torstai 9. heinäkuuta 2020

KKW Beauty Mrs West collection

MRS. West collection on KKW Beautyn hääkokoelma, jonka tilasin itselleni jokunen kuukausi sitten. Kokoelmaan kuuluu pieni luomiväripaletti, poskipuna, korostuspuuteri, huulipuna, rajauskynä ja huulikiilto. Ihastuin Kimin (ja KKW:n) huulipuniin jo talvella kun niitä ensimmäistä kertaa pääsin kokeilemaan ja sen myötä kiinnostuin merkin tuotteista enemmänkin.

Tämä kokoelma vaikutti juuri mulle sopivalta, joten uskalsin tehdä tilauksen sen kummempia miettimättä. Kaikki tuotteet on sellaisia, joita mun tulee käytettyä ja sävymaailma miellytti myös kovasti. 

KKW Beauty Mrs West collection

Pakkauksen ulkoasu on todella kaunis, kuvassa on Kim hääpäivänään ja tämä kuva on mun mielestä niin upea. Herkkä ja kaunis. Vähän jopa harmitti heittää tämä pahvislipare pois, mutta eipä näillä oikeasti juurikaan mitään tee.

KKW Beauty Mrs West collection

Tältä tuotteet näyttivät pakkauksessaan. KKW tyyliin hyvin minimaaliset pakkaukset, sävymaailma beigeä. Vaikka pakkaukset on todella yksinkertaiset, näistä tulee selkeästi mieleen Kim KW, eli sen puoleen brändäys on ollut oikein onnistunut.

KKW Beauty Mrs West collection

Luomiväripaletista löytyy kuusi sävyä ja paletti on pieni ja näppärä, mahtuu hyvin meikkipussukkaan. Sävymaailma on hyvin neutraali ja sopii loistavasti häämeikkiin, mutta sopii erinomaisesti ihan arkikäyttöönkin. Nämä sävyt miellyttää mun silmää todella paljon, etenkin tuo alarivin ensimmäinen sävy ja ylärivin viimeinen. 

Näiden koostumus on myös oikein hyvä. Pigmenttiä lähtee hyvin ja sävyt blendaantuivat luomelle kauniisti. Tämän perusteella voisin harkita myös KKW:n isompia luomiväripaletteja.

KKW Beauty Mrs West collection

Pakkauksen huulituotteet eli huultenrajauskynä, huulipuna ja huulikiilto sointuvat tosi hyvin yhteen. Toki näitä voi käyttää yksittäin tai kaikkia yhdessä, ihan miten itse tykkää. Mä olen tykännyt käyttää tuota rajauskynää myös muiden huulipunien kanssa ja huulikiiltoa ihan yksinäänkin. Neutraali, pinkkiin taittava nude sopii oikein hyvin lähes kaiken kanssa. Huulipuna on sävyltään Love ja se onkin täydellinen morsiamen nude.

KKW Beauty Mrs West collection

KKW Beauty Mrs West collection

Lopuksi vielä nämä kasvotuotteet, eli korostuspuuteri ja poskipuna. Näissäkin on kauniit sävyt molemmissa, juuri sellaiset mitä tykkään käyttää. Poskipuna on koostumukseltaan hieman puuterinen, mutta levittyy kauniisti ja antaa sopivasti pigmenttiä. Korostuspuuteri oli ihan ok, mutta ei noussut mun suosikiksi. Sitä sai jonkin verran kerrostaa, jotta sain haluamani lopputuloksen ja koostumus oli tässäkin hieman puuterinen. Ajaa kyllä asiansa hyvin, kunhan jaksaa työstää tämän iholle.

Onko KKW Beauty tuotteet sulle tuttuja?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Oi miten kauniita sävyjä! Näitä voisin itsekin harkita tilaavani<3

  VastaaPoista
 2. Ihanan herkkä kokoelma tämä kyllä, niin kauniit pastelliset ja luonnolliset värit.

  VastaaPoista
 3. Kauniit värit. Voisin kuvitella ostavani juuri tuollaisia sävyjä. KKW Beauty ei ole itselleni tuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat tosiaan täydellisiä ihan jokapäiväiseen meikkiinkin, luonnollisia ja hempeitä :).

   Poista
 4. Onpas jännä tuo huulipunan ulkoasu ja huulikiilto putkilo taas tosi kaunis. Ei ole minullekaan tuttu merkki, mutta aika ihana idea laittaa kuva omasta hääpäivästäön sellainen persoonallinen ja henkilökohtainen pakkaus "minulta just sinulle"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua jos yhtään kiinnostaa, nämä ovat tosiaan ihanan laadukkaita ja kauniita ulkoasultaankin :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...