perjantai 22. joulukuuta 2017

Joulukalenterien luukut 17-21

Moi kaikille! Tänään availlaan lisää joulukalenterien luukkuja, vuorossa luukut 17-21 eli viime sunnuntaista torstaihin. Loput luukut avataan sitten joulun jälkeen. Tämä kulunut viikko ei ollut kummankaan kalenterin paras viikko, mutta löytyi luukuista ainakin jokunen kiinnostavakin tuote. Edellisiä luukkja voit käydä kurkkimassa täällä, täällä ja täällä.


Luukku 17 oli Lookfantasticin viikon paras. Omorovicza Queen of Hungary mist vaikuttaa todella miellyttävälle kasvosuihkeelle. Tuoksu on aika rauhoittava, joten voisin kuvitella tän olevan tosi kiva iltakäytössä. Tämä suihkuaa kasvoille pehmeänä ja kevyenä pilvenä, ei sellaisina ikävinä märkinä läikkinä.

Luukku 18 taas oli viikon tylsin luukku. 4ml kokoinen näyte Dr. Lipp original nipple balmia ei sytyttänyt, tää on sellainen tuote joka jää vaan pyörimään laatikkoon, kunnes joskus muistan väkisin käyttää. Mä en oikeestaan edes tiedä mihin tarkoitukseen tämä on, mutta purkissa lukee: "for dry skin, lucious lips & glossy bits".

Luukku 19 oli myös kohtalaisen tylsä, Crabtree & Evelyn La Source käsivoide. Käsivoiteita mulla on ihan hirveän paljon, joten sen puolesta tämä ei kauheasti innostanut, mutta kyllähän näitä kuluukin ja tämä on näppärän pieni tuubi heitettäväksi käsilaukkuun.


Luukku 20 piti sisällään kosteusvoiteen Elemis brändiltä. Tämä anti ageing päivävoide ei myöskään herättänyt suuria tunteita, päivävoiteet ei ole mulle kovinkaan kiinnostavia ja tämä brändikään ei erityisemmin herätä kiinnostusta, koska pakkaus näyttää tylsältä. Varmasti tulee joskus käytettyä, mutta ei ole sellaista oloa että pitää heti kokeilla.

Luukku 21 paljasti sisältään Magn!tone Wipe out the amazing microfibre cleansing cloth puhdistusliinan. Tämä on siis samantapainen kuin ne makeup eraser kangasliinat, jotka puhdistaa meikin pelkän veden avulla. Tosi näppärä matkoilla ja kun laiskottaa. Liina tuntuu ihanan pehmeältä ja siinä on myös kätevä lenksu, jolla sen saa roikkumaan vaikka kylppärin naulaan. Mukana tuli myös alekoodi Lookfantastic verkkokauppaan. Koodilla MAG10 saa 10% alennuksen kaikista Magnitone tuotteista.


Luukku 17 oli elevenin kalenterissa viikon parhaita, vaikka avaamis hetkellä en olisi uskonut. Tuote sinällään oli tosi kiinnostava, bareMineralsin Gen nude matte nestemäinen huulipuna. Olen halunnut näitä kokeilla jo pitkään, mutta olisin toivonut täysikokoista tuotetta. Tässä kohtaa näitä "ilmaisnäytteitä" oli tullut jo sen verran paljon, että mua vaan ärsytti. Ja nyt jotkut sanoo, että ei nämä ole ilmaisia ja ne maksaa firmalle ja mitä kaikkea. Tiedän sen kyllä, mutta jos kortissa lukee sample, not for sale niin mun kirjoissa se ei kuulu tällaiseen kalliiseen kalenteriin.

Luukku 18 oli ehdottomasti viikon paras. Mario Badescu Facial spray lähtee heti kokeiluun, vaikka mulla on kasvosuihkeita avattuna jo vaikka kuinka paljon. Mä rakastan kaikkia suihkeita, joten niitä ei voi olla liikaa. Kiva, että molemmista kalentereista tuli kasvosuihke :D. 

Luukku 19 oli sitten viikon huonoin. Jälleen ilmaisnäyte ja ihan superminikokoinen. Doctor Babor lifting cellular collagen boost infusion saattaisi olla mielenkiintoinen tuote, mutta tästä pikku näytteestä ei kovin pitkään kokeiluun riitä ja vitsit alkoi vaan ärsyttää taas. 


Luukku 20 piti sisällään Elizabeth Ardenin PRO gentle facial cleanser puhdistusaineen. Tämä oli ihan kiva, 50ml koko on hyvä ja tuote on sellainen, jota en ole kokeillut enkä olisi itse ostanut. Kiva päästä testaamaan uutta putsaria!

Luukku 21 oli myös ihan ok, vaikkakin nämä päivävoiteet ei hirveästi kiinnosta. En ole koskaan käyttänyt Lancomen voiteita, joten sen puoleen ihan kiva päästä tätä testaamaan ja tässäkin on ihan hyvä koko, 15ml riittää hyvin siihen, että tuotteen vaikutukset tulee esiin ja saan tietää tykkäänkö siitä vai en.

Kaikenkaikkiaan viikko jätti mut vähän kylmäksi. Lookfantasticin kalenterista tuli liikaa erilaisia voiteita, mutta kasvosuihke ja puhdistusliina jäi mieleen positiivisina juttuina. elevenin kalenterissa oli paljon minikokoja, mutta Mario Badescu pelasti paljon. Myös Elizabeth Arden ja Lancome oli kivoja tuotteita, joten tällä kertaa eleven taisi viedä voiton, vaikka ne minit ärsyttääkin ja laski pinnoja.

Kumpi oli sun mielestä parempi?

Love, Mari

16 kommenttia:

 1. "Sample, not for sale" ei munkaan mielestä kuulu kalliiseen kalenteriin. Ilmaisnäytteet tuntuu hieman riman alitukselta. Mä olisin kyllä ilahtunut noista Lookfantasticin voiteista, vaikka meikkejäkin on kiva saada;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei, ne on olleet tosi iso pettymys tässä elevenin kalenterissa, harmittaa niin, että ne kivatkaan luukut ei tunnu niin kivoilta kun miettii kokonaisuutta. :(

   Poista
 2. Minustakaan nuo ilmaisnäytteet eivät kuulu tällaisiin juttuihin ollenkaan. Ne on kuitenkin vähän kuin aikakauslehtien väliin tungettuja mainoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin ja kaikista hyvistä kosmetiikkaliikkeistä saa aina mukaan vastaavia ilmaislahjoja kun ostaa jotain, joten en kaipaa sellaisia 145€ kalenteriin.

   Poista
 3. Toi Doctor Baborin näyte on mun mielestä tosi outo valinta kalenteriin. Miksi laittaa kalenteriin 2 ml minikoko tuotteesta, jota tulisi käyttää kuuriluontoisesti kuukauden ajan? Siis eihän tossa ajassa voi mitenkään havaita mitään eroa, jos kyseessä on kuukauden kuuri ja tosta riittää kahdeksi päiväksi :D LF vie voiton ihan jo senkin takia, että munkaan mielestä ne ilmaisnäytteet ei tällaisiin kalentereihin kuulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kanssa ymmärrä, täysin turha luukuntäyte vaan, ei noin pienestä näytteestä voi kukaan saada mitään käsitystä tuotteesta.

   Poista
 4. Yhdyn muihin, että ilmaisnäytteet eivät kyllä kuulu tyyriiseen kalenteriin. :)

  Mutta erittäin ihanaa ja hyvää joulua! :)

  VastaaPoista
 5. Voi surku tota elevenin kalenteria, taas näytekokoja! Niissä viimeisissä luukuissa on pakko olla jotain todella arvokasta joka räjäyttää pankin, muuten on kyllä aikamoinen pettymys. Jos arvon piti olla yli 500e, ja luukkuja 25, niin yhden luukun arvo pitäisi siis olla se 20e. 2ml näyte eikä :D Toivotaan et viimeiset luukut korvaisi tän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, eipä ole ollut mitään pankin räjäyttäjiä viimeisissäkään luukuissa, jäi tosi vaisuksi :(

   Poista
 6. On tosiaan hieman outo valinta ilmaisnäytteitä tai kuuriluontoisia tuotteita laittaa kalenteriin. Toivottavasti viimeisistä luukuista tulee mieluisimpa tuotteita :) Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti viimeiset luukut eivät olleet juurikaan parempia :/ Ihanaa joulua myös sinulle! :)

   Poista
 7. oon kyllä samaa mieltä siitä, että ilmaisnäytteet eivät oikein vakuuta noissa kalentereissa... Harmi, että sellaisia osui :( Kasvosuihkeet ovat kyllä aina yhtä ihania, sillä niille tulee aina käyttöä, eikä haittaa vaikka kaapissa olisikin muutamia. Mulla ne nimittäin kuluvat aika reippaalla tahdilla :'D Toivottavasti lopuista luukuista tulisi kivoja tuotteita :') Mukavaa joulua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvosuihkeet kyllä pelasti tän viikon, etenkin tuo Badescu on ollut tosi ihana nyt käytössä :) Hauskaa joulua myös sulle! :)

   Poista
 8. Pakko vielä kommentoida tuosta Elevenin kalenterista uudestaan, kun nyt olen näissä arvosteluissasi nähnyt LF:n ja Elevenin tuotteet rinnakkain. Näistä postauksistasi on saanut aika hyvän kuvan sisällöistä vertailtuna. Aikaisemmin Virven blogissa vähän puolustelin Elevenin kalenteria ihan hyväksi kun työkaveri oli sen jo heti avannut ja tykkäsi tuotteista ja ne vaikutti minustakin kivoilta. Nyt kuitenkin huomaan että ainakin itselle tuo LF:n kalenteri on ollut hintalaatusuhteeltaan huomattavasti parempi ja ymmärrän että joitakin LF:n kalentereihin tottuneita saattaa tuo Elevenin kalenteri todella ärsyttää. Itsellä on ensimmäistä kertaa LF:n kalenteri ja olen todella tyytyväinen että päätin säästää 40e ja tilata sen Elevenin kalenterin sijaan. Itseasiassa LF olisi mielestäni edelleen hinta laatusuhteeltaan parempi vaikka Elevenin kalenteri olisi ollut halvempi ja LF:n kanssa saman hintainen. LF:ssä on ollut tähän asti 5 täysikokoista meikkituotetta ja yksi näistä oli 5 sävyn luomiväripaletti! Eikä mikään halpissellainen. Elevenin kalenterin kolme meikkituotetta ovat kaikki olleet minikokoisia. Kyllähän noista vähän tylsä fiilis tulee. LF on muuten sinänsäkin ammattimaisemmin tehty että pikkukokoisista tuotteista on ottettu pois kaikki free sample merkinnät tai ainakaan en sellaisia ole huomannut. Not for individual sale merkintä taisi olla jossakin mutta se saa ollakin kun on kuitenkin ostettu vähän niin kuin paketissa. :) Tuo Elevenin kalenteri ei valitettavasti kokonaisuutena ole mielestäni hintansa arvoinen. Tiedän vielä sen viimeisenkin luukun eikä se valitettavasti itselläni asiaa pelastaisi, vaikka ihan ok tuote onkin (ylihinnoiteltu mielestäni).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä. LF:n kalenteri on ollut selkeästi parempi ja kun hinta on paljon alempi kuin elevenin niin pistää väkisinkin harmittamaan. Ymmärrän, että kaikkia on mahdoton miellyttää, mutta tuossa on mun mielestä menty vaan pahasti metsään jo suunnitteluvaiheessa. Toki elevenin kalenterista on löytynyt jokunen tosi kiva tuote, mutta mulla on 25 luukusta jäänyt mieleen vain 4-5 kiinnostavaa niin ei ole kovin hyvä juttu. (Tiedän myös sen viimeisen luukun sisällön, eikä se kyllä mun silmissä tätä pelasta). Meikkituotteita olisin kaivannut enemmän ja täysikokoisia tuotteita edes jokunen. En halua spoilata, mutta voin sanoa että LF vetää voiton huomisen luukun kohdalla ihan 100-0!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...