maanantai 10. elokuuta 2020

IsaDora Bronzing Makeup kesämeikki

 Postauksen tuotteet saatu pr näytteenä.


IsaDora Bronzing Makeup kesäkokoelma julkaistiin alkukesästä ja sain ilokseni muutamia tuotteita kokoelmasta testattavaksi. IsaDoran kausikokoelmat ovat aina olleet mulle mieluisia ja olenkin näistä löytänyt useita luottotuotteita. 

Tällä kertaa kokoelmasta löytyi mulle täysin uusi tuote (en tiedä onko näitä ollut aikaisemmin muissa kokoelmissa), nimittäin Magic Powder luomivärikynä. Lisäksi kokoelmasta löytyi aurinkopuuteri, mistä olin erittäin innoissani jo etukäteen, sekä huulikiiltoja. Olen näitä nyt ehtinyt testailemaan ja tänään käydään läpi tuotteita hieman tarkemmin.

Bronzing powder aurinkopuuteri sävyssä 02 Nude Flush on kausituote ja myynnissä vain kesäkokoelman yhteydessä. Tästä tuli heti ensi kokeilulla mun suosikkini tästä kokoelmasta. Aurinkopuuterin sävy on todella kaunis, ei liian lämmin ja oranssi, eikä liian kylmä. Tällä saa kasvoille kauniin kesäisen päivettyneen lookin, joka näyttää luonnolliselta. Pigmenttiä lähtee todella hyvin, eli ihan pieni sipaisu pannuun riittää. Aurinkopuuteri on myös ihan valtavan kokoinen, eli tämä tulee kestämään käytössä todella pitkään.


Magic Powder luomivärikynä on myöskin kausituote ja julkaistiin kolmessa eri sävyssä. Kaikki sävyt ovat hyvin vaaleita ja luonnollisia, sopivat hyvin kevyeen ja heleään kesämeikkiin. Näiden käyttö on helppoa, värität vain kynällä halutun alueen ja häivyttelet reunoja sormella tai siveltimellä. Mun mielestä nämä toimivat parhaiten pienten alueiden korostamiseen, kuten sisänurkkaan ja kulmaluulle tai vaikka amorinkaarelle. Näillä saa kuitenkin tehtyä myös ihan koko silmämeikin niin halutessaan. Kynien koostumus on melko puuterisen tuntuinen, ne levittyvät hyvin ja näyttävät häivytettyinä luonnollisen kauniilta. 

Mun ongelma näiden kanssa tuntuu olevan se, että en saa näissä terää pysymään ehjänä. En tiedä johtuuko siitä, että nämä olisivat lennelleet ja kolisseet matkalla vai mistä, mutta aina teroituksen jälkeen terä katkeaa melkein heti uudestaan. Hieman turhauttavaa, mutta toivottavasti ongelma on vaan näissä mun yksilöissä.


Glossy lip treat huulikiillot on tuttuja jo aikaisemmista kokoelmista ja näistä olen aina tykännyt. Kesäkokoelman yhteydessä julkaistiin kaksi uutta kausisävyä ja lisäksi kokoelmaan kuuluu yksi jo olemassa olevista vakkareista. Näissä on todella miellyttävä koostumus, joka tuntuu huulilla kosteuttavalta, eikä liian tahmaiselta. Näistä irtoaa hyvin myös väripigmenttiä kiillon lisäksi. Itse en ole koskaan ollut suuri huulikiiltojen fani juurikin sen tahmaisuuden vuoksi, mutta näiden koostumus on mulle ollut mieluisa.
Oletko jo testannut IsaDoran kesän uutuuksia?

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Olen joskus omassa nuoruudessa käyttänyt tätä meikkisarjaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merkki on tosiaan monille tuttu jo vuosien takaa :).

   Poista
 2. Aina tämän merkin tuotteita ihastelen blogeissa, mutta en ole koskaan vielä testannut itse 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä testailemassa lähimmässä marketissa, nämä on oikeesti tosi hyviä :).

   Poista
 3. Of course, IsaDora tuttu kautta aikojen ja markettisarjaksi hinta-laatusuhde kohdillaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä täysin samaa mieltä, ovat tosi laadukkaita :)

   Poista
 4. Ei ole Isadoraa osunut omaan meikkipussiin :)

  VastaaPoista
 5. Isadoran aurinkopuuterit on parhautta. Noi isot pannut vaan kestää pienen ikuisuuden. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin itsekin tosi positiivisesti yllättynyt tuosta bronzerista! Ja on tosiaan ihan valtava, kestää mun käytössä varmaan loppu iän :D.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...