keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Meikki-keskiviikko; pikkujoulumeikki vol 3

Ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille ja sata kertaa onnea 100 vuotiaalle Suomelle! Tänään saadaan nauttia vapaapäivästä keskellä viikkoa, katsella linnanjuhlia telkkarista, rentoutua kynttilänvalossa ja nauttia läheisten seurasta. Meikki-keskiviikossa nähdään jälleen pikkujoulumeikki ja tämä kyseinen meikki sai inspiraationsa Kathleen Lightsin tutoriaalista vähän aikaa sitten. Tuo meikki oli mun mielestä niin upea ja mulla sattui olemaan kaikki samat tuotteet, joita Kathleen käytti niin pakkohan sitä oli itse kokeilla myös! Suosittelen katsomaan Youtubesta tuon alkuperäisen tutoriaalin, koska tämä ei millään tapaa tee oikeutta sille :).

 Photo bomb by Pipsa the peura.


Silmämeikki on toteutettu Morphen uudella Dare to create paletilla, jonka esittelin täällä blogissa vähän aikaa sitten. Käytin paletista violetteja ja punertavia sävyjä luomivaossa ja alaluomella. Meikin tähti on kuitenkin ColourPopin Supernova shadow sävyssä Moon lit, joka löytyy liikkuvalta luomelta. Tuo upeus toi tähän meikkiin niin paljon ulottuvuutta ja säihkettä, se ei kuvissa oikein edes erotu niin upeana mitä se luonnossa oli. 


Kasvomeikistä halusin tasaisen, peittävän ja melko mattaisen tähän lookkiin. Käytin Urban Decayn All Nighter meikkivoidetta, joka on yksi mun peittävimmistä meikkivoiteista, joka kuitenkin näyttää kauniilta iholla. Tuo myös pysyy todella hyvin koko päivän, joten suosittelen lämmöllä jos kaipaat tosi peittävää meikkivoidetta. Kävipä muuten niinkin hassusti, että unohdin meikata kulmakarvat. Jos siis ihmettelette miksi nää kuvat näyttää hassuilta, se on varmasti ainakin osasyy. En ymmärrä miten voin unohtaa kulmat, mutta näköjään niinkin voi käydä :D. 


Kathleenilla oli videolla huomattavasti nudempi huulipuna, mutta mä päädyin tähän ColourPopin viime jouluiseen ultra matte sävyyn Perky, se sopi mun mielestä tosi kivasti tuohon silmämeikkiin vaikka olisi se nudekin sopinut erittäin hyvin! Irtoripset tämä lookki olisi myös kaivannut, mutta tällä kertaa menin omilla tyngillä, koska halusin testata uutta ripsiväriä (joka ei muuten tehnyt juuri mitään!)

Miten teillä vietetään itsenäisyyspäivää?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Smashbox photo finish foundation primer
Urban Decay All Nighter waterproof longwear liquid foundation, 3.5
Urban Decay Naked Skin weightless complete coverage concealer, light neutral
RCMA no color powder
Lumene nordic nude air-light compact powder, 2*
Marc Jacobs O!Mega bronze, 104 Tan-tastic!
Make Up For Ever Pro bronze fusion, 30M
tarte Amazonian clay 12-hour blush, genius
BECCA shimmering skin perfector, Opal

Ingot eye makeup base
Morphe Dare to create eyeshadow palette; bare, create, vivid, snatched, forever
ColourPop Supernova shadow, Moon lit
AVON mark intense kohl longwear eyeliner, deep violet*
Ardency inn modster smooth ride supercharged eyeliner, grey
blinc mascara amplified, black
Maybelline the falsies push up angel mascara

ColourPop ultra matte lip, Perky


*Saatu pr näytteenä


16 kommenttia:

  1. Kaunis meikki. Vitsit tuo eka kuva on hauska :D

    VastaaPoista
  2. Liikkuvan luomen säihke ja väri olivat vaikuttavat. Niin kuin koko meikki kokonaisuudessaan. Sinun kulmakarvasi ovat luonnontilassakin kauniit, aivan kuin laitetut. Ihanan tummat ja tuuheat luonnostaan. Meillä ei itsenäisyyspäivää kovin kummoisesti vietetä: juodaan kuoharia samalla kun katsotaan linnan juhlat. Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :). Oon kyllä siinä mielessä tosi onnekas, että kulmat on luonnostaan aika tummat ja tuuheat niin menevät välttävästi ihan luonnontilassakin :P Hyvää itsenäisyyspäivää myös sinulle, näin jälkikäteen!

      Poista
  3. Ihana meikki jälleen kerran<3 Upeata itsenäisyyspäivää, Mari<3
    Tulin juuri kävelylenkiltä. Aurinko paistaa, ihmeellistä, ja keli on muutenkin mitä mainioin:) Illalla sitten parkkeeraan itseni telkkarin ääreen linnanjuhlia katselemaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Ihanaa itsenäisyyspäivää myös sinulle <3 Eilen oli kyllä ihana ilma, me käytiin kanssa koirien kanssa lenkillä ja nautittiin 100-vuotiaan Suomen luonnosta.

      Poista
  4. Upea meikki taas kerran! Punaiset sävyt kyllä toimii aina:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Mä oon ihan samaa mieltä, punainen toimii aina!

      Poista
  5. Aivan ihana meikki <3 Hyvää itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 :) Hyvää itsenäisyyspäivää myös sinulle!

      Poista
  6. Noita Supernova- värejä on kyllä pakko testata! Olen kuullut niistä pelkkää hyvää ja tykkään kyllä Colourpopista muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suosittelen, ne on ihan huikeen hyviä ainakin mun mielestä! :)

      Poista
  7. Kaunis meikki! Ja sopii tosiaan mainiosti esim. pikkujouluihin tai muihin loppuvuoden juhliin! Tykkään kovasti tuosta huulipunasta! Se sopii sulle täydellisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Tykkään itsekin tuosta huulipunasta, se on jotenkin kivasti tasapainossa kun on "värikäs" mutta silti aika neutraali :D

      Poista
  8. Kaunis meikki!

    Itse vietin suurimman osan itsenäisyyspäivää melko tavallisissa merkeissä: tenttiin lukien ja treenatessa. Linnan juhlat katsottiin kavereiden kanssa hyvin syöden ja juoden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kuulostaa mukavalta ainakin tuo kavereiden kanssa vietetty aika!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...