maanantai 5. maaliskuuta 2018

Helmikuun suosikit

Mukavaa maanantaita! :) Tänään palataan muistelemaan helmikuuta, kun esittelyyn pääsee viime kuun lemppari kosmetiikkatuotteet. Mukana on tälläkertaa pääasiassa meikkejä, mutta löytyy joukosta myös pari ihonhoitojuttua. Helmikuu oli jotenkin tosi nopea, viuhahti ohi vaan ihan huomaamatta ja tuntuu etten niin kamalasti edes löytänyt uusia tuotteita testattavaksi. Nämä muutamat kuitenkin ihastuttivat ja löytyy joukosta myös yksi old school suosikkikin!



Aloitetaan vaikka paleteista. Helmikuulta mun mieleeni jäi pääasiassa kaksi paletti, joista toinen on tarten Clay play -paletti. Clay play on täydellinen mattapaletti, joka sisältää luomivärejä ja aurinkopuutereita/varjostusvärejä. Esittelin paletin täällä blogissa jokin aika sitten, voit käydä lukemassa tästä lisää täältä. Clay play paletti ei ole tällä hetkellä myynnissä, mutta tästä on julkaistu uudistettu versio Clay play 2, jonka löydät tarten verkkokaupasta.

Toinen palettisuosikki on Makeup Revolutionin PRO HD powder contour paletti*. Sain paletin testiin tammikuussa ja tämä on ihastuttanut siitä lähtien. Paletista löytyy todella hyvät sävyt kasvojen muotoiluun ja koostumus näissä on ihanan pehmeä ja pigmenttinen, hyvin häivyttyvä. Kirjoittelin tästä ja muista Makeup Revolution tuotteista perjantaina, käy kurkkaamassa postaus tästä. (Ps. postauksen lopusta löydät myös arvonnan). Makeup Revolution on nyt tullut myös Suomeen ja voit käydä ostoksilla suurimmissa Prismoissa :).


Samassa Makeup Revolution paketissa tuli myös kasvosuihkeita testiin ja niistä mun suosikiksi on noussut tämä Aqua priming base -suihke*. Tässä on jotenkin kaikki kohdallaan, suihke on miellyttävä, ei liian märkä ja roiskiva, jättää kasvoille hyvän pohjan, johon meikki tarttuu kiinni ja tuoksukin on aika hyvä. 

Mun uusin meikkivoide rakkaus on ehdottomasti Dior Forever -meikkivoide, jonka tilasin Kicksin verkkokaupasta** tammikuussa. Meikkivoide jättää kasvoille ihanan heleän, mutta peittävän pinnan, joka näyttää luonnolliselta ja ihan vaan kauniilta. Tämä myös pysyy mun kasvoilla tosi hyvin. Kirjoittelin meikkivoiteesta ihan oman postauksensa, jonka voit käydä lukemassa täällä.

benefit Hoola aurinkopuuteri päätyi mukaan mun tän vuoden pannuprojektiin ja sen myötä tämä on ollut ahkerassa käytössä. Mä olin ihan unohtanut, kuinka paljon tykkään tästä ja nyt ihmettelenkin, että miksi ihmeessä en ole käyttänyt Hoolaa pitkiin aikoihin. Ihanaa kun tekee uusia vanhoja löytöjä omasta kokoelmastaan :).


JorgObé peel off mask naamiosta kirjoittelin myös jokin aika sitten (klik) ja jo siinä postauksessa kävi ilmi, että mä tykästyin tähän naamioon oikein todella. Tämä on ensimmäinen peel off naamio, jota olen kokeillut ja kyllä, kertaheitolla suosikiksi. Tämä puhdistaa iholta tehokkaasti kaiken epäpuhtauden ja mustapäät sun muut ja onhan siinä jotain todella tyydyttävää kun tätä nyppii irti kasvoilta. Varsinkin jos lähtee kerralla iso pala! (Ostoksille tästä**)

Helmikuun viimeinen lemppari löytyi tammikuun ipsy glam bagista, nimittäin Cake beauty Heavy cream herätti heti suurta rakkautta. Tämä talvi-ihon pelastaja tuoksuu ihanalle makealle kakku-unelmalle ja on todella tuhtia tavaraa. Käytän tätä ihon kuivimpiin kohtiin, kuten kyynerpäihin, polviin ja kantapäille ja on kyllä tehnyt hyvää. Parasta tässä on kuitenkin se tuoksu, voisin vaikka syödä koko tuubin.

Oletko testaillut näitä mun lemppareita? :)

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä
**Affiliate linkki


14 kommenttia:

  1. Makeup Revolutionin suihkeet ovat tuttuja. Olen kokeillut ainakin kolmea erilaista, mutta en enää muista mikä niistä oli minkäkinlainen...perushyviä kuitenkin, kunhan pääsee yli sen, että niissä taitaa kaikissa olla denat.alcoa aika tuhtisti;)
    Kivaa viikkoa Mari:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen tykännyt kovasti molemmista suihkeista, mutta etenkin tämä primer on tuntunut tosi kivalta :). Mun täytyy myöntää, etten inciin ole juurikaan edes tutustunut, ei ole tullut tarvetta :D

      Poista
  2. Mielenkiintoisia tuotteita joita en ole itse koskaan kokeillut. Saas nähdä, et tuleeko joskus sitten kokeiltua vai jääkö vain suunnittelu asteelle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että löysit tästä jotain uutta ja kiinnostavaa :)

      Poista
  3. Kivoja suosikkeja, tuo mattapaletti alkoi kiinnostamaan. Diorin värivoiteet on ihania ja tuota Benefit Hoolaa on hehkutettu monessa paikassa ihan huolella, joten kai minunkin täytyy se hankkia:)

    Kaunista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarten paletti on ollut kyllä ihan mielettömän ihana! :) Ja Hoola on ehdottomasti kulttimaineensa ansainnut, se on sellainen tuote, joka toimii aina. Kiitos ja ihanaa tulevaa viikonloppua sinulle! :)

      Poista
  4. Itselläni on hakusessa uusi meikkivoide joten tuota Dior Foreveria voisin hyvinkin käydä vähän testailemassa. Olen todella pitkään käyttänyt Lancomen meikkivoidetta mutta nyt haluaisin vaihtaa. Mattapaletti on myös ihana ja Makeup Revolution suihkeita olen kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä testailemassa tuota jossain Diorin kosmetiikkapisteellä, mä ainakin ihastuin ihan ensi kokeilulla. :)

      Poista
  5. Mikään näistä ei oo mulle tuttu tuote, mutta hurjan kiinnostavilta vaikuttaa kyllä! Toi Cake Beautyn voide kuulostaa ihan superherkulliselta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan mieletön! Tulee vaan kauhea herkkuhimo kun sitä nuuhkii :D

      Poista
  6. Äh, mun on varmaan pakko tilata toi Hoola, kaikki sitä kehuu ja se on ollut omalla listalla iät ja ajat, mutta ens kesäksi, lupaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis eikö sulla ole Hoolaa?? Tarviit sen ihan ehdottomasti :D

      Poista
  7. Ihanat kuvat, jälleen täysin tuntemattomia tuotteita minulle :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...