lauantai 6. kesäkuuta 2020

Pannuprojektin tilannekatsaus

Hei kaikki ja kivaa viikonloppua! Aloitin helmikuussa uuden pannuprojektin vuodelle 2020 ja tänään olisi ensimmäisen tilannekatsauksen aika. Voit käydä kurkkaamassa lähtötilanteen täältä. Jos pannutus ja pannuprojektit on sulle vieraita, niin kertaan vielä lyhyesti mistä on kyse.

Pannuprojekti eli englanniksi project pan on alunperin tarkoitettu nimenomaan puuteristen tuotteiden pannuttamiseen, eli loppuun käyttämiseen (tai ainakin niin, että tuotteet pohja eli pannu alkaa näkyä). Projektin ideana on käyttää loppuun jo olemassa olevia tuotteita, jotka ehkä muuten vaan lojuisivat laatikossa. Nykyään pannuttaa voi lähes kaikkea meikeistä ihonhoitoon eikä välttämättä vain niitä puuterisia tuotteita. 


Mun projektissa on mukana 10 tuotetta ja olen osaan merkinnyt tussilla edistymisen, joten se on helppo huomata. Osaa tuotteista on hieman hankalampi arvioida, mutta niiden kohdalla käyn vähän läpi miten olen kyseistä tuotetta käyttänyt. Mennäänpä sitten asiaan!


Tarte shape tape peiteaine on yksi niistä tuotteista, joiden kulumista on hankala arvioida, sillä ulkopuolelta sitä ei huomaa. Olen tätä kuitenkin jonkin verran käyttänyt ja kun kurkkaan putkilon sisään, ei tuotetta näy enää kuin ihan pohjalla ja reunoilla. 

IDUN Minerals mineraalimeikkipuuteri (saatu) oli alkuvuoden aikana kovassa käytössä ja tämä onkin mulle todella mieluisa tuote! En valitettavasti merkannut helmikuussa lähtötilannetta viivalla, mutta nyt ollaan siis aika loppusuoralla ja viivan jälkeen olen tätä pari kertaa käyttänytkin ennen kuin sain aikaiseksi ottaa kuvat. Uskon, että saan tämän kulumaan vuoden loppuun mennessä.


Tämä Mac next to nothing puuteri on kyllä sitkeä! Olin ihan varma, että tämä olisi jo loppu kun tuotetta oli helmikuussakin niin vähän jäljellä. Olen käyttänyt tätä noin kerran viikossa, ei vaan kulu. Olen edelleen optimistinen tän suhteen, saa nähdä kuinka käy.

By Terry Hyaluronic hydra-powder tuli projektiin lähes täysinäisenä ja pientä kulumaa olen tähän jo saanut aikaiseksi. Tuote on niin super riittoisaa, että sitä kuluu kerralla vain pieni määrä eikä sen vuoksi kulumaa ole niin paljon kuin toivoisin. Tavoitteeni loppuvuodelle onkin päästä tämän kanssa edes puoliväliin.


Tämän vuoden luomiväripaletiksi valitsin Lorac pro paletin, joka olikin kovassa käytössä etenkin alkuvuoden. Paletin viileähköt sävyt ei inspiroi mua näin kesäaikaan, mutta yritän kuitenkin käyttää jokaisessa meikissä edes yhtä sävyä tästä. Suurimmat kuopat on tulleet mun lemppareihin, eli nude, champagne, mauve ja sable.


ColourPop super shock cheek paletti on ollut mieluisa arkikäytössä, tän sävyt kun sopii lähes jokaiseen meikkiin ja on aika neutraalit. Poskipunaan en ole vielä saanut paljoakaan kulumaa näkymään, highlighteriin sen sijaan on tullut jo kiva kuoppa. Tarkoituksena on saada molemmista pannu vilkkumaan.


Suurin edistys näkyy tässä Glamglow glowsetter meikinkiinnityssuihkeessa, jota käytän ihan joka kerta kun meikkaan. Toivon, että saan tämän kulumaan ihan kokonaan vuodenvaihteeseen mennessä, mutta kesät on mulla yleensä vähän "meikittömämpää" aikaa, joten saa nähdä paljonko käyttökertoja tälle tulee parin seuraavan kuukauden aikana.


Jeffree Star velour liquid lipstick on ollut huulilla muutamaan otteeseen ja tätä alkaa olla aika vähän jäljellä. Tuote alkaa vaan olla aika kuivunut, eli tän käyttö on jo aika haastavaa ja tuskin saan tätä käytettyä ennen kuin kuivahtaa kokonaan.

Lumenen huuliöljy on ihan viimeisissä pisaroissa, tästä saan kaivettua ehkä muutaman kerran vielä ja sitten on ainakin yksi voitto saavutettu, jes!

ColourPop super shock luomivärin pannu on hieman kasvanut, mutta suurta edistystä ei vielä ole havaittavissa. Olen käyttänyt tätä muutamia kertoja, mutta nyt täytyy tehostaa tän käyttöä paremmin.

Huomasitko sinä edistystä projektissa?

Love, Mari

28 kommenttia:

 1. Hyvin edistyy! Minä varmaan luovuttaisin tuon Macin puuterin kanssa ja heittäisin tuotteen roskiin :D En jaksa yhtään, jos reunoilla on vaan vähän tuotetta ja suti ottaa pannusta vaan tyhjää. Mutta tosi hienoa, että jaksat käyttää loppuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän alkaa kyllä tympiä kun ei se kulu millään :D. Taidan vaihtaa pieneen siveltimeen ja kokeilla käyttää reunat loppuun peiteaineen kiinnitykseen ja luomivärin pohjalle. Jos ei etene niin lentää seinään :D.

   Poista
 2. Olenkin jo pitkään miettinyt mitä kummaa tuo pannuttaminen tarkoittaa :D Noh, nytpä sen tiedän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on tosiaan vähän erikoinen termi kun kosmetiikasta puhutaan :).

   Poista
 3. Tuo Glamglow glowsetteri on hyvä. Mulla kului se todella nopeasti, mutta aika hintava verrattuna muihin meikinkiinnityssuihkeisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosiaan hyvä! Hintava joo, mutta mun mielestä hintansa arvoinen :).

   Poista
 4. Hyvinhän sullakin edistyy projekti! Mulla on ollut toi samainen Lumenen huuliöljy, mutta jouduin laittamaan sen jo pois kun se meni huonoksi. Tossa Colourpopin highlighterissa on kyllä jo tosi hyvänkokoinen kuoppa. Tsemppiä projektin jatkoon<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihmetellyt miten tuo ei ole mennyt huonoksi kun on tosiaan ihan super vanha :D. Kiitos tsempeistä, saa nähdä miten käy!

   Poista
 5. The sportsbook then set its sights on U.S. growth, and made some pretty rapid gains. At the time of writing, the operator is live in Colorado, Illinois, Indiana, Iowa, Michigan, New Jersey, New York, Pennsylvania, Virginia, and West Virginia. You’ll discover virtually as many props right here as the opposite top sportsbooks 바카라사이트 listed above. All the tabs you’ll must navigate the app are situated on the bottom of the display screen, front and heart at all times — Home, A-Z Menu, Betslip, My Bets, and Promotions.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...