perjantai 19. kesäkuuta 2020

Jaclyn Hill volume 2 makeup

Iloista juhannusta kaikille! Keskikesä on taas täällä ja vitsit miten ihanista kesäkeleistä on saatu nauttia, ainakin täällä Turun seudulla. Pidin ihan huomaamatta taas pienen blogiloman tässä kuluneen viikon aikana, ihan vaan koska kesä. On tullut maattua riippumatossa kirjan kanssa, käyty leikkipuistoissa ystävien kanssa ja herkuteltu jäätelöllä, ihana kesä!

Juhannusta vietetään tänä vuonna ihan muina karavaanareina ja vitsit miten innoissani olen. Vauvan eka juhannus ja päästään uimaan, grillaamaan ja rentoutumaan koko perheen voimin. Jos joku teistä kuitenkin viettää juhannusta vähän menevämmissä merkeissä, tässä yksi meikki-idea illan rientoihin.


Silmämeikki on tehty Jaclyn Hill x Morphe uudella luomiväripaletilla, joka on yksi tän vuoden upeimmista paleteista jos multa kysytään. Tästä löytyy niin ihania värikkäitä sävyjä! Meikki on tehty jo aikaisemmin keväällä, mutta mun mielestä tämä käy oikein hyvin myös kesään, jos haluaa vähän jotain extraa illanviettoon. 

Meikkipohjana tässä on mun luottoprimeri Smashboxilta, sekä MUFEn puikkomeikkivoide, jota olen yrittänyt kulutella loppuun tässä viimeaikoina. Tarkemmat tuotetiedot löydät postauksen lopusta.


Kun puhutaan värikkäistä silmämeikeistä, mulla on kaksi ehdotonta lempparia. Vihreät ja punaiset (myös pinkit, violetit jne). Tämä Jaclynin uusi paletti onkin punaisten ja pinkkien ystävälle ihan must-have ja olenkin ollut ihan onnessani tän paletin kanssa. Luomivärien laatu on kohdillaan, mulla ei ole ollut mitään ongelmia näiden kanssa. 

Tämäkin meikki on ihan super yksinkertainen, mutta kuitenkin näyttävä, koska näitä sävyjä vaan ei voi olla huomaamatta ja ihailematta. Me likey.


Huulille päätyi KKW beautyn nude lineri ja huulipuna, joista tykkään kanssa hurjan paljon. Sävy ei ehkä ollut ihan täydellisin tähän meikkiin, mutta kyllä se nyt meni paremman puutteessa. Jälkikäteen ajateltuna olisin valinnut jonkun hieman pinkimmän nuden.

Miten sinä vietät juhannusta?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Smashbox photo finish primerizer
MUFE Ultra HD invisible cover stick foundation
NARS soft matte complete concealer
By Terry Hyaluronic hydra-powder
benefit Hoola quickie contour stick
BYBI babe balm bronze*
ColourPop Here comes the sun cheek palette
Buxom Wanderlust blush, Mykonos
Jaclyn Cosmetics luminous powder, Dew me
ColourPop super shock cheek, Dream catcher

Morphe x Jaclyn Hill volume 2 palette
MAC technakohl liner, graphblack
thrive causemetics liquid lash extensions mascara

KKW beauty lip liner, nude 0.5
KKW beauty matte lipstick, 90's glam

ColourPop brow colour, dope taupe
Anastasia clear brow gel

*Saatu pr näytteenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...