tiistai 23. kesäkuuta 2020

Ekopharma Herukka BB-voide

Tuote saatu pr näytteenä.

Kesä ja helteet ovat täällä taas! Kesä on ehdottomasti mun suosikki vuodenaikani ja tämä vuosi ei ole poikkeus. Aurinko on hellinyt jo pidemmän aikaa ja tänä kesänä olenkin saanut nauttia "lomailusta" jo hyvän tovin, kiitos tuon ihanan pienen puolivuotiaan.

Kesällä mun meikkirutiinit muuttuvat aina aika radikaalisti kevyempään suuntaan. Ensinnäkin, helteisellä säällä hikoilen niin paljon, että meikkaaminen tuntuu turhalta ja toisekseen, kesällä haluan antaa ihon olla mahdollisimman luonnollisen näköinen.

Sain testattavaksi Ekopharman Herukka BB-voiteen alkukesästä ja tästä tuli nopeasti mun tämän kesän yksi luottotuotteista.

Ekopharma Herukka BB-voide

Mä en yleensä ole ollut mikään BB-voiteiden suurin fani, mutta silloin tällöin on löytynyt helmiä. Tämä Ekopharman versio herätti heti kiinnostuksen, sillä kyseessä on mulle vieras luonnonkosmetiikkamerkki, josta olen kuullut paljon hyvää. Tuotteessa on myös pieni suojakerroin, joka kesällä on vain plussaa. Toki tuo spf 15 suojakerroin ei omiin tarpeisiini riitä, tykkään käyttää pääasiassa 50 suojakerrointa kesäaikaan. 

Olen kuitenkin tykännyt tästä meikkivoiteen korvikkeena ja ihan erityisen hyvin tämä toimii aurinkosuojaprimerin kanssa, josta tulen kirjoittamaan myöhemmin omassa postauksessaan. 

Ekopharma Herukka BB-voide

BB-voide on melko paksua (kuten ne lähes aina ovat), mutta tämä levittyy kasvoille erittäin helposti siveltimellä, sormilla tai sienellä. Itse suosin tämän kanssa ihan vaan siveltimen ja sormien yhdistelmää, se on mun mielestä nopein ja vaivattomin tapa. Pullossa on todella näppärä pumppu, jonka avulla tuotetta saa helposti annosteltua itselleen sopivan määrän.

Syy miksi olen ollut niin ihastunut tähän on siinä, että tämä saa kasvot näyttämään luonnollisen hehkuvilta ja kuitenkin tästä saa ainakin omiin tarpeisiini nähden riittävästi peittävyyttä. Ihan täydellinen kesätuote siis kyseessä! Tämän kanssa meikki ei näytä paksulta ja tunkkaiselta, vaan luonnollisen kevyeltä ja kuitenkin viimeistellyltä. En ole tässä kesän aikana oikeastaan edes tarttunut muihin meikkipohjatuotteisiin, tämä on ollut mun luottovalinta jos olen ylipäätään meikkiä kasvoille laittanut.

Ekopharma Herukka BB-voide

Onko Ekopharma tuotteet sulle tuttuja?

Love, Mari

6 kommenttia:

 1. Ekopharma on yksi suosikkibrändejäni<3 Heidän ihon- ja hiustenhoitotuotteita on tullut testattua useampiakin! Tätä BB-voidetta mietin myös, mutta ostin Joikilta BB-voiteen ja sain sen jälkeen testiin vielä BTB13 BB-voiteen, joten taidan jättää tämän Ekopharman version nyt ainakin tähän hätään testaamatta :) Ihana kuitenkin kuulla, että oot tykännyt tästä!

  VastaaPoista
 2. Ekopharma on myös yks omista suosikkibrändeistä. Vadelma-kasvovettä aina hehkutan, se on niin älyttömän hyvä! Tätä esittelemääsi tuotetta en ite oo vielä kokeillut. :)

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä ainakin tuosta kanssasi, että kuumalla ei meikki paljoa innosta ja oma suosikkini onkin aurinkosuojaa sisältävä mineraalipuuteri aurinkosuojan päällä kohtiin, jotka helpointen kiiltävät.

  VastaaPoista
 4. Ekopharmasta olen kuullut, mutta itse en ole käyttänyt. Minä taas käytän BB- ja CC-voidetta lähes päivittäin. Kevyempää kuin meikkivoide.

  VastaaPoista
 5. Ekopharmasta ei ole omakohtaisi kokemuksia mutta muutamat tutut ovat kehuneet. Nyt kesällä yritän pitää meikin mahdollisimman kevyenä etten hikoile sitä ehti tuhruiseksi. Meikkivoiteeni on myös paljon ohuempaa ja kevyempää kesällä. Joskus käytän vain pelkästään aurinkopuuteria.

  VastaaPoista
 6. Muutaman vuoden takaa, pitäisi taas verestellä tuttavuutta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...