keskiviikko 23. lokakuuta 2019

ColourPop Honey

ColourPop Uh-huh Honey luomiväripaletti on ihastuttava "uutuus" sarjan väripalettien joukossa. ColourPop on viimeaikoina (ja jo pidemmän aikaa) julkaissut paljon näitä yhdeksän luomivärin paletteja, joiden teema pyörii aina yhden sävyn ympärillä. Itseltäni löytyi jo ennestään violetti ja vihreä ja nyt myös tämä keltainen.

Näitä on tällä hetkellä jo todella paljon erilaisia, uusimpana tulokkaana smoky paletti, jota en itselleni ole vielä ainakaan hankkinut. Ideana nämä on mun mielestä tosi hauskoja ja helpottaa värien käyttöä meikissä. Näillä kun lookin tekeminen on paljon helpompaa kuin isosta monivärisestä paletista, nyt kaikki sävyt sopii jo valmiiksi yhteen.

ColourPop Uh-huh honey

Nämä 9-paletit ovat melko pieniä kooltaan, nelion mallisia, muovisia ja niissä on aina mukana peili kannen alla. Pakkaukset kertovat aina jo heti mistä sävymaailmasta on kyse ja sävyjen ja palettien nimet on keksitty hauskasti teemaan liittyen. Kuten nyt tästä Honey -paletista tulee heti mieleen keltainen.

ColourPop Uh-huh honey

Sisältä löytyy tosiaan yhdeksän luomiväriä erilaisilla koostumuksilla. Mukana on tottakai mattasävyjä, shimmeriä ja metallista ja nykyään myös melkein aina joukossa on joku glitter sävy. Koostumukseltaan ColourPopin luomivärit ovat ihan huippuhyviä, varsinkin kun miettii, että hintaa tällä paletilla on vain 12 dollaria, eli päälle 10 euroa. 

Mulla on jo tosi iso kokoelma ColourPopin luomiväripaletteja ja koskaan en ole vielä joutunut pettymään. Toki aina silloin tällöin tulee vastaan joku yksittäinen sävy, mikä ei ole yhtä vahva kuin muut, mutta pääasiassa näihin saa olla todella tyytyväinen.

ColourPop Uh-huh honey

Löytyykö sinulta ColourPopin luomiväripaletteja? :)

Love, Mari


10 kommenttia:

 1. Näistä yhdeksiköistä löytyy yksi, mutta voisi melkein jokaisen noista itselleen kotiuttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä kaikki niin ihania, että kelpaisi mullekin :D.

   Poista
 2. Toi sävy palooza näyttää ihanalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää, ihana glitter räjähdys luomella :).

   Poista
 3. Tilasin kanssa ton Uh-huh Honey paletin ja sen uuden Smoke shown

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, toivottavasti tuut tykkäämään niistä! :) Mä vielä vähän arvon sen Smokyn kanssa, vaikka kiinnostaa kyllä.

   Poista
 4. Mulla ei itse asiassa vieläkään ole yhtäkään ColourPopin palettia, hups :D Oon toki näistä kattonut arvosteluja todella paljon, mutta yhtäkään en oo hankkinut. Ootko muuten testannu Urban Decayn Honey -palettia, mitä mieltä olet siitä verrattuna tähän?

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En käsitä miten oot voinut välttyä näiltä ihanuuksilta :D.

   En oo testannut tuota UD:n palettia, se ei jotenkaan vakuuttanut kun vaikutti niin samankaltaiselta kuin Naked kuvissa.

   Poista
 5. Itseltäni ei löydy kyseisen merkin paletteja. Tässä on kyllä ihania sävyjä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ColourPopilla on valtavasti ihania ja edullisia paletteja, kannattaa tutustua jos joskus tulee uuden hankinta tarpeelliseksi :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...