maanantai 12. maaliskuuta 2018

Maaliskuun Bette box

Maaliskuun Bette box on täällä! Sain boksin käsiini viime torstaina ja nyt päästään yhdessä kurkistelemaan laatikon sisälle. Laatikko oli tällä kertaa hieman normaalia isompi ja painavampi, joten odotukset oli aika korkealla tän suhteen. Luvassa vaikutti olevan täysiä kokoja :). Ennakkoon en muista kuulleeni tästä mitään, joten boksin sisältö tuli mulle yllätyksenä. 



Ensimmäisenä boksista löytyi minikokoinen Lumenen lähde sarjan uutuus, kaksiosainen misellivesi. Tätä testaan suurella mielenkiinnolla, tykkään nimittäin kovasti Garnierin vastaavasta misellivedestä. Tuote lupaa puhdistaa ihon tehokkaasti ja hellävaraisesti, poistaa myös vedenkestävän meikin. Miselliveden toinen osa koostuu öljyistä, jotka hoitavat ihoa samalla kun puhdistavat epäpuhtaudet, iho jää pehmeän tuntuiseksi.


Seuraavaksi laatikosta löytyi toinen minituote, Ziajan oliivi -sarjan kosteusvoide kevyenä versiona. Ziajan tuotteet on olleet aina tosi hyviä, mitä nyt olen niitä testaillut, joten uskon tän olevan myös kiva. Voide sopii kuivalle ja normaalille iholle ja se lupaa pehmentää, silottaa ja rauhoittaa ihoa.


Boksin ainoa meikkituote oli Manna Kadar ripsivärinäyte, jota ehtisinkin jo testata viikonloppuna. Ripsari lupaa äärimmäistä tuuheutta ja pituutta, HD efekti ripsille. Täytyy sanoa, että ekan kokeilun perusteella en kyllä allekirjoita väittämiä, mun ripsille tämä ei tehnyt yhtään mitään. Oli tosi vaikea saada ripsistä edes kunnolla mustat tämän kanssa, saati sitten mitään tuuheutta tai pituutta.


Laatikon erikoisin tuote oli varmastikin tämä Natusanin baby oil, ei ihan ekana tulisi mieleen laittaa vauvaöljyä kauneusboksiin? Vauvojen lisäksi öljy sopii kuitenkin ihan kaikille ja sitä voi käyttää mm. meikin poistoon, kuivan ihon hoitoon, hierontaan tai hiuksille. Itse suosin enemmän tuoksuvia öljyjä, joten lahjoitin tämän ystävän pienelle vauvalle, jolla on todennäköisesti enemmän käyttöä tälle :).


Boksin kiinnostavin tuote oli Nivean täysikokoinen kasvoseerumi, joka sisältää pieniä helmipalluroita. Olen käyttänyt aikaisemmin yhden Lumenen helmiseerumin ja se oli tosi kiva, mielenkiinnolla testaan millainen tämä Nivean versio on. Seerumi lupaa tasoittaa ryppyjä sekä kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. 


Extroina boksista löytyi täysikokoinen SB12 suuvesi ja Floradix rautavalmiste. Kumpikaan ei nyt ihan kolahtanut, mutta niin. Rautavalmisteen annoin kaverille, ei vaan ole mun juttu, vaikka tiedän että pitäisi olla. Suuvesi jää odottelemaan käyttöään. 

Kaikenkaikkiaan maaliskuun boksi oli mun mielestä ihan ok. Ei paras mahdollinen, mutta ei huonokaan. Lemppareita oli Nivea, Lumene ja Ziaja ja floppeja taas Manna Kadarin ripsari ja vauvaöljy. Kiva kuitenkin kun mukana oli täysikokoisia tuotteita parikin ja näytteetkin oli ihan kohtalaisen kokoisia. 

Jos kiinnostut Bette boxista, pääset tilaamaan boksin itsellesi tästä linkistä (affiliate linkki).

Miltä maaliskuun boksi vaikutti?

Love, Mari

9 kommenttia:

  1. Tosi tylsää, jos tuo ripsari on kökkö! Itse en ole vielä testannut :/ muuten boksi oli kyllä kiva, mutta vauvaöljylle en itsekään keksi käyttöä.

    Kivaa viikkoa Mari! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei valitettavasti ainakaan mun ripsillä toiminut yhtään :(. Toivottavasti toimii sulla paremmin! Ihanaa viikonloppua sulle <3

      Poista
  2. No nyt tuli minullekkin tuttu tuote, nimittäin tuo Natusan :) Natusania voi käyttää hyvin myös jalkakylvyissä, ei tarvitse rasvata sen jälkeen jalkoja ja tuoksua saa lisäämällä kukkia ja/tai niiden terälehtiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä vinkkejä, ei olisi kyllä tullut mieleen käyttää sitä jalkakylvyssä :). Ehkä täytyy kokeilla jos tuo vielä joskus päätyy mun käsiini.

      Poista
  3. Mulla meni hetki lämmetä taas tän kuun boksille. Nivean seerumi ja Ziajan voide oli mun suosikkeja. Ziajakin olisi voinut olla normi kokoinen ja vauvaöljy sekä suuvesi ois voinut olla minikokoja. Loppuen lopuksi ihan kiva boksi, mutta parempia odotellessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seerumi oli mulle se paras ehdottomasti, ja oon samaa mieltä, Ziaja olis voinut olla täysikokoinen. :)

      Poista
  4. Munkin mielestä Nivean seerumi on mielenkiintoisin tuote! Boxi oli pieni pettymys, vaikka onneksi löytyi kiinnostaviakin tuotteita :) Vauvaöljy ei nappaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää ei ollut mikään paras ikinä, mutta mun mielestä ihan ok, Nivea ja Lumene pelasti paljon. Vauvaöljy oli vaan outo :D

      Poista
  5. No kieltämättä oli vähän sellaisia tuotteita, etten itse olisi valinnut :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...