maanantai 19. maaliskuuta 2018

Smashbox photo finish primerizer

Tervehdys ystävät ja mukavaa maanantaita! :) Tänään mä pääsen puhumaan teille tuotteesta, joka sai mut rakastumaan ensi kokeilulla. Kyseessä on Smashbox photo finish primerizer, joka on Smashboxin primer -perheen uusin tulokas. Tästä puhuttiin tosi paljon julkaisun aikoihin ja hype on jatkunut aika tasaisena tähän päivään saakka, mikä yleensä merkitsee sitä, että tuote on oikeasti tosi hyvä. Mun pakkasen kuivattama talvi-iho on ollut pulassa tässä viime kuukaudet, kun mikään primeri ei ole tuntunut täysin sopivalta, mutta tästä löytyi vihdoin pelastus. Vähän jopa harmittaa, että odotin näin kauan ennen kuin ostin tämän. 

Smashboxia myy Suomessa Kicks myymälät ja verkkokauppa, jossa tällä primerilla on hintaa 38,50€. Tämä on primeriksi melko kallis, mutta mun mielestä ihan täysin hintansa arvoinen. Kannattaa kuitenkin hyödyntää Kicksin alennuskoodit, joita ainakin jäsenet saa usein jäsenlehden mukana. Jos kiinnostut, klikkaa ostoksille tästä*.


Primerizer on siis nimensä mukaan primer ja kosteusvoide yhdessä. Voide kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti ja samalla siitä löytyy kaikki primerille tarvittavat ominaisuudet, se antaa meikille kauniin tasaisen pohjan, kiinnittää meikin ja lukitsee kosteuden niin, ettei iho pääse kuivumaan päivän mittaan. Koostumus on todella kevyt ja se imeytyy ihoon nopeasti, jättäen aluksi pienen tahmaisuuden, mutta kuivuu todella nopeasti. 


Tämä on ollut nyt talviaikaan ihan pelastus, tän avulla olen pystynyt käyttämään jopa vähän mattaisempiakin meikkivoiteita, eikä ne ole näyttäneet kasvoilla kuivilta kokkareilta. Saatan käyttää tätä joskus ihan yksinäänkin, sillä koostumus tuntuu kasvoilla niin miellyttävältä. Mä olen myös huomannut tämän todella auttavan meikin pysyvyyden kanssa, ihan siinä missä mun toinen lemppari primerikin, eli Smashboxin alkuperäinen photo finish primer. 


Primer on pakattu lasipulloon ja tuotteen annostelu toimii siististi pumpun avulla. Mun mielestä tämä on todella kaunis pakkaukseltaan, lasipullo tuntuu aina tosi ylelliseltä ja nuo siniset yksityiskohdat tuovat kivasti väriä tähän. 


Oletko jo kokeillut Primerizeria? :)

Love, Mari

*Affiliate linkki

16 kommenttia:

 1. Olen kokeillut jotain Smashboxin vanhempaa primerimallia, mutta en muista enää mikä se oli, mutta hyvää se oli. Pumppupullo on kyllä suuri parannus, vaikkei "squeezy tubessakaan" mitään vikaa ole:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on se alkuperäinen photo finish primer myös, joka on toinen lemppari aina kun haluan vähän pore-filling efektiä :D. Pumppu on kyllä iso plussa tässä!

   Poista
 2. Mä en ole koskaan kokeillut primeriä. Täytyisi kyllä ostaa testiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan jonkinlaista primeria, sillä on loppupeleissä tosi iso vaikutus meikin lopputulokseen ja kestoon :)

   Poista
 3. En ole, mutta tää kiinnostaa mua!

  VastaaPoista
 4. En ole kokeillut, mutta tykkään käyttää primeriä. Mites tuoksu, oliko voimakas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tässä on sellainen toai mieto, vähän kosteusvoiteelle ominainen tuoksu, ei mitenkään huomattava :)

   Poista
 5. Mä en käytä meikkipohjien alla ollenkaan erillisiä primereita vaan kosteusvoidetta. Smashboxin primerit on kyllä kiinnostunut pitkän aikaa, mutta mun mielestä melko tyyriitä. Jos kokeilisin ja ihastuisin, sitten voisin ostaakkin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en enää osaisi tehdä meikkiä ilman primeria, kun kerran on sille tielle lähtenyt :D. Nää on kyllä kalliuta, mutta Kicksissä myydään matkakokoja edullisemmin ja niistä vielä jollain alekoodilla -20% niin ei olekaan enää paha hinta :).

   Poista
 6. En ole tätä kokeillut, mutta rakastan tän tyylisiä tuotteita 😊 Käytätkö tän kanssa muuten normaalit seerumit ja kosteusvoiteet vai onko tää sulla ainoa kosteustuote aamuisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos meikkaan ihan heti aamulla (mikä on aika harvinaista) niin oon laittanut seerumin, mutta jättänyt kosteusvoiteen välistä. Yleensä meikkailen vähän myöhemmin niin sitten oon saattanut laittaa aikaisin aamulla koko hoidon. :)

   Poista
 7. Vaikuttaa kyllä toimivalta tuotteelta! Mulla primerin käyttö jotenkin aina unohtuu, pitää ottaa taas ahkerampaan käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas rakastan primereita, nyt kun on oikeasti huomannut niiden vaikutuksen :D.

   Poista
 8. Voi onpa mielenkiintonen tuote! Käytän primeria, mutta tommonen kosteuttava vois olla parempi. Täytyypä seuraavalla kerralla Kicksissä testata koostumusta :) pumppupullo on plussaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä kokeilemassa, tän koostumus on aivan ihana! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...