torstai 15. maaliskuuta 2018

Helmikuun Boxycharm

Heippa! Tänään me päästään kurkistamaan helmikuun Boxycharmiin, vihdoinkin. Tätä boksia on odotettu pitkään ja hartaasti, sillä tiesin yhden boksista tulevan tuotteen jo etukäteen ja olin siitä super innoissani. Valitettavasti mun Boxylla tuntuu menevän aika pitkään matkallaan nykyään, ennen sain boksin käsiini aina kuun lopussa ja nykyään tätä saa odotella pitkälle seuraavaa kuukautta. No pääasia kuitenkin, että boksi on nyt täällä ja pääsen käyttämään näitä ihanuuksia. 

Jos haluatte nähdä pari boksin tuotetta käytössä, kannattaa käydä kurkkaamassa eilinen meikkipostaus, jossa näitä testailin. Helmikuun Boxycharm teemana oli Galaxy glow, joka sopi tähän ihan täydellisesti, pian näette!



Ensimmäisenä laatikosta paljastui kolmen siveltimen setti Crown Pro -sarjaa. Siveltimiä on aina kiva saada ja on ihan mahtavaa, että Boxycharm laittaa bokseihin näitä settejä eikä vaan yksittäisiä siveltimiä. Crownin siveltimiä on tullut ennenkin ja oon niistä tykännyt, nämäkin vaikuttavat tosi lupaavilta. Ulkoisesti nämä muistuttaa paljon niitä Wet'n'wildin siveltimiä, mutta näiden varresta löytyy se Crownille tyypillinen "kolo" sormelle. Tosi tukevan tuntuisia ja karvat pehmeitä ja miellyttäviä.


Seuraavaksi laatikosta löytyi Naked cosmeticsin holographic highlighter paletti, joka sisältää kuusi hyvin erikoista duochrome sävyä. Tämä paletti sopii täydellisesti kuukauden teemaan ja nyt valloillaan olevaan trendiin, mutta eihän tämä oikeasti ole mitenkään kovin käyttökelpoinen :D. Harvemmin sitä haluaa vihreää tai sinistä highlighteria, mutta erikoismeikkeihin kiva. 


Helmikuun ehdoton hittituote oli CoverFX shimmer veil sävyssä Amethyst. Arvatkaa hihkuinko riemusta, kun kuulin tän löytyvän boksista! Tämä on melko uusi tuote, julkaistiin vasta alkuvuodesta ja mulla oli tämä jo ostoskorissa, kun kuulin sen tulevan Boxyn mukana. Ihan mahtavaa! Kyseessä on siis hyvin shimmerinen, metallinen nestemäinen tuote, jota voi käyttää luomivärinä, huulilla, kasvoilla, ihan missä vaan. Kaunis kuin mikä ja sävy on upea! Tämä on mulla koko luomella siinä eilisessä meikissä. 


Laatikosta löytyi myös PÜRin huultenkuorintakynä. Todella erikoinen ja mielenkiintoinen tuote, jota testaan ehdottomasti. Puikko lupaa kuoria, pullistaa, kosteuttaa ja pehmentää huulia ja se sisältää mm. sheavoita ja raakasokeria. Tää vaikuttaa todella kiinnostavalta ja pieni pullistus on aina ihan tervetullutta.


Viimeisenä laatikosta löytyi Vintage cosmetics musta kajaali. Tämä oli mulle boksin tylsin tuote, koska mulla on mustia rajauskyniä todella paljon ja käytän niitä aika harvoin. Tämä jää vielä odottelemaan kun mietin annanko eteenpäin vai otanko itse testiin. Tämä on kyllä aika hintava, että sen puoleen tekisi mieli kokeilla onko kynä hintansa arvoinen. 

Boksi oli taas ihan huippu, sanon aina että Boxycharm ei petä koskaan ja se pitää kyllä taas paikkaansa. Boksin tuotteiden yhteisarvo on 135,98 dollaria ja hintaa tällä on 21 dollaria, ihan mieletön arvo! Rahoilleen saa vastinetta moninkertaisesti.

Mikä oli sun lemppari helmikuun Boxycharmissa?

Love, Mari

19 kommenttia:

  1. Highlighter puhuttelee mua eniten näistä. Yleensä tuollaiset erikoisemmatkin sävyt voivat olla kuitenkin yllättävän säyseitä, joten uskaltaisin ottaa riskin;)
    Tyylikäs boxi muutenkin. Ja vastinetta rahoille tulee rutkasti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskalsin tuosta kokeilla sitä pinkkiä sävyä ja se oli kyllä ihan toimiva :). Täytyy vielä kokeilla noita jännempiä vaikka jossain värikkäässä meikissä.

      Poista
  2. Huultenkuorintakynä kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta. Pitäis saada aikaiseksi hankkia joku tälläinen boxi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on tosi käteviä ja helppoja tapoja kuoria huulet :). Ja ylläriboksit on parasta, hanki ihmeessä joku kokeiluun :).

      Poista
  3. Tää on niin loistava boxi, harmi, että tulo kestää noin kauan. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt on jotain kummaa ilmassa kun on viivästynyt boksin toimitus kovasti. Fedex ei kyllä vissiin oo kauhean nopea ikinä, mutta kyllä aikaisemmin sain boksini sentään saman kuun puolella.

      Poista
  4. Ooh, en kestä mitä kaikkee kivaa tuolta on taas tullut! Iskin silmäni tohon Naked Cosmeticsin highlighter palettiin! Mä taas jotenkin kaipaisin erilaisia highlighter sävyjä niiden ainaisten samojen sävyjen rinnalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä totta, mullakin on samankaltaisia sävyjä kymmenittäin. Eiköhän tuolle jotain käyttöä keksitä, kiva välillä tehdä vähän erikoisempiakin meikkejä :)

      Poista
  5. Ihan huikea paketti! Kaikki tuotteet vaikuttaa ihan älyttömän kivalle! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharm on ihan paras, ei koskaan joudu pettymään :)

      Poista
  6. Itse sain tuon helmikuun boksin ennätyksellisen aikaisin, jo 21.2 :) en osannut yhtään vielä odottaa kun yleensä tullut ihan kuun lopussa. Mahtava boksi kyllä jälleen kerran �� itselleni tuli tuon highlighter paletin tilalla ofran poskipuna ja magneeettipaletti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, sä saitkin boksin tosi nopeasti! Mun maaliskuun boksini ei oo vieläkään saapunut shipitolle, joten varmaan saan sitäkin odotella hyvän tovin :D. Noo, hyvää kannattaa odottaa. Mulle tuli tuo Ofran magneettipaletti jo joskus pari vuotta sitten (vähän eri mallia kylläkin), varmaan sen takia nyt tämä paletti.

      Poista
  7. Huultenkuorintakynä olisi aivan ehdoton tuote minulle! Minulta kuivuvat huulet koko ajan, johtuen säästä ja kuivuudesta täällä, ja pureskelen aina huuliani ja ne ovat verillä vaikka käytänkin huulirasvaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä satsata hyvään kuorintaan, ne tekee ihmeitä yhdessä huulirasvan kanssa :)

      Poista
  8. Taas ihan loistava boksi! Joka kerta sun postauksia lukiessa tulee mieleen, että pitäisi tilata itsellekin :D Harmillista kyllä, että toimituksessa kestää niin kauan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on joka pennin ja odotuksen arvoinen aina, voin suositella lämmöllä <3 :)

      Poista
  9. Näitä sinun postauksia on kiva lukea, koska aina opin jotain uutta! Mielenkiintoinen boxi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! :) Ja tämä on ehdottomasti bokseista parhain!

      Poista
  10. Ehkä se voisi olla kiva jossain kesäisessä festarimeikissä tai vastaavassa? :D Mutta joo, ei ihan mun arkimeikkiini kyllä sovellu.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...