torstai 8. marraskuuta 2018

Marraskuun Bette box

Marraskuun Bette box ilmoitti saapumisestaan eilen iltapäivällä ja tänään me päästään kurkkaamaan, mitä uusin Bette box piti sisällään. Sain kerrankin boksin käsiini melko ajoissa ja samoihin aikoihin muiden kanssa, taitaa olla eka kerta aikoihin :D. Marraskuun Bette boxin teemana oli "sparkling beauty" ja boksista pitäisi löytyä tuotteita, jotka sopivat juhlaan tai juhlaan valmistautumiseen, pikkujoulukausi kun on käynnistynyt.



Ensimmäisenä mun boksista paljastui kangasnaamio, joka piilotti kaikki muut tuotteet alleen. Kangasnaamioita on aina kiva testailla, joten tämä oli ihan mieluisa yllätys. Naturelin naamioita olen päässyt testaamaan jo viime kesänä, mutta tämä hydrogel naamio on mulle uusi tuttavuus. Kuulostaa ihanan kosteuttavalta!


Boksista löytyi myös pikkujoulumeikin kruunaavat irtoripset Eylurelta. Mä käytän ripsiä tosi harvoin, mutta musta on silti kiva saada niitä bokseista, sillä vältyn niiden ostamiselta :D. Juhlameikissä irtoripset on aina sellainen piste i:n päälle, viimeistelee lookin ja tekee siitä paljon näyttävämmän. Nämä Eyluren ripset näyttävät todella kauniilta, mutta melko luonnollisilta.


Ziajan acai berry sarjan kasvo- ja kaulavoide on myös mielenkiintoinen uutuus tälle syksylle. Tuote on suunniteltu ikääntymisen ensimerkkejä, sekä "teknokaula" -juonteita vastaan, mitä ne sitten ikinä ovatkaan? Tämä "tech neck" ilmaisu oli mulle ihan uusi juttu. Voide sisältää acai-marjauutetta, hyaluronihappoa, sekä E-vitamiinia. 


Neutrogenan rapid treatment gel on tarkoitettu näppylöiden ja punoituksen täsmähoitoon. Ainetta levitetään pieni pisara suoraan näppylän päälle ja se lupaa jättää ihon näkyvästi puhtaammaksi jo neljässä tunnissa. Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, varsinkin jos tämä oikeasti toimii. Mulla ei onnekseni ole kauheasti näppylöitä kasvoilla, eli en tiedä tulenko itse tarvitsemaan, ellen sitten kokeile johonkin satunnaiseen finniin kun tupsahtaa kylään aina joskus.


Boksin ainoa meikkituote oli Clarinsin lip perfector, jonka muistan saaneeni jo aikoinaan Livboxin mukana. Tämä on siis lähtenyt uusinta kierrokselle. Ei oikein ole mun makuun, mä käytän tosi vähän kiiltoja ja jos käytänkin, en ole tarttunut näihin, joten tämä lähtee kiertoon korkkaamattomana ja toivottavasti ilahduttaa jotakuta toista enemmän kuin minua.


Boksin viimeisenä "varsinaisena" tuotteena oli toinen Naturel naamio, tällä kertaa kultainen huulinaamio. Ilmeisesti vaihtoehtoisena tuotteena on ollut silmänympärysnaamio, mutta mun boksista löytyi tämä huulille tehty versio. Kokeilen mielelläni, mutta näitä käytän paljon vähemmän kuin kangasnaamioita yleensä. Aika harvoin olen huomannut näillä huulinaamioilla olevan mitään oikeaa vaikutusta. Tämä kuitenkin lupaa rauhoittaa rohtuneita huulia ja tehdä huulista pehmeät, sileät ja kosteutetut.


Boksissa pitää aina olla mukana myös näytteitä, jostain syystä. Tälläkertaa mukana oli Policen tuoksunäyte The Legendary scent. Tuoksunäytteet on ihan kivoja aina jos ne on spray pullossa, mä harvoin ostan mitään tuoksuja kun näytteitä on niin paljon, että pärjään niillä. Tämänkin tuoksu on oikein mieluisa, joten tulee varmasti käytettyä.

Oliko sun boxissa samat tuotteet?

Love, Mari

22 kommenttia:

  1. Kivan oloisia tuotteita. Tuo finnien täsmähoito-tuote kuulostaa hyvältä. Täytynee käydä etsimässä käsiinsä, sillä teini-ikäiset tyttäreni voisivat sitä arvostaa. Kangasnaamiot ovat tosi ihania. Ainoa, joka itseäni niissä harmittaa, on pakkaukset. Tuntuu, että jää paljon jätettä yhdestä tuotteesta. Ehkäpä niihin vielä joskus löytyy joku kiva ratkaisu :) Mukavaa trostaita Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Neutrogena tuo varmasti apua etenkin teini-ikäisille, kannattaa kokeilla jos on tarvetta. Vielä en itse osaa sen tehosta sanoa, kun tänään ajattelin ekaa kertaa kokeilla :). Tuo on kyllä ihan totta ja itsekin samaa välillä mietin, voi kun olisi joku ekologisempi ratkaisu noille, vaikka maatuva pakkaus tai jotain :D

      Poista
    2. Ostin tyttärelleni tuon täsmähoidon ja hän ainakin tykkää siitä kovasti. Sanoi, että on toimiva <3 Kiitos vinkistä! :) Maatuva pakkaus olisi kyllä ihan loistava juttu <3

      Poista
    3. Mahtava juttu, että tuote on ollut mieluisa! :) Mä olen itsekin sitä käyttänyt tässä jonkin verran ja huomannut sen auttavan.

      Poista
  2. Mulle nää boksit on aika uusi juttu, mutta vaikuttaa mielenkiintoselta. Varsinkin kaikki naamiot ja ihonhoitojutut kuulostaa hyvälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihonhoitoa tästä Bette boxista tulee kaikkein eniten, joten jos se kiinnostaa niin kannattaa kyllä pitää tämä mielessä :). Mä itse tykkään kun saa joka kuukausi ylläreitä, vaikka aina ei osukaan ihan nappiin tuotevalinnat.

      Poista
  3. Meillä oli täysin sama sisältö :) Noi Eyluren 3D ripset on niin ihanat, ihan yhdet mun suosikeista minkä takia olikin kiva saada ne boksista! Mä en edes muistanut, että toi Clarins oli tullut boksista aiemminkin ennen kuin mulle siitä kommenttiboksissa sanottiin. Tuli sentään eri sävyssä sillon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla, että noi ripset on oikeesti hyvät! Ehkä mun täytyy tsempata ja kokeilla niitä tässä joku päivä :D.Mä luulen, että mun Clarins tuli ihan samassa sävyssä kuin aikaisemminkin, ainakin hyvin lähelle.. :/

      Poista
  4. Mulle tuli samat tuotteet kuin sinullekin. Itse tykkäsin kaikista muista paitsi tuo huulinaamio tuntui tosi turhalta. En tiedä osaanko sellaista oikein käyttää kun olen tottunut lykkimään huulirasvaa joka välissä, jos huulet tuntuu kuivilta :D No katsotaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulinaamio on vähän jännä, itse oon joskus huomannut niiden auttavan, mutta en läheskään aina, etenkään jos huulet pysyy hyvässä kunnossa ihan voiteilla ja kuorinnoilla :D.

      Poista
  5. Mulla oli pientä variaatiota boxissa. Itse olin itseasiassa ihan tyytyväinen saadessani huulinaamion, koska sellaisia ei jemmoista löydy - silmänympärysalueelle tarkoitettu taas on useampikin :)

    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/11/bette-box-marraskuu-2018.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin käydä kurkkaamassa mitä sun boksissa oli, en ole vielä nähnyt muita variaatioita :).

      Poista
  6. Boksi oli musta aivan ihana, toi Eyeluren ripsihomma oli boksin pelastus ne iberon kertakäyttöaplikaattorit ei enään maistu. Mulle kaikki muut tuotteet onneksi uusia tuttavuuksia ja kiva kun on tollasta vaihtelua :) Myös mun blogissa löytyy jo se oma arviointi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että boksi oli mieluisa! :) Mä olin kanssa pääosin tyytyväinen tällä kertaa. Onko siis variaationa ollut iberon applikaattoreita?? :o Ne olisi kyllä harmittanut.

      Poista
  7. Käytän itse niin vähän meikkejä, että en ehkä löytäisi käyttöä kaikille tuotteille, enkä ole koskaan tilannut näitä boxeja. Kauniita ovat kylläkin ja varmasti monelle kiva ja odotettu boxi joka kuukausi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bettestä tulee aika vähän meikkejä, pääasiassa ihonhoitoa ja hiusjuttuja, mutta toki meikkejäkin aina välillä ja itse odotan niitä eniten :D. Eihän nämä toki kaikille sovi, jos kosmetiikka ei kiinnosta.

      Poista
  8. Tech neck on näitä nykyajan kirouksia kun katsotaan sitä puhelinta paljon alaspäin niin kaulaan voi tulla pitkittäisiä pitkiä uurteita tästä jatkuvasta asennosta. Kannattaa kiinnittää siis huomiota miten sitä puhelinta tuijottaa. :D Minusta tuntuu, että on jo alkavaa uurretta. :o Tosin nämä taitaa olla yleisiä ihan jo muustakin johtuen mutta puhelimen tuijotus lisää näiden kehittymistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä sivuvaikutus tässä nykyajan somekulttuurissa :D. Täytyy alkaa tarkkailla juonteita, vaikka mä en onneksi ihan kamalasti puhelinta tuijotakaan.

      Poista
  9. Marraskuun bette oli kyllä tosi onnistunut! Kaikki tuotteet paitsi neutrogena pääsee itselläni käyttöön:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit! Mä olin kanssa pääosin tyytyväinen, vaikka en riemusta kiljunutkaan :D

      Poista
  10. Mä tykkäsin tän kuun boxista kyllä aika paljon! Etenkin toi Ziajan voide kiinnostaa ja oisin kaivannu uutta tätä Clarinsin lip perfectoria, vanhat käytetty jo loppuun :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ziaja on tosi kiinnostava munkin mielestä ja kiva kun on samaa tuoteperhettä mitä se vähän aikaa sitten tullut miselli. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...