torstai 22. maaliskuuta 2018

Linda Hallberg Duochrome palette

Moikka! Linda Hallberg julkaisi jo joskus viime vuoden puolella kaksi uutta palettia, joista toinen on tämä Enchanted secrets -duochrome paletti. Lindalle tuttuun tapaan näitä ei ole luokiteltu pelkästään luomiväripaleteiksi, vaan molemmat paletit ovat hyvin monikäyttöisiä, sävyjä voi käyttää silmäluomilla, kasvoilla tai vaikka huulilla. Mua kiinnosti kovasti molemmat paletit heti kun näin ensi vilkaisun näistä, mutta kova hinta sai mut odottelemaan arvosteluja. 

Linda Hallberg tuotteita myydän Kicksin myymälöissä ja verkkokaupassa ja Kicksillä onkin nyt käynnissä kampanja, jossa kaikista silmämeikeistä (tarjous ei koske Diorin ja Urban Decayn tuotteita) saa -20% alennuksen. Tarjous on voimassa 3.4 asti, joten jos olet miettinyt jonkun luomiväripaletin ostamista, tämä paletti alkaa kiinnostelemaan tai kaipaat vaikka uutta ripsiväriä, nyt kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi. Klikkaa ostoksille tästä.*


Enchanted secrets -paletti muistuttaa ulkoisesti hyvin paljon Lindan ensimmäistä Infinity palettia, eronaan vaan pienempi koko. Paletti on samaa kovaa pahvia kuin aikaisempi paletti ja kannesta löytyy LH -logo, brändin nimihän oli aikaisemmin LH cosmetics. Paletti on näppärän kokoinen, ohut ja pieni, mahtuu mukaan pienempäänkin laukkuun ja matkalle.


Kannen alta paljastuu peili ja neljä upeasti koristeltua luomiväriä. Tai no, minä puhun näistä luomiväreinä, koska sellaisina näitä itse käytän, mutta sävyjähän voi käyttää ihan miten itse haluaa. Jokaisessa napissa on tosiaan kaunis pintakuviointi, joka tuo palettiin jotain pientä extraa ja ylellisyyttä. Myös sävyjen nimet on painettu suoraan sävyjen alle, siitä ne on helppo tarkastaa tarvittaessa. 


Nimensä mukaan tämä on duochrome paletti, eli kaikki sävyt taittavat ainakin kahteen eri sävyyn valosta riippuen. Nämä ovat koostumukseltaan hyvin shimmerisiä, lähes glitteriä voisi sanoa ja pigmentti on todella kevyt. Näissä on oikeastaan hyvin heleä vaalea pohjasävy ja sitten toiseen sävyyn taittava glitter joka tuo sen duochrome efektin. 

Näitä voi käyttää yksinään, jos haluaa hailakan hohtavan lookin, mutta mun mielestä nämä ovat parhaimmillaan jonkun toisen luomivärin tai pohjustajan päällä ns. toppereina. Nämä muuttavat arkisenkin meikin heti näyttäväksi ja mielenkiintoiseksi, todella uniikki paletti mun mielestä. Vaihtoehtoja on paljon, tällä saa aikaan lähes neutraalin arkimeikin sekä todella näyttävän ja tumman iltameikin, ihan vaan yhdistelemällä sävyjä eri tavoin. Nämä toimii muuten todella hyvin myös Lindan omien meikkikynien kanssa, ne on ihan huikeita myös! 


Tässä näette vielä swatchit kaikista kuivalla kädellä ja kuten huomaa, nämä eivät ole maailman pigmenttisimpiä tai super intensiivisiä, mutta hohtavat sitäkin enemmän. Mä tykkään tästä kovasti ja nyt harkitsenkin tilaisinko alennuksella itselleni myös sen toisen paletin, josta löytyy sitten neljä todella pigmenttistä ja metallista sävyä. Nämä kaksi palettia voisivat täydentää toisiaan aika kivasti :).

Onko Linda Hallbergin tuotteet sulle tuttuja?

Love, Mari

*Affiliate linkki

14 kommenttia:

  1. Linda Hallberg on jäänyt aika vieraaksi, mutta tiedän, että hänellä on myös siveltimiä. Paletti on todella nätinnäköinen, varsinkin Moonwake sävy miellyttää silmää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lindalta löytyy tosiaan ainakin pari erilaista sivellinsettiä, jotka ostin samaan aikaan Infinity paletin kanssa. Osa jäänyt tosi vähälle käytölle, mutta osa käytössä ihan jatkuvasti :)

      Poista
  2. Olen itä ihastellut Kicksissä juuri tuon ihanan ylellisem pinnan johdosta. Ainoa mikä mietityttää itseä, on juuri tuo pigmentti. Entä miten on pysyvyyden kanssa? Kuinka paljon pitää pohjustaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on tosiaan sellainen tuote, jonka pigmenttisyys vähän hämää. Yksinään ei vaikuta kummoiselta, mutta heti kun laittaa jotain alle niin nää on jotain ihan mieletöntä! Tein tällä eilen meikin ja vitsit kun tykkäsin ja luomivärit pysyi hyvin ihan koko päivän, pesuun asti! :) Käytin alle sitä saman merkin meikkikynää, toimi tosi hyvin.

      Poista
  3. Ai että on kaunis koko tuote! Itse olen jotenkin tosi huono aina näiden meikkien kanssa, mutta pitäisi melkein ostaa jotain tällaisia uusia ja kokeilla. Tai no tällaiselle vanhan elähtäneen naisen iholle ei ehkä noin kimaltava meikki sovi, mutta pitääs tsekata tämä merkki yleensä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon sitä mieltä, että pieni shimmer ja kimallus sopii ihan kaikille, kunhan käyttää maltilla :D. Mutta kannattaa ihmeessä tutustua merkkiin, etenkin Infinity paletti on tosi kivan monipuolinen!

      Poista
  4. Paletti ja napit on tosi kauniita, mutta laadullisesti tykkään enemmän selkeästi runsaammasta pigmentistä luomiväreissä. Kevyeen arkimeikkiin noi vaaleimmat sävyt sopisivat varmasti todella hyvin, mutta mä en itse ainakaan täyteen hintaan noita paletteja lähtisi ostamaan :) Muutaman kerran oon swatchaillut noita Kicksissä, eli sen enempää ei oo kokemusta noista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ajattelin ihan samoin, ennen kun näin tämän swatchattuna erilaisten pohjien päällä ja mieli muuttui ihan täysin :D. Väitän, että mulla ei ole ollut mitään näin nättiä ennen. Hinta on kyllä huima, mielelläni käytin sen alekoodin ja aion sen toisenkin paletin hankkia jollain alennuksella.

      Poista
  5. Kauniilta näyttää! Osaisinpa käyttää! T: ripsari, bb-voide (vai oliko cc?!) ja arkimeikki on valmis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se vaadi muutan kun kokeilua :). Mun arkimeikkiin harvemmin kuuluu yhtään mitään, joskus huulipuna ja peitevoidetta.

      Poista
  6. Luin juuri Miia Ezenin uusimman postauksen, jossa hän oli käyttänyt yhtä sävyä merkin meikkikynän kanssa. Lopputulos oli todella upea! Mielenkiintoinen paletti siis, mutta mielestäni vähän turhan kallis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kokeilin tätä kanssa eilen niiden kynien kanssa ja tuli ihana lopputulos, nää on niin kauniita! :) Täytyy käydä lukemassa myös se Miian juttu.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...