tiistai 19. joulukuuta 2017

Idun Minerals

Heippa! Sain vähän aikaa sitten testiin IDUN Minerals tuotteita ja tän päivän postauksessa käydään läpi mun mietteitä näistä ja hieman brändistäkin. IDUN Minerals oli mulle entuudestaan kohtalaisen vieras merkki, tiesin vaan, että kyseessä on mineraalimeikkisarja ja sitä myydään ainakin apteekeissa. Omistan entuudestaan yhden luomivärinelikon, joka hehkutettiin blogeissa kovasti joskus parisen vuotta sitten, mutta siihen mun kokemukseni tästä brändistä jäi. 

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja, johon kuuluu hoitavia mineraalimeikkejä kaikille ihotyypeille. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille ja erilaisista iho-ongelmista kärsiville, sillä ne eivät sisällä turhia lisäaineita. Sarjaan kuuluu paljon värikosmetiikkatuotteita ja välineitä, sekä kynsilakkoja. Voit käydä tutustumassa koko IDUN valikoimaan ja brändiin paremmin täällä.

idun minerals

IDUN Minerals on julkaisemassa Suomeenkin uutta Nordic Veil -meikkivoidetta, josta pääsin kokeilemaan paria eri sävyä ja löysinkin oman täydellisen sävyni näistä. Sain kokeiluun myös meikkipuuterin, josta olin kuullut jonkin verran jo etukäteen ja ainakin mun siskoni on kehunut tätä jo pitkän aikaa. Meikkipohjien lisäksi paketista löytyi myös muuta pientä kivaa, mutta puhutaan niistä vielä vähän alempana.

idun minerals nordic veil

Aloitetaan vaikka tästä Nordic Veil -meikkivoiteesta, koska se kiinnosti ja innosti minua eniten. Tämä uutuustuote ei Suomen markkinoilla mun käsittääkseni vielä ole, enkä ole saanut lanseerauspäivää tietooni, mutta olettaisin sen olevan ihan lähiaikoina. Nordic Veil on peittävä ja pitkäkestoinen meikkivoide, joka jättää iholle kauniin heleän pinnan. Mun silmissä tämä on tosiaan enemmän heleä kuin matta, iho näyttää todella luonnolliselta ja terveeltä tämän kanssa, vaikka kyseessä onkin todella peittävä meikkivoide. Tän kanssa vähemmän on enemmän olen huomannut, pieni määrä riittää pitkälle ja on helpompi häivytellä iholle. Mä tykkään käyttää tämän kanssa meikkisientä, mutta levitys onnistuu hyvin myös siveltimellä. Pysyvyys on mun mielestä ollut hyvä, ainoastaan leukaa ja nenänpieliä on pitänyt välillä puuteroida jos meikki on ollut kasvoilla pidempään. Iso peukku tälle, tykästyin todella. 

idun minerals nordic veil


Toinen mun uusi suosikkini on tämä meikkipuuteri. Tätä kohtaan mulla oli aluksi epäilykseni, koska en ole tälläisten irtomeikkipuuterien ylin ystävä ollut aikaisemmin, mutta tämä kyllä häivytti kaikki epäilykset hyvin äkkiä. Mähän olen aina sanonut, että en meikkaa arkena tai töihin, mutta kas kummaa kun nyt on tullut meikattua. Tässä siis se täydellinen, helppo ja nopea meikkipohja arkeen! Tämä jättää ihon niin luonnollisen näköiseksi, että töissä on mukava olla kun ei tarvitse huolehtia siitä näyttääkö meikki hassulta. Tässä on juuri sopivasti peittävyyttä ihon sävyn tasaamiseen ja pienten virheiden häivyttelyyn, mutta oma iho kuultaa kuitenkin hieman läpi, mistä tykkään arkimeikissä. Tän levittäminen kasvoille käy myös ihan supernopeasti jättikokoisella siveltimellä, josta puhutaan kohta, joten enää en voi käyttää ajanpuutetta tekosyynä.




Meikkipohjien lisäksi pääsin testaamaan myös huultenrajauskynää ja eyelineria. Sain rajauskynän sävyssä Anita, joka on sellainen klassinen kirkkaanpunainen, täydellinen joulusävy muuten! Kynä on kieritettävää mallia, eli tätä ei tarvitse teroittaa, siitä iso plussa. Koostumukseltaan tämä on pehmeä, mutta ei liian. Kynällä saa tehtyä tarkkaa ja pigmenttistä jälkeä terävän kärjen ansiosta. Toisesta päästä löytyy pieni sieni, jolla rajoja saa halutessaan hieman häivyteltyä ja pehmennettyä. 


Liquid eyeliner eli nestemäinen rajausväri sävyssä Kol on pakkaukseltaan todella nätti. Musta rajausväri levitetään hyvin ohutkärkisellä sivellinpäällä, joka on aika joustava. Tällä saa tehtyä todella ohutta rajaa, mutta itse kaipaisin hieman lisää jämäkkyyttä siihen sivellinosaan etenkin siipirajausta tehtäessä. Rajaukset on kyllä pysyneet hyvin paikoillaan, mitään valumista tai kulumista en ole tämän kanssa huomannut. 


Edellä mainittujen lisäksi pääsin vielä testaamaan IDUN Minerals välineitä, tarkemmin sanottuna isoa kabukisivellintä ja meikkisientä. 


Iso kabukisivellin on nimensä mukaan iso. Arvatkaa vaan olinko haltioissani kun näin tämän, mä kun rakastan jättimäisiä siveltimiä. Tämä on yksi kauneimmista siveltimistä mitä omistan, kirkas varsi on jotenkin tosi tyylikäs ja muhkeat harjakset on ihanan pehmeät. Tämä on ollut se taikatyökalu, jolla olen saanut meikkipuuterin levitettyä kasvoille hetkessä ja tasaisesti. Sivellin on myös melko painava, joka mulle merkitsee laatua, tässä on käytetty hyviä materiaaleja. Tämä, kuten kaikki IDUN Minerals siveltimet on valmistettu pehmeästä tekokuidusta, joten ne sopivat hyvin myös vegaaneille. Sarjasta löytyy myös oma siveltimienpuhdistusaine. 


Viimeisenä puhutaan vielä hetki tästä meikkisienestä. Ulkoisesti sieni muistuttaa hyvin paljon beautyblenderiä, muoto on täysin sama, tähän on vain kylkeen painettu IDUN logo. Tuntuma tässä sienessä on melko jämäkkä, se ei jousta samalla tavalla kuin beautyblender edes kosteana, vaan jää hieman jäykän tuntuiseksi. Jos olette kokeilleet PÜR meikkisieniä, ne tuntuu aikalailla samalta kuin tämä. Sain tällä meikkivoiteen levitettyä tasaisesti paikoilleen ilman mitään ongelmia, mutta itse pidän enemmän pehmeämmistä sienistä, joten tästä ei tullut lempparia. 

Mä kyllä kiinnostuin tästä sarjasta entistä enemmän ja olenkin jo selaillut sivuja sillä silmällä, että mitä seuravaaksi kokeilisi :D. Meikkipohjat ja siveltimet vaikuttaa ihan mahtavilta, joten kiinnostaa testata myös aikaisemmin ilmestynyttä Norrsken -meikkivoidetta ja tietysti poskipunia ja huulipunia! Sarjaa myydään tosiaan monissa apteekeissa, kaikki jälleenmyyjät löydät täältä.

Onko IDUN Minerals tuttu?
Haluatteko nähdä meikkiä näillä tuotteilla?

Love, Mari

*Tuotteet saatu pr näytteenä

15 kommenttia:

  1. Mulle Idun Minerals on tuttu blogien kautta ja apteekista. En ole tuntenut vetoa mineraalimeikkeihin viime vuosina, vaikka Idun onkin käsittääkseni laatumerkki. Siveltimet ovat kieltämättä houkuttelevia, joten niitä mielelläni kokeilisin, tuollaista isoa kabukia etunenässä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole myöskään mineraalimeikkejä koskaan hamstrannut, mutta tässä sarjassa tykkään kun meikkivoiteet saa meikkivoiteina :D Löytyy siis vaihtoehtoja jokaiselle.

      Poista
  2. Idun minerals on hyvä merkki, jos meikitkin sisältävät hoitavia ainesosia. Itse en ole koskaan ollut kovinkaan kiinnostunut näistä mineraalituotteista. En tiedä miksi. On hyvä jos meikkivoide on enemmän heleä kuin peittävä. Tykkään itse ohuista, heleyttävistä meikkivoiteista. Niissä ei ole liian laitetun näköinen, eikä rypyt korostu. Merkin huultenrajauskynässä on iso plussa, ettei sitä tarvitse teroittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, merkki on todella laadukas :) Tuo meikkivoide on tosi kiva, koska siitä löytyy peittävyyttä sopivasti, mutta jättää kauniin kuulaan pohjan iholle.

      Poista
  3. Toi jauhemainen mineraalipohja on itselläni käytössä kesällä. Muuten tuntuu liian kuivalta, mutta luomivärit ja varsinkin huulikiillot ovatkin sitten ehdottomia lemppareita sekä sarjan 38-ripsari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole huomannut sen kanssa mitään kuivuutta, mutta toisaalta mun ihoni ei tänä talvena olekaan kuivunut niin paljoa kuin aikaisempina vuosina. Mun täytyykin hankkia tuo ripsiväri kokeiluun! :)

      Poista
  4. Mulla on muuta Idunin tuote, tykkään etenkin luomiväripaletista ja varrellisesta kabukista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kanssa tykännyt siitä luomiväripaletista, jonka omistan, ihanan pehmeitä koostumukseltaan :)

      Poista
  5. Tosi kivan näköisiä nuo kuvat! Hyvä idea tuo lumitausta :)
    IDUN on minulle ihan uusi tuttavuus mutta kuulostaa hyvältä. Itse saan todella helposti allergisen reaktion ja ihottumaa meikeistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Piti käyttää hyödyksi pieni luminen hetki :) Tässä on sarja jota kannattaa kokeilla, brändi on ruotsin allergialiiton suosittelema.

      Poista
  6. Mulle nämä meikit on tuttuja vaan juuri muiden blogeista, mutta sarja kyllä vaikuttaa kiinnostavalta! Täytyisi vielä varmaan itsekin hankkia jotain testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi, mä ihastuin etenkin noihin meikkipohjiin :)

      Poista
  7. Kiinnostavan kuuloinen sarja! Erityisesti tuo meikkivoide vaikuttaa todella hyvältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä testaamassa kun se ilmestyy apteekkeihin, on oikeasti tosi kiva :)

      Poista
  8. Mulle IDUN Nordic Veil on elinehto! Olen kärsinyt nyt muutaman vuoden ruusufinnistä, joka on niin syvältä kuin vain voi olla. Tämä meikkivoide pelasti elämäni - peittää hyvin ja voin taas olla "normaali", lisäksi meikkivoide tuntuu tosi hyvältä ja hoitavalta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...