keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Kesäkuun BoxyLuxe

Hei vaan kaikille! Lupailin edellisessä postauksessa, että seuraavaksi päästään vihdoin kurkkaamaan kesäkuun Boxycharm bokseihin ja tänään aloitellaan tällä Luxe boksilla. Luxe ilmestyy neljä kertaa vuodessa tavallisen boksin tilalla (niille, jotka luxen ovat tilanneet) ja se sisältää vähintään 8 tuotetta ja mukana on yleensä myös joku lifestyle tuote.


Kesäkuun teemana oli The Oasis ja boksista löytyi 8 eri tuotetta. Mun kuvista jäi puuttumaan yksi, Bodyography:n kahden huultenrajauskynän setti. En tiedä minne se eksyi ennen kuvien ottoa, mutta tosiaan näiden seuraavien tuotteiden lisäksi boksissa oli myös ne kaksi rajauskynää.


Billion dollar brows charcoal 5-piece brush set / 55usd

Ensimmäisenä boksista tarttui käsiin tämä viiden siveltimen pakkaus. Billion dollar brows on mulle nimenä tuttu, kenties boksin mukana tullut jotain joskus aikaisemminkin. En kuitenkaan sen tarkemmin brändiä tunne, eikä kiinnostusta oikeastaan ole tutustuakaan. Tästä setistä pidin itselläni kolme pienintä silmämeikkisivellintä, kaksi muuta annoin eteenpäin, sillä niille mulla ei vaan olisi käyttöä. Nää vaikutti ihan kelpo siveltimiltä, mutta ei mitenkään vau-hyviltä.


Purlisse perfect glow BB cream / 35usd

Purlissen BB voide oli teoriassa kiinnostava tuote ja tätä olisin mielelläni testaillutkin, mutta valitettavasti mulle lähetettiin väärä sävy ja tämä on aivan liian tumma. Sain joskus kesäkuun alussa sähköpostiin jo tiedon, että mulle on tulossa väärä sävy ja jonkun 25 dollarin koodin heidän add-on kauppaan korvaukseksi. Valitettavasti luin viestin liian myöhään ja kauppa oli jo kiinni, korvaus jäi käyttämättä ja käteen jäi liian tumma bb voide.

TULA skincare glow & get it cooling & brightening eye balm / 28usd

Tämä TULAn silmänalusille tarkoitettu kirkastava ja raikastava balmi oli yksi boksin kiinnostavimmista tuotteista mulle. Tämä sopii primeriksi meikin alle tai käytettäväksi sellaisenaan, kun silmänaluset kaipaavat vähän extra boostia. Mulla on ollut eri merkeiltä pari vastaavaa tuotetta ja olen tykännyt niistä aina kovasti, eli tällekin odotukset on korkealla.


Tarte tarteist pro amazonian clay palette / 49usd

Tällä kertaa mukana oli myös tarte, mikä on aina iloinen yllätys. Valitettavasti tämä kyseinen paletti mun kokoelmista jo löytyikin, mutta arvostan silti tätä palettia boksissa. Tälle löytyy varmasti ottaja, en yhtään epäile. Tarten luomiväripaletit on pääosin olleet aina tosi hyviä ja tämä on laadultaan erinomainen!


KylieSkin foaming face wash / 24usd

Mukana oli myös Kylie Skin merkin vaahtoava kasvoputsari. Tätä on kiva päästä kokeilemaan, sillä en olisi itse lähtenyt tätä koskaan ostamaan. Kylie Skin ei oikein vakuuta näin ennakkoon ajateltuna, mutta pian nähdään saanko yllättyä. Mulla ei muutenkaan ole Kylie cosmeticsilta oikein mitään ja ne pari tuotetta mitä olen kokeillut on olleet vähän pettymyksiä. Näistä ihonhoitotuotteista en ole oikein lukenut tai kuullut mitään, joten en yhtään tiedä mitä odottaa.

Pure Heals propolis 80 sleeping mask / 55usd

Tässä mulle täysin uusi ja vieras brändi. Tuote vaikuttaa kiinnostavalta, yönaamiot ja naamiot ylipäätään herättää aina mun kiinnostuksen ja varsinkin kun kyseessä on näinkin arvokas tuote. Mulla on jonossa pari vanhempaa yönaamiota, joten tämä jää odottelemaan vuoroaan. Mielenkiinnolla silti odotan tän testausta.


S'well stainless steel bottle / 35usd

Lifestyle tuotteena boksissa oli tällä kertaa juomapullo ruostumattomasta teräksestä. Tässä on sama idea kuin esim. Chilly's pulloissa, eli juoma pysyy kylmänä jopa 24h ja kuumana jopa 12h. Mulla tosiaan on jo se Chilly's pullo, eli tälle ei tullut käyttöä, vaikkakin tosi kiva tuote kyseessä! Veinkin tämän jo kirpparille, kun meillä oli sattumalta juuri pöytä samaan aikaan. Ja sieltä joku oli kokenut tarpeelliseksi varastaa pullon pakkauksestaan ja jättää kuoret hämäykseksi osastolle.. eipä siitä sen enempää, voin sanoa että ärsytti! Varsinkin kun hinta oli varsin kelpo.

Kaikenkaikkiaan boksi oli mun mielestä ihan ok, ei mitenkään erityisen hyvä. Viime kuukausina muutenkin Boxycharm on tuottanut pieniä pettymyksiä, mistä oon tosi harmissani. En koskaan kuvitellut, että näin voisi käydä, sillä melkein viisi vuotta oon jo hehkuttanut boksia kuukaudesta toiseen. Nyt näyttää siltä, että ainakin tämän luxen pistän tauolle, kenties myös premiumin ja pidän vain perus boksin. 

Mitä mieltä sinä olit kesäkuun Luxesta?

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Mun mielestä näiden BoxyLuxien taso on laskenut kerta toisensa jälkeen alemmas. Joskus aiemmin olisin itsekin voinut kuvitella tätä tilaavani, mutta nyt kun näitä sisältöjä katsoo, oon tyytyväinen että tilaan vaan sitä perusboksia. Siis periaatteessahan tässäkin boksissa on tosi kiva sisältö ja tuotteita on runsaasti, mutta kun vertaa millaisia Luxet joskus oli, on tääkin aika kaukana siitä.

  Toi Tarten paletti on upea, mutta harmi että sulta löytyi toi jo. On aina vähän tylsää, jos boksin arvokkaimmat tuotteet löytyy jo omista kokoelmista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä, valitettavasti :(. Mä nyt tein sen päätöksen ja syyskuussa ei luxea mulle enää tule.. Mikä tarkoittaa tietenkin sitä, että syyskuun boksi tulee olemaan joku ihan huikean hyvä :D.

   Poista
 2. Tuommoisen juomapullon mä tahtoisin kyllä....

  VastaaPoista
 3. Toi pullo! <3 Harmi et sille oli käynyt noin. Kyllä ihmisillä on pokkaa! Kerran meidänkin kirppispöydästä varastettiin 10snt pussukka, ei se sillai haittaa mut hei oikeesti, jotain rajaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi pullot on tosiaan hyviä, meidän taloudesta löytyy jo kaksi :D. Harmitti kyl kovasti tuo varkaus, mutta tiedostin sen jo kun pullon sinne vein, että saattaa lähteä kävelemään. En voi käsittää tollasta toimintaa.

   Poista
 4. Kirppisrosvot on niin ärsyttäviä, viimeksi kävi niin että sain pöytävuokran jälkeen 3,50€ voittoa :D Paljon uusia, itselle turhia meikkituotteita oli pöllitty :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä?? :o Jo on ollut törkeää toimintaa, kyllä pistää vihaksi tuo ihmisten törkeys.

   Poista
 5. Ihan kiva sisältö. Mä en tilaa nyt mitään boksia, en ole löytänyt sellaista "omaa" josta olisi joka kuukausi ihan, että wau :D The Body Shopin tai Essencen pitäisi tehdä joku oma boksi, niin tilaisin heti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei toi olisikin hyvä, mulle kelpaisi myös TBS boksi :D.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...