keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Meikki-keskiviikko; Mothership

Heippa vaan ja mukavaa meikki-keskiviikkoa! Tänään nähdään meikki reilun viikon takaa, jossa testailin ekaa kertaa ColourPopin Supernova luomiväriä sävyssä Mothership. Meikistä tuli mun mielestä tosi kiva, tämä sävy-yhdistelmä toimi jotenkin yllättävän hyvin ja lopputulos oli näyttävä ja simppeli. Yritin käyttää tässä paljon "vanhoja" meikkejä ja lemppareita, jotka on jääneet vähän unohduksiin viimeaikoina. Toki joukosta löytyy myös uutuuksia, kuten aina, sillä uusien meikkien testaaminen on ehkä kivointa! :) Mennäänpä sitten itse asiaan ja kaikki käytetyt tuotteet löytyy tuttuun tapaan postauksen lopusta.


Sanotaan heti alkuun, että mulla oli "lieviä" valotusongelmia näitä kuvia ottaessa, sillä ulkona oli niin kylmä etten voinut kuvitellakaan kuvaavani parvekkeella ja sisällä taas liian pimeää. Päädyin kuvailemaan ovenrakoon ja valotus on sen mukainen, mutta toivottavasti näistä nyt vähän jotain näkee kuitenkin, vaikka näytänkin ihan keltaiselta :D. Tulispa jo kesä!


Meikkipohjaan sekoitin NARSin meikkivoidetta ja Urban Decayn All nighter -meikkivoidetta keskenään, koska yritän hiljalleen kuluttaa molempia loppuun. Nars on mukana mun pannuprojektissa taas tänä vuonna, sillä en onnistunut sitä käyttämään loppuun viime vuoden aikana. Nyt olen sekoitellut sitä paljon muihin käyttämiini meikkivoiteisiin, sillä yksinään en ihan luota sen pysyvyyteen. UD:n All nighterin kanssa se toimi yllättävän hyvin, se toi seokseen heleyttä ja UD peittävyyttä ja pysyvyyttä. 

Kasvoille käytin myös pitkästä aikaa kesällä ostamaani Kylie Cosmeticsin Koko Kollection kasvopalettia. Se ei vaan innosta syystä tai toisesta, olen jo pitkään miettinyt, että pitäisikö mun vaan luopua siitä. Onhan siinä kauniit sävyt, mutta jostain syystä mun ei tule siihen tartuttua ja ne paletin highlighterit on oikeasti aika kehnoja. Kylien tuotteet ei muutenkaan oikeen vakuuta.


Luomille käytin ColourPopin All I see is magic -luomiväripalettia, joka on uusi mun kokoelmassani. Teen siitä vielä ihan oman postauksensa, mutta ai että miten ihanat sävyt siinä on! Koko luomelta löytyy nestemäinen Supernova luomiväri sävyssä Mothership, joka on upea galaktinen metallinen vihreä. Ihan mieletön!


Huulilta löytyy myös paljon uutta ColourPopia kun testailin uusia Lux lipstick -huulipunia ja Kathleen Lightsin uusimman kokoelman huulikiiltoa. Noista huulipunistakin puhutaan lisää vielä myöhemmin, mutta voin nyt jo sanoa, että oon vakuuttunut. 

Ihanaa loppuviikkoa muruset ja muistakaa käydä osallistumassa Makeup Revolution arvontaan täällä! :)

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

thisworks in transit camera close-up primer
NARS all day luminous weightless foundation, Santa Fe
Urban Decay all nighter foundation, 3.5
essence get picture ready! concealer, 10 ivory*
RCMA no-color powder
Too Faced primed & poreless powder
benefit Dew the hoola 
Kylie Cosmetics Koko Kollection pressed powder palette

Urban Decay eyeshadow primer potion
Dose of Colors eyedeal crayon, CompliMint 
ColourPop All I see is magic palette
ColourPop supernova shadow, Mothership
Linda Hallberg cosmetics flash crayon, Spahr flash
IsaDora Flashing volume mascara*

ColourPop lippie pencil, Aquarius
ColourPop Lux lipstick, Appy
ColourPop ultra glossy lip, Moon child

ColourPop brow colour, Bangin' brunette
The Body Shop brow & lash gel*

*Saatu pr näytteenä


7 kommenttia:

  1. Tosi kaunis meikki. Kadehdin aina teitä ruskea/vihreä silmäisiä, kun haluaisin itse käyttää pinkkejä tai punaisia luomivärejä. En oo vielä löytänyt omille silmilleni oikean sävyistä punaista. :D

    http://www.siirikiviharju.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Mä sanoisin, että kokeile vaan, kyllä se oikea sävy sieltä löytyy kun rohkeasti testailee erilaisia ja loppupeleissä ei kannata liikaa rajoittaa itseään, jos jostain tykkää niin senkun vaan käyttää :)

      Poista
  2. Ai että miten ihana meikki! <3 Kävi muuten hassu sattuma, mulla on blogissa tänään myös yhdessä silmämeikissä vähän samantyylistä sävy-yhdistelmää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) <3 Hahah, nää on kyllä ihania sävyjä, että en yhtään ihmettele, great minds think alike ;)

      Poista
  3. Oih, ihanat sävyt oot valinnut luomille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, tykkään itsekin näistä sävyistä kovasti :)

      Poista
  4. Oih, ihanat sävyt oot valinnut luomille <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...