sunnuntai 16. elokuuta 2020

Testissä aurinkosuojatuotteet kasvoille

 Tuotteet saatu Skincity.fi.
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Sain jo kesän alussa testiin pari aurinkosuojatuotetta kasvoille Skincity.fi verkkokaupasta. Mun oli tarkoitus esitellä nämä teille jo aikaa sitten, mutta kesä vei mennessään, tuli remonttia ja loma ja mitä vielä. Onneksi kesää on vielä jäljellä ja nyt onkin luvattu vielä ihanan lämpimiä kelejä, eikä ihon suojausta kannata unohtaa! 

Nämä molemmat testaamani tuotteet ovat fysikaalisia aurinkosuojia ja toimivat hyvin meikin alla tai yksinään meikin sijasta. Nämä testaamani tuotteet ovat siis tosiaan kasvoille tarkoitettuja ns. meikkituotteita. Mä olen pärjännyt näiden kanssa kesällä mainiosti, käytän näitä yhdessä sekä erikseen vähän tilanteen mukaan. Joskus käytän lisänä muuta meikkiä, mutta aika usein näiden yhdistelmä ja ripsari on ollut aivan riittoisa. Mulla ainakin on kesällä ongelmana kasvojen hikoilu, eli meikit valuu kuumalla ilmalla ja olo tukala. Näiden kanssa sitä ongelmaa ei ole, sillä kasvoilla ei ole ns. mitään ylimääräistä.


Make The Make physical filter primer spf50+ on korkealla suojakertoimella varustettu primeri meikin alle. Puikkomainen primer levittyy kasvoille vaivattomasti muutamalla vedolla ja sen levittäminen käy nopeasti sormilla tai siveltimellä. Primer jättää ihon tasaiseksi ja blurratuksi ja antaa kivasti pientä kuultoa ja heleyttä, olematta kuitenkaan "kiiltävä". Koostumukseltaan tuote tuntuu silkkiseltä ja kermaiselta iholla. Pitää meikin hyvin paikoillaan eikä lähde rullaantumaan. Primer myös peittää kevyesti ihon punaisuutta ja muita värivirheitä. 

Tämä on ollut kesän ehdoton hittituote! Laiskoina kuumina päivinä olen vain levittänyt tätä kasvoille ja ilme on ollut heti paljon raikkaampi. Tämä on loisto tuote ihan ympärivuotiseen käyttöön, sillä aurinko paistaa syksyllä ja talvellakin, silloin vain ihon suojaaminen unohtuu herkemmin.SkinCeuticals Mineral radiance UV defense on sävytetty aurinkosuojavoide kasvoille, joka sopii kaikille ihotyypeille. Voide (tai neste) on vedenkestävä, eli se sopii loistavasti kesän rantapäiviin. Voide jättää kasvot mattapintaisiksi ja se peittää kevyesti jättäen ihon luonnollisen näköiseksi. Tämä on ollut mun ykkös valinta kesämeikkivoiteeksi, vaikka varsinainen meikkivoide tämä ei olekaan. Peittää sopivasti, antaa kauniin pohjan muulle meikille ja kuluu pois luonnollisen näköisenä. Koostumukseltaan tämä on hyvin juoksevaa ja ohutta nestettä, joka levittyy hyvin sormin ja imeytyy ihoon nopeasti. Tykkään käyttää tätä myös meikittöminä päivinä, jolloin tämä hieman kuitenkin "piristää" kasvojen ilmettä ja peittää hieman mm. punoitusta.

Millä sinä suojaat ihosi auringolta?

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Tärkeä aihe! Iho on hyvä suojata auringolta ja aina parempi jos suoja myös sävyttää nätisti👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, ihon suojaus on se ensimmäinen ja tärkein askel mikä pitää muistaa päivittäin :).

   Poista
 2. Käytän fysikaalisia aurinkosuojia vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sinulla suositella jotain lempparia fysikaalisista? :)

   Poista
 3. Tuo Physical Filter Primer on kyllä erinomainen tuote! Päätellen siitä, että mulle ei ole tullut pisamia tai muitakaan pigmenttimuutoksia olen onnistunut suojaamaan kasvoni hyvin. Päivävoiteessa on sk25, sitten tää primer ja kaikissa käyttämissäni meikkivoiteissa vähintään sk25. Tiedän, että siten ei saavuteta suojakerrointa 100:D mutta erillistä aurinkovoidetta en ole käyttänyt kasvoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli mullakin kesän luottotuote! Ihanaa kun ei tarvinnut erikseen murehtia kasvojen aurinkosuojasta vaan yksi tuote riitti ja toimi samalla meikkinä.

   Poista
 4. Pyrin suojaamaan kasvoni aina kesällä etten saa ikäviä läikkiä poskiin auringosta. Käytän eri tuotteita mutta aina riittävällä suojakertoimella. Kasvoja en missään tapauksessa halua polttaa Joskus nuorena olen polttanut nenäni ja miettinyt vuosia kuinka huoleton sitä on joskus ollut auringonotossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti monet meistä olleet nuorena huolettomia auringon kanssa :(. Omalle lapselleni aion opettaa, että iho täytyy aina suojata oli mikä oli.

   Poista
 5. Rasvaan samalla 50 kertoimisella itseäni ja lapsia. Suosin fysikaalista suojaa. Aina ei tule rasvaa laitettua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suojakerroin 50 onkin hyvä olla käytössä, itse käytän kanssa lähes aina korkeaa suojakerrointa jos sellainen vain on saatavilla.

   Poista
 6. Pitää kokeilla tuota Skinceuticalsin aurinkosuojaa joskus. Tilasin sieltä nyt Ultrasun Spf 50 Daily moisturing, brightenin &anti -pollution Uv defense fluid voiteen (huh kuinka pitkä nimi ).Mutta täytyy todeta, että tykkäsin enemmän Dr. Ceurale Cica regen anti -dust sun gel Spf 50 , mikä tuli näytteenä. Mulla on ongelmana erittäin helposti tukkiva iho. Skinceutikals on lemppari merkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti joskus testata tuota, varsinkin jos merkin tuotteet on muutenkin olleet mieluisia! :) Itse ainakin tykkäsin todella paljon. Nuo kaksi muuta mainitsemaasi onkin mulle vieraita, harmi juttu jos ostos ei ollut ihan nappi valinta :(.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...