liquid lipstick, Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...