sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Joulukalenterien luukut 4-10

Moi kaikki ja mukavaa sunnuntaita! Tänään päästään taas kurkistelemaan joulukalenterien luukkuihin, kun on aika käydä läpi luukut 4-10. Viime sunnuntaina avattiin kolme ensimmäistä luukkua, joten käy ihmeessä kurkkaamassa myös edellinen postaus, jos et vielä ole sitä nähnyt. Minulta löytyy kaksi kosmetiikkakalenteria, elevenin ja Lookfantasticin, katsotaanpa kumpi vei voiton tällä viikolla.


4.12 elevenin luukusta löytyi Sensai Lotion II (moist) ja olinkin tästä todella innoissani! Rehellisyyden nimissä täytyy kuitenkin myöntää, etten ollut ihan varma mikä tämä oikein on. Sensai on mulle melko vieras merkki, olen paria näytettä testannut, mutta en sen enempää. Lotion sanasta mulle tuli mieleen joku voide, mutta mitä ilmeisimmin tämä on jonkinlainen kasvovesi. Oli mikä oli, testaan mielelläni!

5.12 luukusta löytyikin kaveri tuolle edellisen päivän tuotteelle, nimittäin Sensai Emulsion II (moist). Samat sanat kuin edelliselle, tosi mielelläni lähden tätä testaamaan. Tämä näyttää olevan sitten enemmänkin jonkinlainen kasvovoide, varmaankin näitä kuuluu käyttää peräjälkeen. Täytyy tehdä vähän taustatyötä ennen kuin otan käyttöön.

6.12 Suomen itsenäisyyspäivän luukusta löytyi Gucci Bamboo tuoksunäyte. Täytyy sanoa, että tämä ei ollut mun suosikki luukkuni. Vaikka tuoksu on todella hyvä, tykkäsin siitä kovasti, ei mun mielestä tuoksunäytteet näin pieninä kuulu kalenteriin. Varsinkaan kun tässä ei ole edes sitä pumppua, niin käyttömukavuus on huomattavasti pienempi. 


7.12 luukkuun oli kätketty Sigman minikokoisia siveltimiä, vähän kuin sivellinnäytteitä. Mä en vaan ymmärtänyt näitä lainkaan. Matkakokoiset siveltimet kyllä ymmärrän ja mulla onkin sellaisia jo jonkin verran, mutta nämä on kaikinpuolin outoja. Siveltimien harjasosastakin on tehty minit, joten näiden käyttö on vaan haastavaa ja epäkäytännöllistä. Ainoa, joka mun mielestä toimii on tuo viistopäinen rajaussivellin, mutta sekin mulla on jo oikeassa matkakoossa. Voihan nämä heittää hätävaraksi meikkipussiin, mutta en kyllä koe, että näihin tulisi koskaan tartuttua ellei ole äärimmäinen hätä.

8.12 luukusta löytyi Decléor 1000 grain body exfoliator eli vartalokuorinta. Mä en ole koskaan testannut Decléorin tuotteita, vaikka olen kuullut paljon hyvää, joten tämä oli tosi mieluisa. Vartalokuorintoja kuluu jonkin verran, joten tämä pääsee käyttöönkin jo ihan piakkoin. Tässä on myös tosi miellyttävä hedelmäinen tuoksu.

9.12 eli lauantain luukku piti sisällään Kérastase K resistance balm-in-shampoon. Shampoo on tarkoitettu vaurioituneelle ja käsitellyille hiuksille, se sisältää jotain kuitu juttua, mitä en ihan ymmärtänyt. Shampoot ei yleisesti ottaen aiheuta mulle mitään riemunkiljahduksia, joten tämäkään ei sitä tehnyt. Varmasti tulee käytettyä kuitenkin, matkakokoisia shampoo pulloja tarvii aina silloin tällöin kun reissaillaan.

10.12 luukusta löytyi minikokoinen Akademikliniken glow oil. Tämä kuulostaa tosi mielenkiintoiselta ja mä satun rakastamaan kasvoöljyjä, joten testiin lähtee ehdottomasti! Kaikki mikä lupaa hehkua iholle on mun mieleeni. Öljy sisältää C vitamiinia, kirkastavaa lakritsia ja raparperia.


4.12 Lookfantastic kalenterista paljastui First Aid Beauty ultra repair cream täysikokoisena. JES! FAB on mulle todella kiinnostava brändi ja olen halunnut testata enemmän heidän tuotteitaan, tämä tuli siis oikeaan osoitteeseen. Ultra repair cream on tarkoitettu todella kuivalle iholle tehohoidoksi, sopii käytettäväksi päästä varpaisiin aina tarvittaessa. Täydellinen talven kuivattamalle iholle!

5.12 luukku piti sisällään balanceme miselliveden. Brändi on tullut tutuksi aikaisemmin Lookfantastic beautyboxien kautta ja tuotteet on olleet ihan kivoja. Tykkään misellivesistä ja niitä kuluu mulla tosi paljon, joten tämä pääsee myös käyttöön heti. Ei varsinaisesti mikään hittituote tai super kiinnostava, mutta ihan jees.

6.12 luukusta löytyi thisworks in transit camera close-up mask, moisturiser and primer in one. Todella kiinnostava ja erikoinen tuote, joka pääsee heti kokeiluun. Tuote lupaa jättää iholle hieman heleän pinnan ja sopii täydellisesti meikin alle. Sopii myös silmänympärysiholle. Jännää!


7.12 luukkuun oli kätketty James Read Gradual tan H2O illuminating tan mist body. Tämä ihoa heleyttävä ja kevyesti päivettävä vartalosuihke pitää sisällään pieniä kultahippusia, jotka antavat iholle ihanan kesäisen hehkun. James Read rusketustuotteet kiinnostivat mua kovasti viime kesänä, joten tätäkin on tosi kiva päästä kokeilemaan, mutta säästän ehkä keväämmälle kun ihoakin on näkyvissä enemmän.

8.12 luukusta löytyi Redken No blow dry airy cream. Tässä hiustenhoitotuote, joka on kuin mulle tehty! Mä en yleensä innostu hiustuotteista, mutta tämä vaikutti todella kiinnostavalta heti. Kyseessä on siis hiuksia ilmakuivattava voide, joka antaa hiuksille myös hieman rakennetta ja tukea. Mähän en juuri koskaan jaksa föönata hiuksia, joten tämä kuulostaa tosi lupaavalta.

9.12 luukku piti sisällään Bella Pierren banaanipuuterin. Meikkituotteet on aina tervetulleita, joten tämän otan heti kokeiluun. Banaanipuuterit sopii tosi hyvin peiteaineen kiinnittämiseen silmänalusilla, koska keltainen sävy häivyttää sinertäviä tummia silmänalusia entisestään ja tuo kasvoille kirkkautta.

10.12 luukusta paljastui Oskia London Renaissance mask. En ole koskaan kuullutkaan tästä brändistä, mutta rakastan naamioita ja testaan tosi mielelläni aina uusia. Tämä on aika pieni purkki, joten voisin kuvitella tästä riittävän ehkä pariin kokeiluun. 


Mulle jäi molemmista kalentereista ihan hyvä fiilis tämän viikon jälkeen. Kumpi sitten vei voiton? elevenin kalenterissa parasta antia oli Sensai tuotteet, Decléor ja glow oil. Lookfantasticin kalenterissa parasta oli FAB ultra repair cream, Redken no blow dry, banaanipuuteri, thisworksin primeri ja James Read. Tälläkin viikolla Lookfantastic taisi siis viedä voiton, sillä kaikki tuotteet oli mieluisia ja mukana oli myös tosi monta super kiinnostavaa tuotetta! eleven ei myöskään ollut huono, mutta Sigman hassut siveltimet ja tuoksunäyte vähän laskivat pisteitä. Mua myös ihmetyttää elevenin kalenterin luukut, jos seuraatte mua snapissä olette saattaneet huomata, että ne on ihan valtavia. Jotenkin vaikuttaa tuhlaamiselta ottaa jättikokoinen laatikko, täyttää se paperilla ja laittaa sekaan minikokoinen kasvoöljy tai tuoksunäyte. Missä ekologisuus?

Kumpi kalentereista oli sun mielestä parempi?

Love, Mari

16 kommenttia:

  1. LF:n kalenterin kiinnostavin itselle ehdottomasti Oskian naamio ja elevenissä tietenkin Sensait. Mullahan on vähän sama, shampoot ei aiheuta väristyksiä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naamiot on aina kivoja! :) Brändi oli vieras, mutta pitänee tutustua siihen vielä paremmin.

      Poista
  2. Eleven vaikutti minusta paremmalta., koska siellä oli perinteisiä hyväksi havaittuja merkkejä: Sensai ja Gucci. Sensailla on kaksioisainen kasvojen puhdistus: esiksi öjjyllä ja sitten maitomasella geelillä, joka pestään pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sensain tuotteita testaan tosi mielelläni, kiva päästä kokeilemaan selektiivistä kosmetiikkaa :)

      Poista
  3. Molemmat kalenterit on kivoja, mutta ihan minituotteet alkaisi mua ainakin nyppiä jossain vaiheessa. En ymmärrä noita Sigman minisiveltimiä. Ei ihme, että turhauttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi sveltiate oli kyllä kummat. En mä niiden perusteella lähtisi ainakaan ostamaan Sigman siveltimiä, jos ei olisi muuta kokemusta :D

      Poista
  4. Kaikenlaisia kivoja juttuja kalenterista tulikin.

    VastaaPoista
  5. LF:n kalenteri ehdottomasti parempi! Tuo Oskian naamio on muuten tosi riittoisaa, olen laittanut ohuen kerroksen ja kestää varmaan 10-20 kertaa toimien silti todella hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tosi kiva kuulla, mä katoin purkkia ja ajattelin että riittää varmaan kahteen kertaan :D

      Poista
  6. Eleven olisi suosikkini näiden luukkujen perusteella. Itse availen Partiolaisten kuvakalenteria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin kanssa halunnut partiolaisten kalenterin, se on vähän kuin perinne ollut aina :) Jäi tänävuonna saamatta :/

      Poista
  7. Työkaverilla on tuo Elevenin kalenteri ja sain testattavaksi nuo Sigman siveltimet. Mun mielestä ne on tosi hyvät ja laadukkaat ja tykkäsin niistä kovasti. Sopivat hyvin tarkemman silmämeikin tekoon, kun ovat niin pienet. Yhden vaaleaan sävyn koko luomelle levittämiseen valitsisin kyllä jonkun isomman siveltimen. Tuo tuoksu on myös mielestäni ihan passeli miniatyyrikoko enkä miellä sitä näytteeksi. Näytteet on niitä 1-2ml putkiloita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit siveltimistä :) Mun käyttöön ne eivät sopineet, joten annoinkin työkaverin lapselle meikkiharjoitteluun. Sigman normaalit siveltimet on kyllä tosi kivoja, sen vuoksi nuo vähän harmittikin kun eivät mun mielestä vastanneet niitä originaaleja. Mä taas olen saanut myös noita oikean pullon näköisiä minejä näytteinä tilauksien mukana, etenkin ulkomaisista verkkokaupoista, joten mulle ne on näytteitä. Ehdottomasti silti parempi kuin sellainen putkilo, se olisi ihan täysi floppi :D. Onneksi tuossa oli sentään hyvä tuoksu, harmittavan hankala vaan käyttää ilman sitä spray pumppua.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...