lauantai 23. joulukuuta 2017

LH cosmetics Flash crayons

Hyvää aatonaattoa! Ihan mieletöntä, että joulu on jo huomenna. Täällä on perunalaatikko imeltymässä ja kinkku odottelee paistovuoroaan, kuusi pystytetty ja joululaulut soi. Joulu saa siis tulla. Tänään ei kuitenkaan olla sen enempää joulutunnelmissa, vaan jutellaan hetki LH cosmeticsin Flash crayons* -kynistä. Ostin setin marraskuussa Helsingin reissulla ja olen näitä nyt testaillut kuukauden ajan. Jos LH cosmetics on sulle vieras, on kyseessä ruotsalaisen meikkitaiteilija Linda Hallbergin perustama kosmetiikkabrändi, jonka ideologiana on rikkoa rajoja. Kaikki LH cosmeticsin meikit ovat monikäyttöisiä eikä niitä ole tarkoitettu vain yhteen asiaan, esimerkiksi "luomiväripaletti" toimii myös kasvopalettina jne. Sarjasta löytyy myös tosi laadukkaita siveltimiä!

LH flash crayons

Suomessa LH cosmeticsia myy Kicks myymälät ja verkkokauppa* ja ostin omani tosiaan Helsingin Forumin Kicksista. Kyniä saa ostaa setteinä tai yksittäin, mutta setin hinta on tietysti aina parempi jos haluaa useamman kynän. Setillä on hintaa 52€ ja yksittäisellä kynällä 16€ ja näitä on ainakin muutama erilainen vaihtoehto. Itse päädyin Rustic Kit:iin, koska tuo upea hopeinen sävy houkutteli niin kovasti, mutta yksi ihana vihreä jäi myös kaihertamaan mieltä. 

LH flash crayons

Rustic kit sisältää nimensä mukaan ruosteisia, lämpimiä sävyjä, jotka on mun suosikkeja aina. Settiin kuuluu viisi Flash crayon kynää, jotka ovat kaikki metallinhohtoisia tai sisältävät pientä glitterhippusta. Kynän päästä näkee heti mikä sävy on kyseessä, siitä tykkään, helppo valita oikea ison kokoelman joukosta.

LH flash crayons

Kynillä on kaikilla aika erikoiset nimet, jotka ei mun mielestä ainakaan kuvaa sävyjä mitenkään ja niitä on tosi vaikea muistaa. Eipä sillä, että arkikäytössä niillä nimillä olisi mitään merkitystä, mutta bloggaajan näkökulmasta ne on tärkeitä. Mä kuitenkin tykkään näiden ulkoasusta kovasti ja nämä sopivat hyvin LH:n brändiin.


Flash crayons kynät ovat teroitettavaa mallia, mistä annan hieman miinusta. Mä tykkään itse niistä rullattavista kynistä, koska käyttö on vaivattomampaa. Koostumus näissä on todella pehmeä ja kermainen, hyvin levittyvä. Kyniä voi käyttää perinteiseen tapaan rajauskyninä, mutta ne toimivat hyvin myös luomiväreinä, silmämeikin pohjustajina tai vaikka huulipunina erikoisempiin meikkeihin. Käytin itse juurikin tätä hopeista kynää mun toisessa pikkujoulumeikissä tänä vuonna silmämeikin pohjalla ja se antoi päälle tulevalle sävylle paljon lisää intensiivisyyttä ja metallista hohtoa, lopputulos oli todella kiva. Näiden työstäminen täytyy kyllä tehdä tosi nopeasti, sillä kun kynä kuivuu se pysyy paikoillaan eikä hievahdakaan. Mun vesirajalla nämä kestävät ihan kivasti, loppupäivästä olen huomannut sävyn haalistuneen, etenkin jos silmät on olleet kovin vetiset.

LH flash crayons rustic kit

Oletteko testanneet näitä Flash crayons -kyniä tai muita LH tuotteita?

Love, Mari

*Postaus sisältää affiliate linkkejä

6 kommenttia:

  1. LH Cosmeticsin tuotteita en ole kokeillut, mutta mielessä on kyllä ollut jo pitkään. Noi sävyjen nimet on kyllä aika kryptisiä, mutta sävyt itsessään ihan nättejä. En tosin tykkää, jos työstämisen pitää tapahtua nopeasti, mutta hyvä pysyvyys on ihan toivottavaa:)
    Kivaa aatonaattoa, Mari:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarjasta löytyy tosi kivoja juttuja, kannattaa tutustua jos mahdollisuus tulee ;) Mä olen näistä tykännyt kovasti, jos käytän silmämeikissä luomella niin teen yhden silmän kerrallaan, silloin nopea kuivuminen ei haittaa.

      Poista
  2. Olen miettinyt LH:n meikkien testaamista jo pitkään, mutta en ole saanut aikaiseksi ostaa testiin. Ehkä osasyy siinä, että Suomessa niitä saa (vissiin) vaan KICKsistä ja mennyt kyllä hetkeksi usko kys. lafkan verkkokauppaan :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, kurja kuulla! Mä olen tehnyt kaksi tilausta Kicksin verkkokauppaan ja molemmat sujuneet ihan ongelmitta. LH:ta myy muistaakseni myös Bangerhead, jos sieltä tilaa mieluummin :)

      Poista
  3. Kyseisen merkin crayons-kynät on kaikki koostumukseltaan ihanan pehmeitä ja parasta kun kuivuttuaan ovat vedenkestävii <3 Brändin virallinen nimi tosin on nykyään Linda Hallberg Cosmetics, kun ennen oli vaan toi lyhennetty LH Cosmetics :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, mä oon näköjään jäänyt ihan jälkeen tästä junasta :D Instassa ihmettelinkin kun nimi oli erinäköinen, mutta ajattelin että se on vaan insta :P

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...