sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 17; jouluinen kauneuskysely


Heippa kaikille ja tervetuloa kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin 17. luukkuun! Ollaan päästy reilu parin viikon aikana avaamaan jo monen monta ihanaa luukkua ja tänään on vihdoin mun vuoroni. Jos ette ole vielä nähneet eilistä luukkua, kannattaa käydä kurkkaamassa se Huulipunamania -blogista. Huomiselle on luvassa tuplaluukku, ne löydät Charming Nails ja Hanna Julia -blogeista. Jouluaattona kannattaa palata vielä tännekin, sillä 24. luukku aukeaa kaikissa kalenteriin osallistuneissa blogeissa ja luvassa jotain hieman erilaista edellisiin vuosiin nähden :).

Mietin pitkään mitä haluan omaan luukkuuni tehdä. Aikaisempina vuosina olen esitellyt mm. DIY kosmetiikkalahjoja ja lahjaideoita eri budjeteille. Nyt ollaan kuitenkin jo niin lähellä joulua, että monella alkaa varmaan olla lahjat jo hankittuna ja ainakin nettikaupoista tilaaminen voi olla jo liian myöhäistä. Mä tykkään itse lukea kaikenlaisia kyselyjä ja tageja, joten päätin tähän luukkuun kehittää oman jouluisen kosmetiikkakyselyni. Olisi tosi kiva kuulla myös teidän vastauksia näihin! :)

P.S. Blogin oma minijoulukalenteri on käynnissä! Tämän viikon arvonnan löydät täältä ja osallistumisaikaa vielä tämä päivä. Huomenna alkaakin uusi arvonta ja palkintona jotain aika huikeeta!

The Christmas Beauty Tag

1. Millainen on täydellinen pikkujoulumeikki?

Mun pielestä pikkujoulumeikkiin kuuluu kimallus ja säihke. Yhdistän myös kultaisen värin pikkujoulukauteen, joten kultaa ja glitteriä, smokyeye, lämpimiä sävyjä. Myös vihreät ja punertavat sävyt toimii mun mielestä erittäin hyvin tähän aikaan vuodesta!


2. Paras kinkun kestävä huulipuna?

Jos haluan oikein kestävän huulipunan, valitsen nestemäisen ja mattaiseksi kuivuvan punan. Mun mielestä jouluun kuuluu punaiset huulet ja mun suosikki nestemäiset punaiset huulipunat löytyy ColourPopilta, Milanilta ja Jeffree Starilta. Itse taidan käyttää tänä vuonna ColourPop x Alexis Ren huulipunaa, joka on tuossa alemmassa kuvassa vasemmalla.


3. Kulta vai hopea?

Kulta, ehdottomasti kulta jos puhe on joulusta. Hopea on mun päässä yhdistetty sitten uuteen vuoteen ja talven juhliin.

4. Kuuluuko glitter joulumeikkiin?

Ai että kuuluuko? No ehdottomasti, glitter kuuluu kaikkiin meikkeihin. Mun mielestä täydellinen joulumeikki on perus ruskea smokyeye kultaisella glitterilla korostettuna.


5. Miten hemmottelet ihoasi jouluna?

Joulunaikaan yksi parhaita juttuja on joulusaunassa käyminen. Kynttilät luo tunnelmaa, iholle hieman saunahunajaa ja joku ihana löylytuoksu rentouttamaan. Saunan jälkeen iho on prepattu hyvin, joten tykkään käyttää aikaa kropan kuorimiseen ja kosteuttamiseen jollain jouluntuoksuisella vartalovoilla. Kasvoille käytän myös kuorintaa ja naamioita, vedän pörrösukat jalkaan, flanellipyjamat päälle ja käperryn sohvalle katsomaan jouluelokuvia ja syömään suklaata. Parasta.



6. Millainen on joulumeikkisi?

Hyvin todennäköisesti tulen käyttämään lämpimiä sävyjä ja jotain kultaista, kuten tuolla aikaisemmin jo tuli ilmi, kulta ja joulu kuuluu yhteen. Myös punaiset huulet on mun joulumeikissä ehdoton juttu, ne tuo sellaista juhlan tuntua. Muuten meikki on varmaan melko  nopea ja luonnollinen, koska jouluaamuna aikaa ei ihan hirveästi ole meikkaamiseen.

7. Jos saat tehdä joulumeikin vain neljällä tuotteella, mitkä valitset?

Päädyin valitsemaan nopeasti levitettävän mineraalimeikkipohjan tasoittamaan ihon sävyä hieman. Kulmakarvat täytyy myös saada ojennukseen, joten kulmakynä oli ehdoton valinta. Silmät korostetaan ripsivärillä ja huulille kirkkaanpunainen huulipuna, joka vie huomiota muuten hyvin vähämeikkisiltä kasvoilta.


8. Toivotko kosmetiikkaa joululahjaksi?

Kyllä ja ei. Yleensä annan miehelle joitakin vaihtoehtoja kosmetiikkatuotteista, joita haluan ja hän joko ostaa niistä jotain tai sitten ei. Perheeltä tai muilta en toivo, koska heidän on niin vaikea ostaa mulle kosmetiikkaa. Ilahdun kuitenkin aina kun sitä saan!

9. Paras joulutuoksu?

Piparkakut, piparminttukynttilä, riisipuuro kanelilla. Jos puhutaan hajuvesistä niin kaikki makean mausteiset ja lämpimät tuoksut sopii mun mielestä hyvin jouluun. 

10. Jouluinen ihonhoito ja meikkausrutiinisi?

 Aattoaamu alkaa tietysti kasvojen pesulla ja puhtaille kasvoille levitän normaaliin tapaan seerumin, päivävoiteen ja silmänympärysvoiteen. Kuorin myös huulet ja levitän huulivoiteen vaikuttamaan, jotta huulet on sitten valmiit huulipunalle. Jos on aikaa, levitän kasvoille jo aamulla jonkun kangasnaamion. Ennen meikkausta teen hieman keittiöhommia valmiiksi jouluvieraita varten ja katson tietysti joulupukin kuumaa linjaa. Meikkaamiseen käytän aikaa mahdollisimman vähän, joten teen nopean pohjameikin mun luottotuotteilla, jotka toimii aina. Silmämeikkiin käytän hieman enemmän aikaa, sillä se on mun suosikki juttu koko meikissä. 

Illalla kun joulupuuhat on ohi, pesen meikin pois, kuorin kasvot ja käydään miehen kanssa joulusaunassa. Saunan jälkeen on ihanaa hemmotella vartaloa ja kasvoja, kuten tuolla aikaisemmin jo kerroinkin.

Kertokaahan millaisia kauneusrutiineja teillä on jouluna?

Love, Mari




16 kommenttia:

  1. Mulla ei taida olla mitään joulukauneusrutiineja... ehkä tulee tehtyä enemmän kaikenlaisia hemmotteluhoitoja, kun on aikaakin enemmän. Paras joulutuoksu on hyasintti. Se kuuluu jouluun:) Joululahjatoiveeni kosmetiikan suhteen on lahjakortti johonkin hoitolaan:)
    Kivaa sunnuntaita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi joo, hyasintit on ihania! :) Lahjakortit on tosi kivoja lahjoja, mun kun tulee itse tosi harvoin varattua mitään hoitoja niin sitten tulisi helpommin mentyä. Kivaa sunnuntaita myös sulle ja ihanaa joulun odotusta <3

      Poista
  2. Oi miten kiva kysely! :) Mulla ei oikeastaan taida olla mitään erityisiä joulun kauneusrutiineja. Tykkään kuitenkin aina meikata, vaikka olemmekin vain perheen kesken. Me käydään joulusaunassa aina päivällä, joten meikit menevät kasvoille vasta sen jälkeen :) Saako kyselyn kopioida omaan blogiin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai saa, lukisin mielelläni myös sun vastauksia! :) Meillä jouluaatto on niin kiireinen kun aamupäivällä ensin miehen perheen kanssa ja ilta menee mun perheen kanssa niin omaa aikaa jää vain aamuun ja iltaan :D

      Poista
  3. Itse en meikkaa jouluna ollenkaan mutta joulun rituaaleihin kuuluu sauna, joka muuttuu kylpyläksi. Teen hunaja ja kahvikuorinta-aineita ja kylmpypommeja. Tänä vuonna en usko, että teen kylpypommeja kun on vielä vanhoja, jotka pitää ensin käyttää pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten ihanalta kuulostaa teidän sauna perinne! :) Olisi kiva saada joku ohje kylpypommien tekoon, löytyyköhän sun blogista jo sellainen?

      Poista
  4. Ihana kysely! Mulla on ihan perus kauneusrutiinit jouluna, tänä vuonna tosin toivoin BeautyBayn lahjakorttia jotta saisin joitain tiettyjä meikkijuttuja mitä muuten ei tulisi tilattua.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saat lahjakortin :) Ne on kyllä tosi käteviä just kun haluaa jotain, mitä ei muuten raaski tilata :D

      Poista
  5. Mä teen jouluna aika simppelin joulumeikin, mutta punaisista huulista tykkään minäkin. :) Tulikin mieleen, että mistä noita ColourPopin Milanin huulipunia voi ostaa, löytyykö esim. Stockalta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punaiset huulet tekee lookkiin tosi paljon, vaikka muuten olisi simppeli meikki :). ColourPopin tuotteita saa tilattua vain heidän omasta verkkokaupasta www.colourpop.com. Milania ei mun tietääkseni ole Suomessa missään kivijalkaliikkeissä, mutta suomalainen verkkokauppa www.koreina.com myy ainakin Milania, samoin eleven.fi.

      Poista
    2. Okei, kiitti! Pitääpä tutustua. Aattelin jos olisin vielä hommannut jouluksi jonkun ihanan punan, mutta ehkä tuolta kätköistä jotain vaihtoehtoja löytyy ;)

      Poista
    3. Joo valitettavasti näitä ei kyllä jouluksi enää saa :/. Stockmannilta löytyy kuitenkin ainakin MACin, NYXin ja bareMineralsin nestemäisiä huulipunia, jotka on kaikki tosi hyviä :)

      Poista
    4. Ja Kicksistä löytyy ihanat Smashboxin always on liquid lipstick huulipunat, niitä suosittelen lämmöllä <3

      Poista
  6. Joulusaunassa olemme kaikki tervassa ja lunta ämpärissä :)

    VastaaPoista
  7. Jep, joulusaunassa on aina ihan oma tunnelmansa vaikka me käydään muutenkin kerran viikossa saunassa :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...