tiistai 5. joulukuuta 2017

Marraskuun roskat

Heippa! Tänään olisi taas aika kurkistaa mun roskapussiin ja katsoa mitä kaikkea sain tyhjäksi marraskuun aikana. Tällä kertaa saldo on mun mielestä ihan kohtalainen, mukana on paljon ihonhoitoa ja joitakin meikkituotteita yms. Voisin nyt jo kertoa, että olen säästänyt koko vuoden roskat, joten tammikuussa päästään sitten katsomaan yhteenvetona koko vuoden saldoa. Jotenkin odotan sitä itse kovasti :D.



Herbina soft cashmere deodorantti tuli bette boxin mukana, joten se pääsi mukaan roskiin. Yleensä en ole säästellyt deodorantteja tai hammastahnoja yms, mutta jos ne tulee bokseissa tai peeärränä niin olen ne täälläkin arvostellut. Tästä oon tykännyt, tämä oli mun toinen purkki kyseistä dödöä ja voin hyvin kuvitella ostavani lisääkin, kivan tuoksuinen perusdödö. 

LUSH 1000 millihelens jelly face mask* on tämän syksyn uutuuksia ja vitsin mä oon ihastunut näihin jellynaamioihin. Sain näitä syksyllä kolme erilaista testiin ja nyt oon saanut jo kaksi purkkia tyhjäksi. 1000 millihelens oli paljon "tujumpi" kuin bunnymoon, josta viimeksi puhuttiin. Tämä sopii hyvin epäpuhtaalle iholle, joka kaipaa vähän tehokkaampaa naamiota.

Lumene sisu urban intense hydrating serum* oli sanalla sanoen ihana! Tämä kesti mun käytössä vajaan vuoden, koska olen siinä välissä testaillut muita seerumeita ja tuotteita, mutta muistan tykänneeni tästä heti ekasta kokeilusta lähtien. Tässä on ihana metsäinen tuoksu ja todella miellyttävä koostumus. 

Origins GinZing kosteusvoide löytyi mun kuukauden suosikeista kuukausi tai pari sitten. Aivan ihana geelimäinen kosteusvoide, joka todella raikasti ja virkisti oloa samalla kun kosteutti ihoa. Mä tarviin tätä lisää! Herätti kivasti ihon aamuisin.

Murad AHA/BHA exfoliating cleanser tuli mulle varmaan pari vuotta sitten joulukalenterin mukana, jos en ihan väärin muista. Tästä mulla ei ole oikeastaan mitään sanottavaa, en huomannut tämän tekevän mun kasvoille juurikaan mitään. Ei tule ikävä.


Marraskuussa tyhjeni jälleen paketti Simple cleansing wipes puhdistusliinoja, ties kuinka mones paketti. Oon tykästynyt näihin ja aion ostaa jatkossakin jos vaan satun törmäämään. Hyviä perusliinoja, jotka sopii niin swatchien puhdistukseen kuin ihan koko kasvoillekin eivätkä nämä yhtään ärsytä mun ihoa.

La Maison du savon de Marseille käsivoide* tuli tiensä päähän marraskuun viimeinen päivä ja samalla pakkaus hajosi mun käsiin (korkki meni rikki). Kohtaloa? :D Tämä oli tosi kiva käsivoide, jota oon käyttänyt keväästä asti päivittäin, se asui mun tietokoneen vierellä. Tuoksu oli makea ja rikas, jos et välitä voimakkaista tuoksuista ei tämä ehkä ole sulle. Voide imeytyi käsiin tosi nopeasti, mikä oli yksi syy miksi pidin tästä niin kovasti.

Batiste fresh dry shampoo ei vaadi mitään selittelyjä, Batisten kuivashampoot on parhaita ja käytän niitä säännöllisesti joka toinen päivä. Mä en ole vielä törmännyt sellaiseen, josta en tykkäisi ja tämä fresh versio oli tosi kiva myös, vähän kevyempi ja nimensä mukaan raikkaampi kuin monet muut.

Ziaja Cupuacu shower & bath soap* saa arvosanaksi 10+, tämä on jotain niin ihanaa! Tuoksuu makealle toffeiselle karkille ja puhdistaa ihon tehokkaasti. Suosittelen lämmöllä, jos olet makeiden tuoksujen ystävä, tää on paras! Sain tämän jättipullon testiin keväällä ja nyt se on jo tyhjä, en oo käyttänyt mitään muuta suihkugeeliä koko tänä aikana :D.


Kangasnaamioita kului marraskuussa ennätysmäärä, jopa neljä! Oon aika ylpeä itsestäni, että raaskin käyttää näitä näin monta. Muistan, että tykkäsin näistä kaikista, paitsi tuo Originsin naamio jätti mut vähän kylmäksi valitettavasti. Se on jotenkin normaalia paksumpi ja sen vuoksi asettui kasvoille hankalasti, en oikeen saanut sitä pysymään kunnolla. Lopputulos oli siinäkin tosi miellyttävä, mutta käyttökokemus ei niinkään.


Meikkituotteita on mukana kuusi, mutta tää on kyllä vähän huijausta, koska mikään näistä ei ole varsinaisesti loppu. Benefitin minit on tosi vanhoja, ostettu joskus 2014 kesällä, joten niiden on vaan aika lähteä roskiin. Lime crime huulipuna on ollut mukana mun pannuprojektissa, joten yritin yksi päivä sitä käyttää ja se meni poikki ja tippui lattialle. Eli se siitä sitten. ColourPop ultra matte lip sävyssä Trap on noin puolillaan, mutta muuttunut tosi paksuksi mönjäksi, eli sitä ei voi enää käyttää. Sama juttu OCC lip tar punien kanssa, ne on vaan menneet vanhaksi kumpikin, olleet mun laatikossa yli kolme vuotta.


Myös näytteitä tyhjeni jonkin verran. Kevyn Aucoin sensual skin fluid foundation oli todella kevyt ja juokseva koostumukseltaan, mutta antoi kuitenkin ihan hyvän peiton iholle ja todella kauniin pinnan, voisin kuvitella ostavani tämän täysikokoisenakin. Kiehl's silmänympärysvoide tummille silmänalusille toimi mulla arkipäivien peiteaineena, tämä kun on värillinen tuote ja tosiaan häivyttää tummia silmänalusia tehokkaasti. Tykkäsin kovasti ja voisin ostaa uudestaankin. Murad jää jälleen aika mitäänsanomattomaksi, en osaa sanoa tästäkään yhtään mitään, joten ei ainakaan mikään kovin erinomainen tuote kyseessä. Sen sijaan tarte maracuja oil oli todella ihana kasvoöljy, jotenkin kuivan tuntuinen, joten se imeytyikin ihoon nopeasti, mutta jätti silti terveen pinnan iholle. Sopii mun mielestä hyvin myös meikin alle. Vichyn vartalovoide näyte tuli myös käytettyä, mutta en nyt tuon yhden kokeilun perusteella osaa sanoa siitä muuta, kuin että tuoksu oli miellyttävä ja se imeytyi ihoon nopeasti. Käytin vihdoin myös Urban Decay x Gwen Stefani huulipunanäytteet, ne on pyörineet laatikossa julkaisustaan lähtien. Mä kyllä tykkään näistä huulipunista kovasti, täysikokoisiakin löytyy kokoelmasta jokunen.

Löytyikö mun roskakasasta tuttuja tuotteita?

Love, Mari


10 kommenttia:

  1. Simplen liinat ja Herbinan dödö - ne on hyvinkin tuttuja, ja tykkään molemmista kovasti<3

    VastaaPoista
  2. Batisten Fresh on mun suosikkikuivashampoo työpäivinä. Sen tuoksu on niin raikas ja mieto verrattuna moniin muihin Batisten kuivashampoihin enkä oikein itse tykkää siitä, jos tiedän hiusteni tuoksuvan kilometrien päähän, kun oon kuitenkin sairaalassa töissä. Säästän ne muut voimakkaammat tuoksut sitten vapaapäiviä varten :)

    Ziajan Cupuacu suihkugeeli on aivan ihana, samoin toi Originsin voide!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihan totta! Itse kanssa päiväkodissa töissä niin yrittää aina käyttää mahdollisimman mietoja tuoksuja, mutta en oo kyllä tuota kuivashampoota edes ajatellut :D

      Poista
  3. Hauska nähdä kuinka paljon kosmetiikka roskaa tulee vuoden aikana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä odotan sitä itse vähän kauhulla, mutta ihanaa saada ne kassit pois nurkista pyörimästä :D

      Poista
  4. Ihan mahtava postaus! Siis tää antaa jotenkin niin realistisen kuvan et mitkä saadut tuotteet on oikeesti hyviä että ne on käytetty kokonaan. Koska ainahan voi kehua yhden tai muutaman kokeilun perusteella, mutta että ne käyttää oikeasti kokonaan. Muutenkin mulla on sellanen ihme fiksaatio aina saada kaikki tuotteet kokonaan ja kun joku dödö tai suihkugeeli loppuu niin se on jollain kierolla tavalla miellyttävä tunne hahah ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kun tykkäsit :) Tuo on kyllä ihan totta, harvemmin tulee käytettyä loppuun mitään ihan surkeita, mä ainakin helposti annan eteenpäin tuotteet joista en tykkää. Mutta tyhjät pakkaukset tuottaa kyllä hirmuisesti mielihyvää :P

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...