keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Meikki-keskiviikko; kevätmeikki

Tervehdys! Tänään meikki-keskiviikossa testaillaan Pixi:n Ultimate beauty kit -palettia, jonka sain meidän kosmebloggaajien kauneusboksi vaihtareissa. Tästä on toivottu postausta ja se onkin tulossa lähiaikoina, mutta tänään pääsette näkemään miltä tuo paletti näyttää kasvoilla. Jätän suuremmat mietteet paletista siihen tulevaan postaukseen, mutta pieniä maistiaisia on nyt luvassa.


Pohjameikkiin käytin mun uutta lemppariprimeria, Smashboxin primerizeria ja sekoituksen NARSin all day luminous weightless meikkivoidetta sekä Vichyn dermablend meikkivoidetta. Mä en ole tykännyt tuosta dermablendistä yhtään yksinään, mutta sekoitettuna johonkin kevyempään kuulaaseen meikkivoiteeseen se toimii itseasiassa aika kivasti. Tarttuu kyllä silti kaikkiin pieniinkin kuiviin kohtiin kasvoilla.

Kasvoilta löytyy myös Pixin paletista aurinkopuuteri, poskipuna ja highlighter. Sanon tässä nyt sen verran, että mun mielestä nuo kasvopuuterit on tän paletin helmi ihan ehdottomasti, ne on oikeasti tosi hyviä!


Silmämeikkiin käytin myös Pixin palettia ja yläluomelta löytyy neutraalin puolen sävyjä ja alaluomelta niitä toisen puolen sinisiä. Lopputulos oli ihan ok, mutta tämä ei kuulu missään nimessä mun lemppareihin. Pari vuotta sitten tein paljon tällaisia meikkejä neutraalilla yläluomella ja turkoosilla alaluomella ja tykkään näistä kyllä, tässä ei nyt vaan joku kolahtanut. Meikki oli paljon työläämpi miltä se näyttää, mikä johtuu tuosta käytetystä paletista, mutta palataan siihen myöhemmin. 

Tässä lookissa kasvomeikin lisäksi mun lemppariksi nousi tuo huulipuna, joka on ColourPopin uusi lux lipstick sävyssä Money side up. Sävy on vaan niin kaunis, hyvin käyttökelpoinen pinkki, joka sopii kevääseen ihan loistavasti. Olen noiden huulipunien koostumusta hehkuttanut jo aikaisemminkin, on ne vaan hyviä!

Joko te olette innostuneet kevät meikeistä?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Smashbox photo finish primerizer
NARS All day luminous weightless foundation, Santa Fe
Vichy Dermablend foundation, 15 Opal*
ColourPop No filter concealer, light 20
RCMA no-color powder
Too Faced primed & poreless powder
benefit Hoola bronzer
Make Up For Ever pro bronze fusion, 30M
pixi by petra ultimate beauty kit, 4th edition bronzer, blush, highlight

pix by petra ultimate beauty kit, 4th edition, eyeshadows
ColourPop crème gel liner, Prance
IsaDora Flashing volume instant effect mascara*

MAC eye brows pencil, Spiked
ABH clear brow gel

ColourPop lux lipstick, Money side up

*Saatu blogin kautta

2 kommenttia:

  1. Ai että, ihana kevätmeikki! ❤ tuo turkoosi alaluomella raikastaa ilmettä kauniisti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Turkoosit/värikkäät alaluomet on vähän niinku mun juttu aina keväisin, vaikka trendi taisi mennä ohi jo vuosia sitten :P

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...