torstai 14. joulukuuta 2017

Rakas Joulupukki...

Tänä vuonna olen ollut tosi kiltti! 

Olen tehnyt ruokaa miehelle, pitänyt hyvää huolta koirakamuista, siivonnut aina välillä, tehnyt työni hyvin ja ollut kiva kaveri. Oon myös antanut paljon meikkejä ystäville ja tuttaville, joten hyväntekeväisyyttäkin on tullut tehtyä! Tänä jouluna toivoisin lahjaksi valkoista joulua ja rauhallista joulunaikaa perheen kanssa. Mikäli tuo valkea joulu on liian vaikea toteuttaa, mikä tahansa seuraavista lahjoista ilahduttaisi minua myös kovasti! 

Jouluisin terkuin, Mari




1. Hourglass ambient lighting edit -surreal light on ollut mun toivelistalla jo pitkän aikaa. Olen halunnut kokeilla Hourglassin ambient lighting puutereita ja tämä limited edition paletti on todella kaunis!

2. Jeffree Star holiday liquid lip bundle näyttää upealta! Näiden pakkaus on niin kaunis, että haluaisin nämä ihan jo pelkästään pakkauksen vuoksi, mutta onneksi myös huulipunien sävyt näyttää tosi kivoilta ja monipuolisilta. 

3. Too Faced Sweetie pie bronzer on osa Too Facedin uudehkoa Peaches & Cream -kokoelmaa. Kokoelma vaikuttaa kokonaisuudessaan aivan ihanalta ja haluaisinkin kokeilla monia tuotteita siitä. Eniten mun silmäni on kiinnittynyt tähän ihanaan piirakan näköiseen bronzeriin ja Just Peachy mattes -luomiväripalettiin, jossa on ihanat persikkaiset mattaiset sävyt!

4. KL Polish Winter Glamourland limited edition boxed set on KL Polishin upouusi talvikynsilakka kokoelma. Kokoelmaan kuuluu kuusi kynsilakkaa, kaikki tähän vuodenaikaan sopivia sävyjä ja mukana on muutama todella uniikki sävy. KL Polish on juuri aloittanut toimitukset myös Suomeen ja odotan innolla, että pääsen näitä testaamaan.

5. Kat Von D Lolita obsession set koska Lolita. Tämä kulttihuulipuna on ollut mun ostoslistalla jo pitkään ja kun näin, että Lolita on saanut oman kokoelmansa, joka on täynnä Lolitoja, oli tän pääsy toivelistalle selvä. Kat Von D:n nestemäiset huulipunat on yksiä mun suosikkeja ja tosi mielelläni testaisin myös näitä muita tuotteita.

10 kommenttia:

  1. Ihania toiveita<3 Toi Too Facedin luomiväripaletti olisi hurjan kiva lahja! Paletti on tosi kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paletti on niin nätti <3 Odottelen vaan, että tulisi myyntiin eurooppaan :D

      Poista
  2. Hauska tuo kirje joulupukille :)! Mitähän sitä itse toivoisi, en ole yhtään miettinyt vielä :D ihanaa joulunaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tässä alkaa kuule tulla jo vähän kiire, jos meinaat ajoissa saada kirjeen perille ;) Ihanaa joulunaikaa myös sinulle!

      Poista
  3. Ihana joululahja lista! Jeffreen bundlen haluaisin myös itselleni :)

    VastaaPoista
  4. Kauniita toiveita! Toivottavasti toiveesi toteutuvat! Aloin jo itsekin miettiä, että olisiko joku pieni kosmetiikkalahja kiva...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, mä veikkaan että saan näiden osalta itse leikkiä pukkia sitten tulevaisuudessa :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...