sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

Luonkos Celebrate

Tuote saatu valmistajalta.
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Luonkos on kotimainen luonnonkosmetiikkayritys, jonka valikoimiin kuuluu ihanat öljypuhdistuskakut kasvoille ja vartalolle. Luonkos tuotteet valmistetaan käsityönä Naantalissa luonnollisista ainesosista, ekologisesti ja eettisesti. Tuotteissa on panostettu ekologisuuteen myös pakkauksia valitessa, sillä tuotteet on pakattu yksinkertaisesti hunajakennoa muistuttaviin kartonkipakkauksiin, täysin ilman muovia. 

Kakku on täysin kiinteä, eli se on helppo napata mukaan mökkikassiin, kuntosalille ja vaikka lentokoneen käsimatkatavaroihin. Valikoimaan on kuulunut kolme öljypuhdistuskakkua eri ihotyypeille ja yksi miehille. Lisäksi valikoimista löytyi kaksi vartalokakkua ja saippua. Tänä keväänä Luonkos valikoima kasvoi ja markkinoille saatiin ihana Celebrate vartalokakku

Lue lisää Luonkosin tarinasta täältä.

Luonkos Celebrate

Celebrate sparkling body cake on ihastuttava kesätuote, joka saa ihon säihkymään auringon kanssa. Vartalolle tarkoitetussa kakussa yhdistyy ihon kosteutus ja kaunis kultainen kimallus, joka sopii täydellisesti hieman päivettyneelle kesäiholle korostamaan rusketusta. 

Levitys on helppoa; kakkua vain lämmitetään hieman käsissä ja sen jälkeen tuotetta hierotaan suoraan iholle. Se jättää jälkeensä pientä kultaista kimaltelevaa hippusta ja iho näyttää terveeltä ja hyvinvoivalta. Tämä ei jätä iholle tahmaista tunnetta pitkäksi aikaa, vaan pikemminkin iho tuntuu miellyttävältä. 

Luonkos Celebrate

Pakkaus on yksinkertainen, mutta riittävä suojaamaan tuotetta kun et sitä käytä ja se kulkee helposti mukana missä tahansa liikutkin. Iso plussa muovittomuudesta ja ekologisuudesta. Tätä on kiva sipaista iholle reissussakin kesken päivän, kun haluaa vähän säihkettä olkapäille, sääriin tai vaikka poskipäitä korostamaan. Todella näppärä monitoimituote, joka mun mielestä kuuluisi ihan jokaisen kesäkassiin!

Luonkos tuotteet ovat myynnissä Luonkosin omassa verkkokaupassa, sekä mm. House of Organic verkkokaupassa ja Celebrate kakun löydät täältä.

Luonkos Celebrate
 
Onko Luonkos tuotteet tuttuja?

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Nyt kuulin ensimmäistä kertaa Luonkos-merkistä. Luonnonkosmetiikka ja kotimaisuus kyllä kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua merkin valikoimaan, tuotteet on todella laadukkaita ja helppokäyttöisiä! :)

   Poista
 2. Tosi mukavaa, että huomioidaan ekologisuus myös pakkauksessa, niin useasti näin ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon täysin samaa mieltä, mahtavaa kun näitä asioita huomioidaan enemmän ja enemmän.

   Poista
 3. Tämä on minulle uusi merkki. Ja tuotekin on erilainen. Naantalissa? Siis ihan lähellä. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Naantalissa tehdään käsityönä, meille Turkulaisille siis ihan lähituote :D. Kannattaa tutustua!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...