maanantai 1. kesäkuuta 2020

Rikkinäinen sivellin -meikkihaaste

Aurinkoista kesän alkua!! Kesä aloitetaankin tänä vuonna hauskalla meikkihaasteella, jonka Miten niin liikaa -blogin Elisa kehitteli toukokuussa. Haaste toimii rikkinäinen puhelin idealla, eli Elisa lähetti ryhmän ensimmäiselle meikkikuvan, jonka hän kopioi jä lähetti meikistään kuvan seuraavalle. Näin edettiin kierros loppuun ja tänään paljastuu kuinka paljon meikki ehti muuttua kuuden meikkaajan käsissä alkuperäisestä. Innokkaita osallistujia oli niin paljon, että ryhmiä tuli lopulta kolme ja kaikilla oli sama inspiraatiokuva. 

Instagramista voit käydä kurkkaamassa meikkejä #rikkinäinensivellin tunnisteen kautta. Alkuperäisen meikin on tehnyt upea @katiejanehughes ja löydät hänen meikkikuvan täältä.


Kuten kuvasta näkyy, meikki koki aika suuren muutoksen matkan varrella. En olisi ikinä voinut kuvitella, että se tosiaan muuttuu näin paljon kuuden meikkaajan käsissä, mutta niin vain kävi. Ja kahdella muulla ryhmällä kävi samoin. Itse olin oman ryhmäni viimeinen, eli sain päättää kierroksen. Linkkaan tähän muut osallistujat samassa järjestyksessä kuin meikit tehtiin.

6. Meikkiholisti (minä)


Tää oli ihan super hauska haaste, kiitos vaan Elisa! Meikkihaasteet innostaa muutenkin kokeilemaan uusia juttuja ja rikkomaan rajojaan, sen vuoksi näihin on aina kiva osallistua. Laitan tuohon alle vielä lähikuvat omasta meikistäni, koska lopputulos oli mun mielestä oikein kiva, vaikka ei tosiaan alkuperäistä muistuta tippaakaan :D.Miten sun mielestä pärjättiin?

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Onpas hauska idea. Ja varsin näyttäviä meikkejäkin :)

  VastaaPoista
 2. Tää oli ihan mahtava haaste vaikka itse masistelin miten totaalisen "väärin" meikin tein, toisaalta ne eri tulkinnat toisen tekemästä tekeekin tästä sen mielenkiintoisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eipä nämä meidänkään lopputulokset vastaa kyllä alkuperäistä edes hitusta :D. Se tästä juuri hauskan teki!

   Poista
 3. Tämä oli todella hauska haaste, johon olen jo muutamassa blogissa törmännyt. Hienoja lopputuloksia, jotka ovat jokaisen oman näköisiä!

  VastaaPoista
 4. Vähänkö siisti haaste! Voitteko tehdä näitä lisää? 🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti tulee jatkossakin erilaisia meikkihaasteita :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...