perjantai 2. maaliskuuta 2018

Makeup Revolution nyt Suomessa!

Joko olette kuulleet uutiset? Makeup Revolution on tullut Suomeen! Makeup Revolution on alunperin brittiläinen kosmetiikkabrändi, joka on tunnettu hyvin edullisista ja laadukkaista tuotteistaan. Valikoimiin kuuluu lähes kaikkea meikkipohjatuotteista luomiväreihin, jopa ihonhoitoa. Nyt Makeup Revolution on tosiaan saapunut myös Suomeen, nimittäin suurimmista Prismoista voit löytää valikoiman sarjan tuotteita. Mun mielestä on ihan mahtavaa saada uusia brändejä myös Suomen markkinoille ja nimenomaan näitä edullisia merkkejä. Prisma on viimeaikoina laajentanut huomattavasti kosmetiikkavalikoimaansa ja onkin aika mahtavaa päästä ihan käsin koskettelemaan tuotteita, eikä tarvitse vain netin välityksellä tilata.

Sain suureksi ilokseni testiin ison kasan Makeup Revolution tuotteita tämän lanseerauksen yhteydessä ja nyt kun tuotteet tämän viikonlopun aikana löytyvät jo liikkeistäkin, ajattelin hieman kertoa mun mietteitä näistä. 


Tutustuin brändiin aikoinaan kun olin aloitteleva meikkaaja, teinkin muutamia tilauksia Britteihin ja käytin sarjan tuotteita jonkin verran. Tuosta on nyt aikaa nelisen vuotta ja en ole muutamiin vuosiin enää merkin tuotteita omistanut. Nyt olikin tosi kiva päästä uudelleen tutustumaan sarjaan ja huomata onko tuotteet muuttuneet ja toki tehdä uusia löytöjä. Sain testiin pääasiassa erilaisia paletteja, ison kasan. Mukana oli myös kasvosuihkeita, puuteria jne. Nämä oli yhtä luomiväripalettia lukuunottamatta kaikki mulle uusia tuotteita ja löysinpä joukosta ihan lemppareitakin.


Aloitetaan vaikka näistä kasvosuihkeista. Sain Pro base aqua priming base -suihkeen, joka on siis pohjustussuihke. Tämä on noussut nopeasti lemppariksi, suihke on todella miellyttävä! Tämä ei tunnu liian märältä, suihke on kevyt, mutta ei liian huomaamaton. Suihke jättää kasvoille hieman tahmaisen pinnan, johon meikki tarttuu hyvin. Iso peukku! 

Kiinnityssuihkeita sain kaksi erilaista, Pro fix oil control fixing spray ja Pro fix amazing mist fixing spray. Olen testannut toistaiseksi vain tuota amazing mist -suihketta, mutta se on ollut myös todella miellyttävä. Samat sanat kuin primer suihkeessakin, todella miellyttävä, tasaisen kevyt suihke, joka kuivuu nopeasti ja saa meikin näyttämään kauniimmalta. Se ikäänkuin sulattaa kaikki puuterit yhteen ja kasvot eivät näytä niin kuivilta. Meikin kestoa tämä ei mun mielestä pidennä mitenkään huomattavasti, mutta siihen tarkoitukseen varmaankin oil control suihke olisikin parempi.


Sain kokeiluun myös Retro luxe matte lip kit -huulipunasetin. Setti sisältää huultenrajauskynän ja nestemäisen huulipunan, molemmat sävyssä Noble. Tämä on ikäänkuin vastine Kylie cosmeticsin lip kit seteille. Rajauskynä on pigmenttinen ja pehmeä, levittyy helposti huulille. Huulipuna on koostumukseltaan todella nestemäistä ja se kuivuu nopeasti mattapintaiseksi. Se tuntuu hieman kuivattavalta, vähän samalta kuin ne Kylien nestemäisen huulipunat. Mun mielestä tämä yhdistelmä pysyi huulilla todella hyvin, kesti myös syömistä ja juomista ja oli todella positiivinen yllätys. Aion ehdottomasti käydä kurkkimassa Prismassa jos löytyisi lisää kivoja sävyjä.

Luxury powder banana eli banaanipuuteri on hyvin pehmeää ja hienojakoista. Se kiinnittää peiteaineen hyvin ja pitää meikin paikoillaan koko päivän. Tällä hetkellä tämä on mulle ihan hitusen liian tumma, mutta olen pystynyt sitä silti käyttämään. Kesällä kun iho saa vähän sävyä tämä on varmasti täydellinen sävyltään ja tuo myös sitä kirkkautta katseeseen.

Vivid baked highlighter oli mulle ennestään tuttu, mulla oli tämä aikoinaan hieman eri sävyssä vaan. Tykkään kyllä, tämä on kiva jokapäivän highlighter, jota on helppo kerrostaa intensiivisemmäksi, mutta itse suosin usein niitä super hohtavia highlightereita. 



Flawless ja Beyond flawless -luomiväripaletit sisältävät molemmat 32 luomiväriä, mukana on sekoitus mattaa, shimmeriä ja metallisia sävyjä. Näiden napit on melko pienet, mikä on mulle usein turn off, tykkään isommista napeista :D. Matkoilla nämä on kuitenkin näppäriä, kun pieneen tilaan on saatu mahtumaan paljon sävyjä. Molemmissa paleteissa on iso peili, mistä nämä saavat paljon plussaa. Sävyjen nimet on merkattu mukana olevaan irtolappuseen. Laadultaan nämä ovat mun mielestä kohtalaisia, ei mitään maailman parhaita, mutta ei huonojakaan. Nämä vaativat hieman työstämistä, esimerkiksi shimmersävyt toimivat parhaiten kostealla siveltimellä tai sormella levitettynä. Hyvin pohjustettuina nämä pysyvät luomilla koko päivän, mutta jos pohjustus unohtuu tai luomet on kovin öljyiset, saattaa nämä kulua hiljalleen pois. 


Sain myös Iconic 2 -luomiväripaletin, joka on dupe Urban Decayn Naked 2 paletille. Makeup Revolution tekee tosi paljon erilaisia dupe paletteja tunnetuista ja hypetetyistä paleteista, kuten UD:n, Too Facedin ja Kat Von D:n paleteista. Naked 2 on ainoa nakupaletti, jota mulla ei ole, joten otin mielenkiinnolla testiin tämän Iconic 2 paletin. Mun mielestä tämä on laadultaan parempi kuin nuo flawless paletit, sävyt on pigmenttisempiä ja ne kestävät luomilla paremmin. Mä en yleensä niin välitä tälläisistä suorista "kopioista" vaan ostan mieluummin sen alkuperäisen, mutta edullisen vaihtoehdon etsijälle nämä on kyllä tosi hyviä. 


Sitten päästäänkin mun suosikki kategoriaan, eli kasvopaletteihin. Makeup Revolutionin kasvopaletit yllättivät mut oikein todella ja nämä onkin niitä mun lemppareita koko joukosta. Jos pitäisi valita kaksi, ottaisin Ultra Pro Glow -paletin ja alemmasta kuvasta PRO HD powder contour paletin, molemmat todella hyviä paletteja ja ne miellyttävät mun silmääni myös ulkoisesti. Lieneekö tuo nelionmallinen muoto pannuissa, joka aiheuttaa mulle laadukkaan mielikuvan. Ultra pro glow -paletista löytyy kahdeksan eri sävyä kasvojen korostamiseen ja tämä on laadultaan mun mielestä todella hyvä. Mukana on super hohtavia sävyjä, joista minä tykkään eniten ja myös niitä hillitympiä, jotka sopii päivittäiseen käyttöön.

Poskipunapaletti on myös tosi kiva, jos tykkäät shimmerisistä ja hohtavista poskipunista. Noita voi toki käyttää myös highlightereina tai hohtavina bronzereina, todella monipuolinen paletti kyseessä. Voidemainen highlighter paletti on ihanan erikoinen, siinä on mielenkiintoisia duochrome sävyjä ja koostumus on pehmeän kermainen, levittyy hyvin kasvoille sormilla, sienellä tai siveltimellä.


Pro HD powder contour on näistä kaikista contour paleteista mun lemppari. Se on sopivan pigmenttinen, hyvät sävyt, helposti blendaantuva ja kaunis kasvoilla. Tykkään myös kahdesta muusta, mutta tämä on se ykkönen, jonka olisin itsekin voinut ostaa. Voidemainen paletti on koostumukseltaan samantapainen kuin voidemainen highlighter paletti, mutta ei aivan yhtä kermainen. Tämäkin kyllä levittyy kasvoille vaivattomasti ja on oikein toimiva contour paletti. 

Koko kasasta mun erityismaininnan ansaitsee Pro HD contour paletti, Ultra pro glow highlighterpaletti, Retro luxe matte lip kit sekä molemmat kasvosuihkeet. Siinä mun dream team. Suurin osa tuotteista oli toimivia ja oonkin käyttänyt näitä paljon, ainoat mitkä jätti hieman kylmäksi on nuo Flawless -paletit. 


Kiinnostuitko tuotteista? Nyt olisi mahdollisuus voittaa yllä näkyvät viimeisen kuvan tuotteet omaksi osallistumalla arvontaani. Arvonta on avoin kaikille, osallistua voit kommentoimalla postausta ja jättämällä kommenttiin toimivan sähköpostiosoitteen. Seuraamalla blogiani bloggerissa, bloglovinissa tai Facebookissa saat kaksi arpaa! Ilmoita kommentissasi monellako arvalla osallistut. Voittajaan olen yhteydessä sähköpostilla ja postitan palkinnon vain Suomeen. 

Arvonta päättyy 9.3.2018 klo 23.59.

Oletteko testailleet Makeup Revolution tuotteita?

Love, Mari

*Tuotteet saatu pr näytteenä
*Voittajalla on viikko aikaa vastata sähköpostiini, sen jälkeen arvon uuden voittajan.

66 kommenttia:

  1. Hei mahtavaa! Makeup Revolutionilla on myös kuulema peitevoide joka on dupe Tarten Shape Tapelle. Mukana kahdella arvalla.
    Jasmiina R (jasmiina.riikonen@gmail.com)
    Jasmiina (Jasmiina R Facebookissa)
    jasmiina.riikonen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, täytyykin käydä katsomassa noita peiteaineita ja ostaa testiin! :)

      Poista
  2. Mukana!! Mahtavaa saada Makeup Revolutionia myös Suomen kauppoihin. Mulla on paljon tuotteita brändiltä ja tykkään kanssa noista suihkeista tosi paljon!! Seuraan sua myös bloggerissa, joten mukana 2 arvalla.
    kia.vesikallio@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  3. Noi highlighterit on kuulemma tosi hyviä! Oil control fixing spray on mun eka (ja ainoa) Makeup Revolution -tuote ja olis kiva päästä testaamaan myös tuota toista versiota :)
    Osallistun kahdella arvalla, seuraan bloglovinin kautta nimellä Helmimaria

    VastaaPoista
  4. En osallistu arvontaa, mutta pakko kommentoida, että leuka putosi melkein lattiaan kun luin tämän postauksen otsikon! Ihan mahtavaa, että yksi mun suosikkihalpismeikkisarjoista on nyt paremmin Suomessa saatavilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä mahtava uutinen, ihanaa että valikoima laajenee meillä Suomessakin :)

      Poista
  5. Nämä on kuuminta hottia teinityttöjen keskuudessa ja meillekin on joitain tämän sarjan paletteja jo tilattu tytölle. :) Itse en ole vielä ehtinyt kokeilla. Jospa arvonnasta saisin itsellenikin kokeiluun omat tuotteet :D
    2 arvalla mukana. piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Moi!
    Tämä on niin ihana uutinen! Olen Espanjasta tuonut nimenomaan näitä sun lempparipaletteja, kun sattuu olemaan omia lemppareita myös �� halpismerkeistä ihan ykkönen!
    Osallistun 2arvalla maija.haapamaki@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Tykkään tämän merkin tuotteista tosi paljon. Ihan huippua, että saa nyt myös Prismoista 😊
    Yhdellä arvalla mukana. sannak.ukonaho @ gmail.com

    VastaaPoista
  8. En ole näitä vielä(kään) kokeillut, vaikka olin kyllä tietoinen tästä brändistä ihan syntyvaiheessa. Eli kiva olis päästä kokeilemaan. Kahdella, seuraan bloglovinissa.

    VastaaPoista
  9. En tienny et Revolution on tullu Suomeen <3 Mulla on All About Pink-poskipunapaletti, joka on ollu ihan kohtuullisessa käytössä. Täytyy muistaa seuraavalla kauppakeikalla tsekata onko niitä juuri mun lähiprismassa :) Osallistun arvontaan kahdella arvalla <3 tuuli.uusitalo.@luukku.com

    VastaaPoista
  10. Mukana, olen kokeillut makeup revolution, ultra sculpt & contour kit ultra fair se on lempparini tuote Makeup revolutionistä 😍

    catapanda99@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahdella arvalla, seuraan blogisi ja bloglovin kautta( catarina184)

      Poista
  11. Oon kokeillut mur:n luomiväri- poskipuna ja varjostuspaletteja, täytyy käydä lähi-Prismassa tutkimassa millainen valikoima siellä on. Seuraan bloggerissa eli 2 arpaa

    VastaaPoista
  12. Oii lempi merkki, on kyllä hienoa että suomeenkin alkaa rantautua edullista kosmetiikkaa! Marianneee@wippies.fi

    VastaaPoista
  13. Vitsit, en ollut tiennytkään, että Makeup Revolutionia saa Suomesta! En oo testaillut aiemmin, mutta täytyy käydä kurkkimassa ainakin noita suihkeita Prismasta :-) Mukana kahdella arvalla, seuraan bloglovinin kautta. eveliina.tikkala@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Ihan yllätyin, kun näin nää eilen Prismassa! Ei olis tullut mieleenkään, että Prisma ottaa nämä itselleen myyntiin :-D

    Mukana kahdella arvalla. tthekidult(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei ollut munkaan ensimmäinen veikkaus, mutta hienoa, että Prismat on lähteneet kehittämään myös kosmetiikkapuolta :)

      Poista
  15. Vitsi mikä määrä meikkiä! Ja tekisi niin mieli testata tuollaista 32 napin palettia ja noita suihkeita. Onko tuo suihkutettava meikkivoide vai vaan primer voiteen alle. Mietin just tulisiko suihkuttamalla tasainen pohja nopeasti. Mukana telluk (♡) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suihkeista löytyy siis primer ja kiinnityssuihke, varsinaista meikkivoidetta ei tästä sarjasta löydy suihkeena :). Sellaista olisikin kyllä hauska kokeilla ja ainakin muutamalla brändillä taitaa jo ollakin.

      Poista
  16. Huh mikä määrä kosmetiikkaa :-) Itselläni on yleensä vaan kaksi settiä tuotteita, toinen kotona käytössä ja toinen aina valmiiksi pakatussa matkalle mukaan lähtevässä kosmetiikkalaukussa. Mutta ehkä minä jo olenkin vähän jämähtänyt nykyiseen lookiini ... ja joskus kannattaisi katsoa uusiakin juttuja!

    VastaaPoista
  17. Mukana kahdella arvalla :) krista.eerika@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Mulla on joitakin Makeup Revolutionin meikkejä. Merkin meikit on tosiaankin hit and miss -kategoriaa: toiset on aivan loistavia ja toiset määh;) Loistojuttu, että tuotteita saa nyt ihan kaupanhyllyltä - voi käydä itse paikan päällä tutkailemassa, niin ei tarvita tilata umpimähkään:)
    Mukana kahdella arvalla (Blogger ja Bloglovin)
    blooomxo at gmail.com

    VastaaPoista
  19. Seuraan fb ja blogger, 2 arpaa siis! :)
    Pitää ehdottomasti kurkata prisman meikkihyllyt! :)


    Jonnarawr at hotmail.fi

    VastaaPoista
  20. Oi että!
    Tykkään tämän sarjan tuotteista ihan kamalasti, joten totta kai osallistun arvontaankin kahdella arvalla. Luen bloggerin kautta.
    Harmi kun Kuusamon Prisma ei niihin isoimpiin liikkeisiin kuulu, niin näitä tuskin tänne meille koskaan saadaan.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  21. En ole vielä testannut merkin tuotteita, vaikka olenkin niitä katsellut useampaan otteeseen! Täytyypä käydä tutkailemassa, onko merkin tuotteita tullut myyntiin mun lähi Prismaan. :)
    emmih96@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Olen tästä tosi innoissani! 2014 kun brändi perustettiin, tein heti tilausta menemään ja siitä asti olen ollut lojaali käyttäjä :D! Nyt he ovat laajentaneet tuotteittaan ihan uskomattomasti, heillä on peitevoide jota on verrattu Tarten Shape Tape-peiteaineeseen.
    Tämä on hyvä uutinen <3
    Olen mukana kahdella arvalla, eli seuraan bloglovinissa nimimerkillä Veera T.
    homekurkku@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Itse en ole tätä merkkiä päässyt testailemaan, mutta hyviä arvosteluja olen kyllä lukenut. Mahtavaa että tämäkin brändi rantautui Suomeen!
    Seurailen blogia bloggerissa nimellä Elli V, siis kahdella arvalla mukana:)
    ellividgren02@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Olipa kiva ja kiinnostava postaus! Kiva, että Makeup Revolution saatiin Suomeenkin :)
    Osallistun kuudella arvalla.
    Amelia41@live.com

    VastaaPoista
  25. Mä oon kans muutaman MRn tuotteen testannut ja tykkäsin. Todellakin siis osallistun arvontaan. Kaksi arpaa, bloglovin.
    myfantazya@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Ihan mahtavaa! Tätä on odotettu.
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  27. Kyllä olen testannut ja käytössä on mm. Contour paletti, poskipunapaletti, soph x luomiväripaletti ja ne on ihan ehdottomat lempparit!! mimahellsberg@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Mukana kahdella arvalla, seuraan bloggerissa 😊 essi.anttonen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohin mainita, tuo sähköposti mikä on liitettynä tän blogin lukemiseen on essijessicanblogi@gmail.com 😬

      Poista
  29. Makeup revolution on yksi lemppareistani. Ja SUOSITTELEN kovasti sitä peitevoidetta että nestemäistä higlightia ❤️ Ihan parhautta. Mukana arvonnassa luru1983@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Ääää mun on pakko päästä Prismaan! Ihana arvonta ja yhdellä arvalla mukana <3
    sininblogi@luukku.com

    VastaaPoista
  31. Mä jätän arvontaan osallistumisen tällä kertaa välistä, mutta siis ihan huippua, että Makeup Revolution on nyt myynnissä myös Suomessa! On aina kiva kuulla, että ollaan saatu tänne uusia brändejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mahtava uutinen, kiva että marketit laajentaa valikoimaansa uusiin merkkeihin, jospa sitten saataisiin pikkuhiljaa niitä high end merkkejäkin tänne :D

      Poista
  32. Se tunne, kun asut 50m päässä Prismasta, mutta se on niin pieni, etteivät nämä todellakaan ole vielä löytäneet sen valikoimiin 😭 Mukana siis!

    shegrewup@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, toivotaan että pikkuhiljaa valikoima laajenee myös pienempiin Prismoihin :D

      Poista
  33. Myös lähdössä Prismaan ostoksille, mutta mukana myös arvonnassa!
    salla.lehtonen33@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Ihana arvonta! Kahdella arvalla mukana, seuraan kaikissa mainituissa kanavissa. Mukavaa viikonloppua! :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Kahdella arvalla mukana ! Seuraan Bloggerin kautta.
    mia.tiainen0@gmail.com

    VastaaPoista
  36. En ole testannut merkin tuotteita mutta kiva, että näitä saa nyt helposti Suomesta, varmaan tulee jotain ostettua. Kahdella arvalla mukana arvonnassa. marika.tuovinen[at]gmail.com

    VastaaPoista
  37. Itse ostin ensimmäiset make up revolution tuotteeni Espanjasta nelisen vuotta sitten :) Mukana kahdella arvalla.
    henna.jussila@hotmail.com

    VastaaPoista
  38. Piti ihan käydä tarkistamassa, minulla on joitakn Make up Revolution tuotteita. Hienoa, että tämä on saatu Suomeen / Prismaan. Mukana kahdella arvalla.
    Ja ps. Taru sormusten herrasta - ensi viikolla menen katsomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva, olisi mukava kuulla sun mietteet esityksestä, itse kun menen vasta huhtikuussa :)

      Poista
  39. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla :) idastolt96@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Pari luomiväripalettia multa löytyy ennestään. Onpa kiva, että Prismoissa voi lääppiä näitä ihan livenä, ettei tarvitse ns sokkona tilailla netistä :)

    2 arvalla mukana, seurailen Bloglovinin kautta :)

    -Tiltu

    tiltu_kultu ( a t ) luukkupistecom

    VastaaPoista
  41. Tämä oli kyllä todella kiva yllätys ja Makeup revolution on kyllä ehdottomasti tervetullut lisä Suomeen! Kävin heti itsekin katsastamassa valikoiman, kun tästä kuulin. Ja minulta sopivasti puuttuu juuri nuo arvottavat tuotteet, vaikka Makeup revolutionin tuotteita jo useita kotoa löytyykin. :) Eli parilla arvalla mukana, olen ainakin facessa tykkäämässä.

    charmedtaisan@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että saadaan lisää brändejä myös tänne Suomen markkinoille, on jo aikakin! :)

      Poista
  42. No oho NY tuli kyllä ihan yllätyksenä tuo MR saapuminen Prismaan! Oon vuositolkulla tilaillut briteistä näitä, ihan loistava hintalaatusuhde ja mulle kelpaa dupet oikein hyvin! Ei houkuta 50€ pakettien osto. Eikä pakko varmaan huoneissa heti poiketa isossa Prismassa!

    Kahdella arvalla osallistun (Bloglovin) tattitv[at]gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, onhan tämä ihan loistava uutinen ja brändiltä löytyy vaikka mitä ihanaa :). Tosiaan jos dupet on sun juttu, niin täähän on ihan aarreaitta :D

      Poista
  43. En ole valitettavasti pääässyt vielä testaamaan, vaikka kiinnostaakin kovasti!

    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Uusi tuote minulle, mukaan kahdella arvalla =).
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Näitä tuotteita olisi ihana päästä testaamaan! Yksi arpa.
    oonaraty @ gmail.com

    VastaaPoista
  46. Olisi ihana testata näitä kun eilen en kauppareissulla omassa prismassamme nähnyt :(
    Osallistun yhdellä arvalla.
    hemuffi@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Omistan muutaman tuotteen ja tykkään kovasti!
    Seuraan blogia bloggerissa, joten mukana kahdella arvalla!
    elina.kristiina00@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Mä kävin heti tän postauksen jälkeen hypistelemässä tuotteita kauppareissulla prismassa ja miten ihanaa että revolutionia saa nyt niin helposti eikä sitä tarvi tilata, mikä on enemmän kun mun mieleen!

    Mukana kahdella arvalla!
    paletilla1@outlook.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, löytyikö mitään kiinnostavaa? :) Tämä oli kyllä munkin mielestä ihan paras uutinen vähään aikaan :)

      Poista
  49. Tähän on kylöä pakko osallistua! Huikeeta et tää tuli Suomeen mut TOIVOTTAVASTI tulis sit kans tarpeeks laajalla valikoimalla eikä isolla hintaerolla. Kahdella "arvalla" mennää♡ josperi_@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinnasto löytyy foodie.fi sivuilta ja mun mielestä on tosi maltillinen, ei tullut mitään huimia Suomi-lisiä onneksi :D Ja valikoimakin on jo ihan kohtuullinen, toivottavasti laajenee vielä ajan kanssa :)

      Poista
  50. Mukana arvonnassa kahdella arvalla sarawikstrom1@gmail.com :)

    VastaaPoista
  51. Kahdella arvalla mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Tykkään kyseisestä sarjasta, ja muutama tuote kotona jo onkin ��
    Mukana arvonnassa mirjam.lehtinen@gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...