sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

First Aid Beauty Anti-redness seerumi

First Aid Beauty on tullut mulle tutuksi alunperin Youtuben ihmeellisestä maailmasta. Kyseistä brändiä on hehkuttaneet monet mun seuraamat kauneustubettajat maailmalla ja harmittelinkin pitkään, kun kyseistä brändiä ei Suomesta saanut. Ensi kosketus merkkiin mulle tuli Lookfantastic kauneusboksin kautta, kun sain sarjan kuorivat puhdistuslaput. Myös Lookfantastic joulukalenterista löytyi merkin tuote, josta tulikin mun suosikkini nopeasti. Arvatkaa vaan olinko innoissani kun huomasin, että FAB on myynnissä Kicksin verkkokaupassa?!! No kyllä vaan, mun oli heti pakko tilata kokeiluun tämä Anti-redness seerumi, sillä kärsin ajoittain aika kovastakin punoituksesta kasvoilla.

Klikkaa ostoksille tästä*


Punoitusta ehkäisevä seerumi sopii kaikille, jotka kärsivät ihon punoituksesta joko tilapäisesti tai jatkuvasti. Muiden seerumien tapaan tämä on tarkoitettu käytettäväksi kosteusvoiteen alla, vaikka tuotteen koostumus onkin hieman hämäävä. Tämä on seerumiksi melko paksua, hieman voidemaista valkoista töhnää, joka hierotaan kasvoille ja se imeytyy ihoon nopeasti. 


Seerumi sisältää mm. ihoa rauhoittavaa ja punoitusta vähentävää kofeiinia, rauhoittavaa ja hoitavaa inkivääriä, aloe veraa ja bisabololia. Seerumi suojaa ihoa myös ympäristön haittavaikutuksilta ja se lupaa vähentää ihon punoitusta ja lehahtelua sekä rauhoittaa ja hoitaa ärtynyttä ihoa. Mä olen käyttänyt tätä säännöllisen epäsäännöllisesti aina pahimpina punoituspäivinä ja olen kyllä tykännyt. Tän paksuhko koostumus on tuntunut miellyttävän hoitavalta näin talviaikaan ja ihoa rauhoittavat vaikutukset on olleet aika selkeät. Tämä ei ole mikään taika-aine, joka salamana poistaa iholta kaiken punaisuuden, mutta ihonsävy tuntuu tasaantuvan ja punoitus laskevan melko hyvin. Mun punoitukseni sijoittuu lähinnä poskille ja leuan alueelle ja olen huomannut selkeän eron tätä käyttäessä. 


Tuotetta annostellaan pumpun avulla ja sitä tuleekin yhdellä pumppauksella aika runsas määrä, joten itse olen yrittänyt olla aika hellä tuon kanssa ja pumpata vain puolikkaan annoksen kerralla. Se on riittänyt hyvin koko kasvoille. 

Merkiltä löytyy vaikka mitä muutakin kiinnostavaa ja mun ostoslistalla onkin ainakin kauranaamio, kosteuttava seerumi ja SPF30 päivävoide kesäksi. 

Onko First Aid Beauty sulle tuttu?

Love, Mari

*Affiliate linkki

10 kommenttia:

  1. Joitakin FAB:n tuotteita olen kokeillut ja kauranaamio oli aika vekkuli tuote. Se tuntui kivalta, mutta ei kuitenkaan tehnyt mitään ihmeitä. Jonkun seeruminkin olen kokeillut, mutta ei siitäkään jäänyt mitään suurempia muistikuvia. Ehkä en ole ihan kohderyhmää;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua jostain syystä nämä kiehtoo kovasti ja tämä ainakin ollut toimiva tuote, samoin kuin se kuivan ihon voide oli ihan lemppari :). Kaikki ei toki toimi kaikilla ja jotkut brändit ei vaan kiinnosta, onneksi on paljon vaihtoehtoja :)

      Poista
  2. Taas minulle uusia tuotesarja : ) Tykkään lukea kosmetiikkajuttuja, koska harvoin tulee sellaista vastaan, joka jo tuntisin. Eli aina oppii uutta.

    Itselläni on kasvojen punoitus vähentynyt iän myötä. Varmasti yksi syys on ollut myös kosteutuksen merkityksen tajuaminen. Eli nuorempana käytin aivan liian kuivattavia tuotteita. Nykyisin en edes irtopuuteria kasvoilleni lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että löysit jotain uutta täältä :). Hyvä kosteutus on kyllä iholle ihan huipputärkeää, minäkin opin sen vasta joskus neljä vuotta sitten.

      Poista
  3. Mielenkiintoista. Ihan outo merkki minulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomessa tämä sarja onkin vielä melko tuntematon, mutta jatkuvasti esillä enemmän ja enemmän :)

      Poista
  4. Uusi mielenkiitoinen tuttavuus ainakin minulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, sarjasta tosiaan löytyy vaikka mitä kiinnostavaa :)

      Poista
  5. Ei ole ennestään tuttu, mutta punanaamani kyllä kaipaisi tätä tuotetta :D Täytyypä kurkkia tarkemmin, jos vaikka tilaisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tutustu ihmeessä, tuotteesta löytyy paljon lisätietoa tuolta Kicksin sivuilta tai esimerkiksi Sephoran nettikaupasta, sieltä usein itse katson kaikki arviot ja muut :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...