tiistai 13. maaliskuuta 2018

ColourPop Lux lipsticks

Moikka kaikille! ColourPop julkaisi vähän aikaa sitten täysin uudet Lux lipstick -huulipunat, jotka ovat siis niitä ihan perinteisen huulipunan näköisiä. Aikaisemmin ColourPopilta on löytynyt lippie stixit, eli puikkomaiset huulipunat ja erilaisia nestemäisiä huulipunia, mutta nyt tosiaan löytyy näitä perinteisiä versioita. Sarjasta löytyy tällä hetkellä 25 eri sävyä ja hintaa huulipunilla on 7 dollaria, todella edullisia siis nämäkin. Ostoksille pääset tästä linkistä, mikäli huulipunat alkaa kiinnostaa.

colourpop lux lipstick

Huulipunat on pakattu kauniisti valkoisiin pahvipakkauksiin, joita koristaa kultainen metallinhohtava logo ja give me some lip -teksti. Nämä ovat mun mielestä tosi ylellisen näköisiä, ColourPop on onnistunut näissä pakkauksissa tosi hyvin. 

ColourPop lux lipstick

Sävyjä oli tosiaan se 25 kappaletta, nudesta vihreään ja kaikkea siltä väliltä, eli jokaiselle löytyy jotakin. Itse tilasin ensin kokeiluun neljä melko neutraalia sävyä, nämä on niitä turvallisia, joilla on helppo aloittaa koostumukseen tutustuminen. Sävyn nimi on mainittu jokaisen pahvipakkauksen päädyssä ja kivasti vielä sävyä kuvastavalla tarralla, jotta näkee heti millaisesta sävystä on kyse.

colourpop lux lipstick

Huulipunien hylsy jatkaa sillä upealla ylellisellä linjalla, nämä on vaan ihan mielettömän kauniita! Nimensä veroisia ehdottomasti. Hylsyt ovat kultaisia ja kiiltäviä ja niihin on painettu paljon pieniä tähtiä ja ColourPop logo. Pohjasta löytyy jälleen sävyn nimi ja sävyä vastaava väritarra. Näissä on mietitty kaikki yksityiskohdat oikein viimeisen päälle kuntoon. Ja niin halvalla, ihan älytöntä!! :)

colourpop lux lipstick

Ylellisyys ja yksityiskohdat ei suinkaan lopu vaan pakkauksiin ja hylsyyn, vaan jatkuu ihan itse huulipunissakin. Jokaiseen punaan on painettu tähtikuvioita, jotka tuovat kivan extran näihin. Niin nättejä! No mites se koostumus? Toimii. Nämä on ihana kermaisia ja pehmeitä, mutta kuitenkin super pigmenttisiä ja yhdellä vedolla saa peittävää jälkeä aikaan. Pysyvyys huulilla on myös tosi hyvä, siihen nähden, että nämä ovat tavallisia huulipunia eivätkä nestemäisiä. Nämä jättävät huulille sellaisen semimattaisen, hieman satiinisen pinnan, joka tuntuu miellyttävältä eikä kuivata huulia. Musta tuntuu, että mun lux lipstick kokoelma tulee kasvamaan vielä aika paljon tästä..

colourpop lux lipstick

Mun suosikki sävyni on Uno mas, se on niin minua kun joku vaan voi olla. Kaikki nämä ovat tosi kauniita, joten vaikea laittaa muita järjestykseen, Appy tai Still crazy tulisi ehkä hyvänä kakkosena. Jos olet neutraalien ja nudesävyjen ystävä niin tässä aika hyvät vaihtoehdot. Olisi kyllä kiva kokeilla myös niitä jänniä sävyjä, kuten vihreää tai lilaa.

Käytätkö mieluummin perinteisiä vai nestemäisiä huulipunia?

Love, Mari

22 kommenttia:

  1. Money Side Up näyttää kauniilta, tykkään näiden hylsyistä ja tähtikuvio puikossa on piste i:n päälle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytin tuota just tänään ja on kyllä supernätti sävy! :)

      Poista
  2. Jee tätä postausta oon odotellut koska noi uudet huulipunat houkuttelee ihan superpaljon! :) Ja tää ei kyllä lieventänyt mun ostohalukkuutta yhtään, kuulostaa tosi lupaavilta tuotteilta! Noi pakkaukset on tosi kauniita ja kaiken kruunaa tuo tähtikuvio! Nää menee kyllä ehdottomasti ostoslistalle, erityisesti Appy vaikuttaa ihan täydelliseltä nudelta arkeen :) Perinteiset huulipunat on musta paljon kätevämpiä arjessa, koska niitä tuntuu olevan helpompi lisäillä ja korjailla päivän mittaan verrattuna vaikka nestemäisiin mattapuniin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :D Ja siis joo, noi huulipunat on ihan mielettömän ihania, että mun mielestä kyllä tarviit niitä ehdottomasti! :) Appy on täydellinen nudesävy, varma valinta. Oon kyllä ihan samaa mieltä, huulipunat on tosi näppäriä arkikäytössä ja itsekin usein aamulla valitsen jonkun perinteisen punan jos lähden töihin.

      Poista
  3. Näyttää ihan superkivoille! Ja vähänkö söpöt noi tähdet punissa ♡

    VastaaPoista
  4. Nämä ovat ihan superkauniita! Aivan varmaasti tilaan pari sävyä testiin suraavaksi, kun ColourPopilta tilaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi, nää on olleet ihan lemppareita nyt <3 :)

      Poista
  5. Noi on kyllä kaikki sellaisia sävyjä, jotka ottaisin itselleni enemmän kuin mielelläni<3 Hurjan kauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ihania sävyjä on vielä vaikka kuinka paljon enemmän, arvaa vaan syyhyykö mun sormet kun haluun ne kaikki :D

      Poista
  6. Ite laitoin näitä just Colourpopilta tilaukseen ja ootan niin innolla, että pääsen testailemaan! :) Colourpopin meikit on kyllä huippuja!

    VastaaPoista
  7. Neutraalit ja nudet on ehdottomasti minun suosikkeja ja nämä ovat kaikki todella upeita sävyjä - myös tuotepakkaukset ovat kauniit. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä, nämä on ihania punia niin ulkoisesti kuin koostumukseltaankin :)

      Poista
  8. Minä olen tykästynyt nestemäisiin - ja yleensä käytössä on kerralla vaan pari ja nekin jokseenkin samaa sävyä: yksi kylppärissä ja toinen käsilaukussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastan myös nestemäisiä, mutta vaihtelu virkistää ja arkikäytössä suosin näitä tavallisia huulipunia :)

      Poista
  9. Itse tykkään hyvin perinteisestä koostumuksesta. Nestemäisillä suttaan :-(

    VastaaPoista
  10. Nää on kyllä tosi onnistunut uutuus ColourPopilta. Mä sain juuri käsiini Appyn ja se on tosi kiva :)

    VastaaPoista
  11. Niin herkullisia sävyjä oot valinnut! Mulla on täydellinen kevätpuna haussa, ja nää näyttää kyllä niin hyviltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä tutustumaan, nää on ihan mielettömän ihania ja sävyvalikoima tosi laaja :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...