tiistai 26. joulukuuta 2017

Joulukalenterien luukut 22-25

Hyvää Tapaninpäivää kaikille! Joulu alkaa olla lopuillaan, huomenna koittaa paluu arkeen muutamaksi päiväksi ja uuden vuoden odottelu. Toivottavasti teillä kaikilla on ollut ihana rentouttava joulu ja olette saaneet vatsat täyteen :). Tänään availlaan vielä viimeisiä joulukalenterien luukkuja ja katsotaan kumpi mun kalentereista vei lopulta voiton, Lookfantastic vai eleven. 


Lookfantastic lopetti viikon ja kalenterin tyylillä.

22.12 luukusta paljastui kaupan oma High definition luomiväripaletti. Paletissa on viisi neutraalia sävyä ja se on nimeltään 002 Foxy. Mulla itselläni ei varsinaisesti ole tälle tarvetta, mutta tämä on juuri sitä mitä näistä kalentereista toivon, ihan huikeeta saada luomiväripaletti :). 

23.12 luukusta löytyi myös meikkituote, nimittäin Doucce Maxlash volumizer mascara näytekoossa. Olen käyttänyt tätä ripsaria aikaisemminkin ja tiedän jo tykkääväni tästä kovasti, joten jes lisää meikkejä ja vieläpä oikein kiva sellainen!

24.12 eli jouluaaton luukusta löytyi dr botanicals Moroccan rose superfood facial oil. Mä rakastan kasvoöljyjä, joten tämä sai myös aikaan innostusta ja jos oikein käsitin, tämä on myös jonkinlaista luonnonkosmetiikkaa. Tosi kiva päästä kokeilemaan uutta kasvoöljyä!

25.12 luukku oli koko kalenterin suurin ja kätki sisälleen pixi by petra lahjasetin. Settiin kuuluu nestemäinen highlighter, poskipuna/highlighter duo ja huulia pullistava huulikiilto. Tämäkin ihan huikea tuote kalenteriin, mahtava loppu tälle. Mulla on ennestään yksi tuollainen poskipunaduo, joten täytyy vielä tarkistaa että onko sama vai eri sävy kyseessä. 


elevenin kalenteri jatkoi aika tuttua linjaa.

22.12 luukusta löytyi Balmain Silk perfume eli ilmeisesti jonkinlainen hiussuihke. Tässä ei ole mitään selitystä tai käyttöohjeita, joten en oikeastaan tiedä mitä tällä kuuluu tehdä. Täytyy vähän googletella. Ihan ok, mutta ei herättänyt mitään suurta riemua, kuten ei hiustuotteet yleensäkään.

23.12 luukusta paljastui Elemis Herbal lavender repair mask. Naamioita on tästä kalenterista tullut ennenkin, mutta niistä kyllä tykkäänkin paljon. Elemis on brändinä mulle vieraampi eikä sen puoleen ollut niin kiinnostava, myös pakkaus näyttää aika tylsältä. Kokeilen kuitenkin mielelläni, kuka tietää, ehkä tästä tulee uusi suosikki.

24.12 eli jouluaaton luukkuun oli kätketty OPI kynsilakka sävyssä Love is in my cards. Kaunis joulunpunainen sävy ei valitettavasti osunut ihan nappiin mun kohdalla, mutta varmasti monet on tästä tykänneet. Mulla ei montaa OPI lakkaa vielä ole, joten kyllä tämä mun kokoelmaani jää ja jos joskus haluan punaiset kynnet niin tämä on nappivalinta.

25.12 luukusta paljastui Efva Attling rannekoru. Jep. Mä en ollut tästä korusuunnittelijasta koskaan kuullutkaan ennen kalenteria, mutta ilmeisesti hän on melko suosittu kuitenkin. Mulle tämä koru on täysin turha, se ei mun silmiin näytä mitenkään erityiseltä, nahkaremmi ja ankkuririipus. Näitä on nähty ja halvalla. Tätä kyseistä korua myydään 180€ hintaan ja kysyn vaan, että mistä ihmeestä se hinta oikein muodostuu?? Olisin mieluummin ottanut jonkun täysikokoisen meikin.

Kaikenkaikkiaan tälläkin kertaa Lookfantastic vei voiton, ei liene kenellekään yllätys? Mä olin kaikinpuolin tyytyväinen LF kalenteriin ihan alusta loppuun saakka, mukana oli vaan muutamia ei niin kiinnostavia tuotteita. elevenin kalenteri oli valitettavasti pieni pettymys, siihen nähden kuinka paljon siltä odotin kaiken hypetyksen jälkeen. Kalenterista löytyi muutamia helmiä, kuten Mario Badescut ja Sensait, mutta ne jäi laskettavaksi yhdellä kädellä. Eniten harmitti ne minikokoiset näytteet ja meikkituotteiden vähyys. 

Mitä mieltä te olitte, kumpi kalenteri vei voiton?

Love, Mari

24 kommenttia:

  1. Mitä tsekkasin LF-kalenterin sisältöä harkitessani sen hankintaa niin hyvältä näytti, mutta niin paljon olisi itselleni tuttuja tuotteita tullut (mm. viimeisen luukun PIXIn paketti), että jätin ihan sen vuoksi hankkimatta. elevenin kalenteri oli odotuksiin nähden pettymys, rahoilleen siinä sai kyllä vastinetta, mutta.. Tarkempia fiiliksiä on vielä tällä viikolla blogiin omista joulukalentereistani tulossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LF:n kalenterista tuli tosiaan jokunen vanha tuttu, mutta olin kaikinpuolin siihen tyytyväinen :) elevenin kalenterilla en koe saaneeni rahoilleni vastinetta, vaikka teoriassa kai sainkin jos millilleen kaikki laskee. Miksi ihmeessä kosmetiikkakalenteriin pitää tunkea joku yliarvokas koru, joka vie paljon tilaa siltä kosmetiikalta??

      Poista
  2. Mukavaa Tapaninpäivää sinulle :)

    VastaaPoista
  3. Minulta jäi Elevenin kalenteri saamatta koska se myytiin loppuun niin nopeasti, mutta luettuani blogeista mitä sieltä tuli, olen ollut vaan tyytyväinen etten ostanut. Sen hintaisessa luksuskalenterissa ei pitäisi olla mainoskassin tyyppistä krääsää! Minusta mainostus, hinta ja todellinen sisältö eivät nyt kohdanneet yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, mua ei kanssa yhtään harmittaisi jos olisi jäänyt saamatta :D Ensi vuonna en kyllä osta sikaa säkissä eleveniltä.

      Poista
  4. LF oli ehdottomasti näistä kahdesta parempi, vaikka molemmissa kalentereissa toki oli ihania tuotteita ja suurin osa olisi päässyt käyttöön mulla :) Luulen, että mun kohdallani se ennakkohypetys tosta elevenin kalenterista aiheutti sen, että sisältö jäi vähän pettymykseksi. Tota korua en pysty ymmärtämään laisinkaan ja itse oletan saavani kosmetiikkakalenterista nimenomaan kosmetiikkaa! Toi olis voinut vielä mennä, mikäli sen arvo ei olisi ollut noin suuri, koska nythän ton korun arvo on syönyt kalenterin kosmetuotteiden arvoa ihan reilulla kädellä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon ihan samaa mieltä tuosta korusta, älytöntä laittaa noin arvokas koru kosmetiikkakalenteriin (eikä se ole edes erityisen nätti) kun sillä summalla olisi saanut vaikka mitä luksusmeikkejä.

      Poista
  5. Mielenkiintoisia nuo kosmetiikka joulukalenterit! Itse en tänä vuonna hankkinut kalenterin kalenteria, mutta seurasin kyllä ahkerasti kun muut niitä availivat. Luin tuosta Elevenin kalenterin korusta, ja siitä että muutkin oli olleet hieman pettyneitä siihen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en yhtään ihmettele, miksi ihmiset on olleet pettyneitä. En ymmärrä kenen järjellä tuo on ollut hyvä idea.

      Poista
  6. Mielenkiintoiset nuo kalenterit! Hirmuinen määrä kaikkea pientä ihanaa. Tuo huulia pullistava kuulostaa aika hauskalle, tosin nyt suolaiset ruoat on tehneet kokovartalopullistumisen. Hih. Mukavaa Tapanin päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on siitä kivoja, että pääsee kokeilemaan uusia juttuja, joita ei muuten tulisi hankittua :D Hahah, pullistumista on ollut ilmassa täälläkin ihan ilman huulikiiltojakin!

      Poista
  7. LF kalenteri vaikutti kivalta :) Harkitsin myös Elevenin kalenteria, mutta en raaskinut kun mitään spoilereita ei löytynyt. Jotenkin kuvittelin että noin isoista luukuista olis tullut täysikokoisia tuotteita eikä näytteitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihmettelin kanssa koko kuukauden tuota pakkaustapaa, jättilaatikoita ja paljon roskapaperia sullottu sisään, missä ekologisuus?

      Poista
  8. Kyllä se LF kalenteri oli vaan niiiiiiin bueno! Tykkäsin ihan urakalla ja aion ostaa ehottomasti ens vuonnakin.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, LF on kalenterien ykkönen ollut tässä viime vuosina, ainakin omassa hintaluokassaan :D

      Poista
  9. Monet on olleet tosi pettyneitä elevenin kalenteriin, suuren hypetyksen, kalliin hinnan ja luvatun sisällön arvon takia, oisin itsekin ollut tosi pettynyt tohon, etenkin viimeiseen luukkuun, itsekuvittelin että siellä olisi luomiväripaletti tai muu arvokas kosmetiikkatuote, mutta oikin ruma ja miehelle sopiva koru :D Tais olla iltiksessäkin juttua siitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fiilikset oli kyllä tosi pettyneet, meikkituotteita oli muutenkin tosi vähän ja kaikki minejä, tuon korun tilalle olisi saanut vaikka jonkun ihanan selektiivisen paletin! :)

      Poista
  10. Samat fiilikset kalentereiden suhteen. Jos nyt sisällön perusteella pääsisi valitsemaan, ostaisin LF:n ja Lumenen kalenterit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumene vaikutti kanssa tosi kiinnostavalta tänä vuonna, sitä voisi harkita ensi jouluna :)

      Poista
  11. Hankin LF:n kalenterin ensi kertaa.Se oli paljon parempi kuin uskalsin toivoa, onneksi. Minulla oli myös elevenin kalenteri. Sen markkinointi ja hinta eivät kohdanneet yhtään. En olisi uskonut sitä niin huonoksi kuin mitä se oli. Kyseisen kosmetiikkatalon henkilökunta on taatusti nähnyt lukuisia kalentereita, mutta mokasivat oman kalenterin liki täysin.Ensi joulu mennään taas LF:lla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäisit LF kalenterista, se oli kyllä tosi hyvä :) eleven mokasi ja kunnolla tän kanssa, saa nähdä ottavatko opikseen ensi vuodeksi, mutta en kyllä aio ostaa uudestaan tietämättä sisältöä.

      Poista
  12. Tuo LF:n kalenteri oli kyllä loppuun asti hyvä. Kiitos muuten näistä esittelypostauksista. Olivat mielenkiintoista luettavaa. Olin kyllä tyytyväinen että ostin tuon LF:n ja sen rinnalle Yves Rocherin kalenterin 63 eurolla. Tuli nuo mun kalenterit maksamaan 20e enemmän kuin tuo Eleven olisi yksin maksanut ja sain todella paljon vastinetta rahoilleni. Onhan Yves Rocher toki melko edullinen merkki mutta oli silti kiva saada lähes joka luukusta täysikokoinen tuote. Eikä yhtään täytetuotetta! Tuon Yves Rocherin kalenterin ostan kyllä ensi vuonnakin jos se tulee myyntiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LF ei tosiaan pettänyt, mulla on ollut se nyt kolme vuotta putkeen ja aina vaan paranee :). Kiva kuulla, että näistä postauksista oli iloa! Mä en edes tiennyt, että Yves Rocherilla oli kalenteri, mutta sitä voisin itsekin harkita ensi vuonna. Brändiltä löytyy kivoja tuotteita, joita mun ei ole tullut kuitenkaan ostettua enää aikoihin.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...