maanantai 29. kesäkuuta 2020

Meikkikokoelma; luomiväripaletit vol 2

Heippa kaikille ja kivaa uutta viikkoa! Tänään päästään vihdoin käsiksi mun luomiväripalettikokoelman toiseen osaan. Julkaisin ekan puoliskon kokoelmasta jo viime syksynä, sen voit käydä kurkkaamassa täältä. Tämän postauksen kuvat olen ottanut jo keväällä, joten pieniä muutoksia on tän jälkeen tapahtunut. Mitään kovin mullistavaa ei tässä kuitenkaan ole muuttunut, joten katsotaan miltä puolet mun kokoelmasta näytti vielä pari kuukautta sitten.Urban Decay oli yksi ensimmäisistä high end merkeistä, mihin tutustuin ja UD paletit onkin olleet mulle aina mieluisia. Tällä hetkellä mun kokoelmista löytyy neljä nakupalettia ja Born to run, joka on yllättäen yksi mun suosikeista, vaikka alkuun en ollut siitä kovin innoissani.


Myös Too Faced on kuulunut mun suosikkeihin jo vuosia, vaikkakin viimeaikoina näihin on tullut tartuttua harvemmin kuin alkuaikoina. Olen antanut mun suklaapaletit eteenpäin, lukuunottamatta tuota bonbons palettia. Sweet Peach on näistä mun lempparini.


Anastasian paletit on mun ykkössuosikkeja, jos pitäisi valita ns. "sarja". Näitä olen jopa vähän niinkuin keräillyt, vaikka ihan kaikkia mun kokoelmasta ei löydykään (ainakin Alyssa Edwards paletti jäi hankkimatta). Näissä on laatu kohdillaan ja todella upeita sävyjä, tykkään kovasti.


Mun kokoelmasta löytyy myös pari Lunar beauty palettia eli MannyMUA:n oman brändin, sekä pari Laura Lee Los Angeles palettia. Näistä tykkään ehdottomasti eniten LLLA:n Nudie Patootie paletista. 


Tarte on myös yksi kestosuosikeista ja nimenomaan nuo ylärivin tartelette paletit on aivan ihania! Mulla on ollut tartea enemmänkin, mutta osan olen jo myynyt tai antanut eteenpäin. Näiden kuvien jälkeen mulle tuli Boxycharmin mukana yksi tarten paletti lisää.


Alamar cosmetics on indie brändi Miamista ja vitsit miten ihania nää paletit on! Etenkin tuo keltainen, siinä on upeat uniikit sävyt ja ihan tolkuttoman hyvä pigmentti. Kannattaa ehdottomasti tutustua, jos tulee jossain vastaan! Dose of Colors on mulle mieluisa merkki myös ja tämä Desi x Katy paletti on ollut tosi kiva, helpot jokapäivän sävyt ja pari vähän erikoisempaa.


Jeffree Star paletit, sekä ColourPop paletit esittelin jo viimeksi, mutta sen jälkeen nämä on muuttaneet meille asumaan, joten lisäsin tämän porukan vielä tähän postaukseen. ColourPop on yksi mun lemppari merkeistä, kuten myös Jeffree, joten nämä on kaikki mieluisia.


Lopuksi vielä vähän sekalaisia paletteja. Näistä yllä olevista tuo Natasha Denonan paletti on mun lempparini, se on aivan ihana! Muista mulla ei oikeastaan ole kauheasti sanottavaa. Tuota Ace beauté palettia en ole vielä ehtinyt edes testaamaan.


Nämä kolme ovat olleet tämän vuoden lemppareita, tykkään ihan hirveästi näistä kaikista! Jaclyn paletissa on ihanat kirkkaat sävyt, jotka vetoaa muhun aina. Tatin paletissa taas upeat koostumukset ja todella laadukas paletti! Hudan paletissa vetoaa taas sävyt, mutta laatu niissäkin kohdillaan.


Viimeisessä sekalaisessa setissä maininnan arvoisia on ainakin Persona cosmeticsin paletti, joka on mun vakkari aina kun reissaan jonnekin. Se menee pieneen tilaan ja on todella laadukas ja monipuolinen. Melt cosmeticsin Smoke sessions on vihreiden luomivärien ystävälle ihan must-have! 

Löytyykö sun kokoelmasta samoja paletteja?

Love, Mari

16 kommenttia:

 1. Mulla ei oo kun Sultry, Soft Glam ja Tartelette in bloom näistä. Tässä menin laskemaan montako luomiväriä omistan...132. Uusimpia mulla on Buxomin kaks palettia. Ne oli Kicksin alessa -80%. Otin molemmat ja kyllä ovat laadukkaita. May contain nudity ja Suede seduction on niiden nimet. 6 pannua molemmissa. Kesän paras löytö❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Buxomilta myös yksi paletti ja on kyllä laadukas, tosi hyvät löydöt oot tehnyt! Mulla meni jostain syystä Kicksin alet tänä kesänä ohi ihan kokonaan :(.

   Poista
 2. Tuote piparipalettia itse himottelen edelleen! Alamarilla on tosi mielenkiintoisia tuotteita, niitä on vielä joskus kokeiltava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kiva, pitäisi käyttää useamminkin ;). Sopii hyvin ihan ympärivuotiseen käyttöön, eikä vaan jouluun. Ja Alamarille iso suositus, nuo luomivärit on ihan huippuja!

   Poista
 3. Wau mikä määrä paletteja. Tatin palettia mä olen himoinnut, siinä on niin upeat sävyt ja etenkin ne kimaltelevat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosiaan upea! En oo kovinkaan montaa kertaa ehtinyt sillä vielä meikkaamaan, mutta oon jo vakuuttunut :).

   Poista
 4. Pitäisiköhän kasata omatkin paletit yhteen kasaan :D

  VastaaPoista
 5. Mulla on vaan kaksi meikkipalettia, toinen arkeen ja toinen karnevaaleja varten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sehän riittää aivan mainiosti, ei sitä oikeasti tarvitse montaa palettia :).

   Poista
 6. Apua! Kehtaanko edes tunnustaa, että mulla on vain yksi kosmetologi-siskoltani alkukesästä saama luomiväri. Sitäkään en ole ehtinyt vielä kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvin kehtaa, eihän kukaan oikeasti tarvitse montaa palettia. Itselle nämä ovat vaan harrastus ja intohimo niin näitä on kertynyt :).

   Poista
 7. NO huh onpahan siinä paletti jos toinenkin :D Mua olisi kiinnostanut kuvat paleteista avattuina että olisi näkynyt myös sävyt :) mun meikkipussissani on tällä hetkellä kolme luomivärisävyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harkitsin hetken tuota, että olisin kuvannut paletit myös auki. Postauksesta olisi tullut vaan ihan valtavan pitkä, joten näin mentiin tällä kertaa :). Pidän toiveen mielessä ensi kerralla.

   Poista
 8. Kerrassaan upean näköisiä paletteja! ❤ Mä itse oon kosmetiikkaminimalisti eli ihonhoitotuotteiden lisäksi kauneustuotteissa aktiivikäytössä (muut sitten ehkä kerran tai korkeintaan muutama vuoden aikana)on huulipunat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen tavallaan :). Huulipuna onkin sellainen tuote, että antaa yksinään jo tosi viimeistellyn ilmeen, eli paljoa muuta ei tarvitsekaan :D.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...