sunnuntai 26. heinäkuuta 2020

Kesäkuulumisia

Heippa kaikille! Pitkästä aikaa taas täällä ruudun äärellä, onkin ollut jo ikävä! Mun oli tarkoitus tulla tänään esittelemään kesäkuun Boxycharm, mutta tulinkin toisiin aatoksiin. Tässä on tullut pidettyä taas pieni tahaton blogiloma ja ajattelin vähän avata teillekin, että missä mennään ja missä oon ollut. 

Boxycharm esittelyn kirjoitan kanssa nyt heti perään eri se tulee myös ihan pian tänne blogin puolelle. Yritän muutenkin päästä taas kirjoittamiseen ja kosmetiikkaan kiinni paremmin, kun siihen on nyt taas mahdollisuus.

Vauvatreffeillä herkuttelemassa.

Meikkien pakkaamista pois rempan tieltä.

Miehen loma alkoi heinäkuun toisella viikolla ja siitä melkein heti meillä alkoi kaikenlaisia projekteja. Rempattiin vauvalle huone kuntoon, otettiin kirppispöytä kahdeksi viikoksi ja lopuksi vielä rempattiin olohuone uusiksi. (Kun sanon, että "rempattiin", niin tarkoitin, että anoppi remppasi :D). Kolme viikkoa vierähti siis kodin ollessa kaaoksen keskellä, pahimmillaan täällä ei päässyt kulkemaan kuin mutkittelemalla ja hyppimällä kassien ja romppeiden yli. Viime maanantaina alkoi olohuoneessa remontti ja sen myötä koko huone piti tietenkin tyhjentää ja ollaankin asuttu viikko makuuhuoneessa pääosin. Tietokone on ollut jossain röykkiöiden alla, enkä viikon aikana avannut konetta kertaakaan, mistä tämä pidempi taukokin johtuu.

Kesän paras jäätelö!

Nyt remontti on kuitenkin vihdoin valmis ja ollaan saatu huonekalut takaisin paikoilleen ja muutoinkin koti alkaa taas näyttää kodilta. Meikkipöydällä ei ole enää telkkaria ja miehen tietokonetta vaan saan asetella meikit taas paikoilleen ja pääsen niitä hypistelemään! 

On kesään kuulunut onneksi muutakin kuin kaaosta. Ollaan treffailtu vauvaporukan kanssa, käyty retkillä mm. Kuralan kylämäessä, herkuteltu vohveleilla Naantalin rannassa ja etsitty jokirannasta Ville Viikinkiä. Ja vielä on kesää jäljellä! Ollaan lähdössä Tallinnassa käymään, kesäteatteria tulossa ja mietitty myös retkeä Ähtäriin ja Tuuriin. Saa nähdä mitä kaikkea kivaa loppukesä tuo tullessaan :).

Retkellä Naantalin rannassa.

Mitkä on olleet sun kesän kohokohtia? :)

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Kuvaatko sitten tänne blogiin lopputuloksen rempasta? :)

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, voisihan sitä miettiä jotain pientä koti postaustakin nyt kun alkaa olla kaikki valmiina :).

      Poista
  2. Kesän tuleva kohokohta on ehdottomasti ensi viikolla alkava loma :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti loma on sujunut kivoissa merkeissä :).

      Poista
  3. Ah, vohvelit ovat suosikkejani lettujen ohella. Oikea kesäherkku kerrassaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa rakastan vohveleita! Jotenkin ne vaan useimmiten ajoittuu mulla kesään :D.

      Poista
  4. Miten herkullinen onkaan tuo ensimmäinen vohvelikuva...Namnam

    VastaaPoista
  5. Ihania kesäkuvia! Kolmen kaverin jäätelöt on ihan parhaita!
    Oman kesän kohokohta taitaa olla pitkä viikonloppu mökillä oman ja siskon perheen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis niin on, oon ihan koukussa tuohon jäätelöön :D. Kuulostaapa kivalta tuo mökkireissu, ne onkin usein niitä parhaita hetkiä!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...