sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Helmikuun Allure beauty box

Kivaa Palmusunnuntaita kaikki tiput ja noidat! Täällä jo odotellaan ensimmäisiä virpojia. Odotellessa ajattelin, että kurkataan vihdoin helmikuun allure beauty boxiin, jonka sain käsiini jo joskus viikko sitten. Alluren boksi tulee mulle aina tosi myöhään, koska tein tilauksen loppukuusta. Eipä se mitään, pääasia on kuitenkin, että boksi tulee ja saan yllättyä iloisesti kerta toisensa jälkeen.



Ensimmäisenä helmikuun boksista löytyi täysikokoinen Cle cushion highlighter. Tämä muistuttaa erehdyttävästi cushion meikkivoiteita ja jos en olisi esittelyä lukenut, olisinkin levittänyt tämän huolella koko kasvoille ja ihmetellyt sitten, miksi naama kiiltää. Tässä on kaunis kullanhohtoinen sävy ja todella hehkuva. En ole aikaisemmin kokeillut cushion highlightereita, joten mielenkiintoinen tuttavuus. Tämä yksinään vastasi jo laatikon hintaa tuplasti.


Helmikuun boksista löytyi myös toinen täysikokoinen tuote, Skinfixin minttuinen huulivoide. Tämä on nimensä mukaan hyvin minttuinen ja tuoksu on juuri mun makuuni. Voiteessa on käytetty kookosöljyä, minkä tuntee selvästi huulille levittäessä, tässä on sellainen hieman rakeinen koostumus, joka ikäänkuin sulaa huulille. Todella hoitavan tuntuinen ja miellyttävä käyttää.


Boksista löytyi myös yksi ennestään tuttu tuote, nimittäin tarten tarteist lash paint ripsiväri matkakoossa. Tämän sain vähän aikaa sitten täysikokoisena Boxycharmista ja siitä onkin tullut yksi mun lemppari. Tämä jää joko odottelemaan vuoroaan tai sitten laitan kiertoon, koska ripsivärejä mulla on tällä hetkellä ihan liian paljon.


Laatikosta paljastui myös täysin uusi brändi mulle, Youth to the people. Ikääntymistä vastaan tehty kosteusvoide on osoittautunut ihanaksi löydöksi, oon melkein käyttänyt tän pikkupurnukan jo loppuun ja tosissani harkitsen täysikokoisen ostamista. Tässä on ihanan kevyt koostumus, joka imeytyy ihoon vaivattomasti ja tuntuu todella kosteuttavalta ja myös kiinteyttävältä. Voide ei myöskään jätä ihoa tahmaiseksi.


Viimeisenä laatikosta löytyi minikokoinen näyte Juice beauty:n phyto-pigments nestemäistä huulipunaa sävyssä Gwyneth. Sävy ei ole ihan mun ominta itseäni, mutta kokeilen koostumusta mielenkiinnolla. Onneksi tämä tuli mininä, voin jopa saada joskus käytettyäkin.

Helmikuun boksi osoittautui todella kivaksi, oikeastaan kaikki tuotteet kiinnosti. Suosikki oli ehdottomasti tuo cushion highlighter, se on todella kaunis!

Mikä oli sun lemppari helmikuun boksissa?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Tässä kuussa oli aika kiva sisältö. Mä voisin todella tykätä tosta Cushion Highlighterista. <3

    VastaaPoista
  2. Tuo minttu huulirasva kuulosti aivan ihanalle! Kelpaisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä rakastan kaikkea minttua niin tuo oli kyllä ihana :)

      Poista
  3. Mielenkiintoisia tuotteita jälleen ja erityisesti kiinnostuin tuosta Cle cushion highlighterista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olikin boksin helmi, kiva saada Korealaista kosmetiikkaa :)

      Poista
  4. Youth to the people -voide puhuttelee mua eniten:) Aivan uusi merkki mullekin. Todella hyvä boxi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihan tosissani harkitsen sen täysikokoisen tilaamista, sen verran ihanaa tuo rasva on ollut! :)

      Poista
  5. Olipa paljon kaikenlaista. Huulirasva voisi olla mulle tarpeen.

    VastaaPoista
  6. Pakkaskelien jälkeen minua kiinnostaisi eniten tuo minttuinen huulivoide. Mutta myös Cle cushion highlighteria olisi kiva kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulivoide on ihan täydellinen pakkasen kuivattamille huulille, ihanan kosteuttava ja raikas :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...