tiistai 20. marraskuuta 2018

Clarins Everlasting Foundation

Clarins Everlasting Foundation -meikkivoide oli muutamia viikkoja sitten Kicksin viikonlopputarjouksessa puoleen hintaan. Muistan ainakin Charlotta Eve -blogin Charlottan kehuneen tätä meikkivoidetta kovasti, joten kun näin tämän näin hyvässä diilissä, en voinut vastustaa kiusausta. Clarins Everlasting Foundation maksaa normaalisti 46 euroa Kicksin verkkokaupassa*. 

*Affiliate linkki

Clarins Everlasting Foundation

Valitsin itselleni meikkivoiteesta sävyn 105 nude, joka osoittautui oikein hyväksi valinnaksi mun iholleni, ainakin nyt talviaikaan. Kesällä tämä on liian vaalea mulle. Meikkivoiteessa on SPF 15 ja pullossa on tuotetta se perinteinen 30ml. Pakkaus on todella tyylikäs huurteinen lasipullo kultaisella korkilla ja tottakai tästä löytyy myös pumppu, mistä annan ison plussan. Pumppumeikkivoiteet on vaan mun lemppareita käytännöllisyytensä vuoksi. Tämä tuntuu kädessä raskaalta ja ylelliseltä, juuri sellaiselta mitä lähes viidenkympin meikkivoiteelta odotankin.

Clarins Everlasting Foundation

Meikkivoide on nimeltään Everlasting Foundation, eli siitä voisi jo päätellä tämän olevan pitkäkestoinen meikkivoide. Kicksin sivuilla kuvauksessa mainitaan tämän kestävän kasvoilla jopa 18 tuntia, mutta en keksi miksi meikkivoiteen tarvitsisi ikinä kestää niin kauaa. Mun kasvoillani tämä on pysynyt hyvin, mutta ei kuitenkaan ihan niin hyvin mitä luvataan. Noin 7-8 tunnin kuluttua alan huomaamaan kulumista mun ongelmakohdissa eli leuassa ja nenässä. Ei mitään katastrofaalista, mutta kuitenkin.

Clarins Everlasting Foundation

Meikkivoide on koostumukseltaan todella hyvin peittävä ja sitä pystyy myös kerrostamaan. Se on melko paksua ja jämäkkää, mutta ei silti tunnu iholla raskaalta, vaan imeytyy hyvin kasvoille ja jättää kauniin tasaisen pinnan. Tämä on mun silmissä mattainen, eikä sovi kovin kuivaihoisille, sillä tämä kyllä tarttuu kiinni jokaiseen kuivaan kohtaan minkä löytää. Öljyiselle iholle tämä on varmasti oivallinen. Mä olen pystynyt tätä hyvillä mielin vielä käyttämään, koska mun kasvot on tällä hetkellä vielä melko hyvässä kunnossa eikä kuivia kohtia ole kuin hieman toisella poskipään alueella.

Mä olen kuitenkin tykännyt tästä kovasti, koska meikkivoide saa kasvot näyttämään terveiltä ja luonnollisen kauniilta, eikä se mattaisuus ole liian vallitseva, vaan pinnalle jää sellainen pieni satiininen tunne.

Clarins Everlasting Foundation

"Everlasting Foundation+ kestää jopa 18 tuntia. Nestemäinen koostumus imeytyy tehokkaasti ihoon levityksen yhteydessä, ja ihosta tulee välittömästi sileä. Täydellinen iho aamusta iltaan ”high fidelity systemin” ansiosta. Se muodostaa iholla näkymättömän kalvon, jonka vuoksi pigmentti jakautuu tasaisesti ihon pinnalle ja pysyy paikallaan koko päivän ajan. Jokainen pigmentti sisältää aminohapon, joka pitää sen paikallaan kaikissa oloissa (talineritys, lämpö, kosteus, stressi jne.). Sisältää myös Clarinsin ainutlaatuista light-optimizing-yhdistettä, joka perustuu optiseen, valoa vangitsevaan, levittävään ja tehostavaan teknologiaan. Iho tuntuu sileämmältä, ja epätasaisuudet vähenevät silmin nähden. Kasvipohjaiset mikrotyynyt kosteuttavat ihoa koko päivän ajan."

Kicks.fi

Clarins Everlasting Foundation

Mikä on sun suosikki meikkivoide?

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Mulla on käytössä Zuii luonnonkosmetiikkamerkin meikkivoide ja oon kyllä tykännyt siitä. Ainoa huono puoli on sen kirpaiseva hinta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en olekaan sitä vielä kokeillut, kiitos vinkistä :). Etsinnässä on ollut toimiva meikkivoide luonnonkosmetiikan puolelta.

      Poista
  2. Tällä hetkellä Misshan BB, en osaa oikein käyttää muuta, tosin olisin kaksi mielenkiintoista uutta testattavaa ja pitää varmaan vapaapäivinä tarttua niihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva! Pitäisi muistaa itsekin kaivaa taas käyttöön :).

      Poista
  3. Yh mulla on tosi huono kokemus tästä Clarinsin meikkivoiteesta, pyysin merkin edustajalta apua oikean sävyn valintaan, jolloin tämä kokeili sitä ranteeni sisäpuolelle (näinhän ei ikinä pitäisi tehdä!) ja vakuutti että väri on sopiva. Kotona sitten kokeilin tätä niin vaalein sävy oli aivan liian keltainen, näytin ihan sairaalta kun mun iho on neutraali/punapohjainen. Jäi käyttämättä se meikkivoide. Suosikkeja on Lumenen CC-voide ja Matte, Misshan BB ja Laneigen Cushion, näistä löytyy onneksi mullekin tarpeeksi vaaleat sävyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, tosi kurjaa! :( Kyllä merkin edustajan olisi pitänyt tietää miten sävy tarkastetaan ja vaikka tarjoutua kokeilemaan sitä sun kasvoille tai antaa testerit parista eri sävystä ennen ostoa.

      Poista
  4. Clarins on itselleki mieluisa merkki, heidän silmänympäryysvoide on vertaansa vailla. En olekkaan aikaisemmin meikkivoidetta edes ajatellut kokeilevani ehkä ensi kerralla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole Clarinsia kauheasti käyttänyt, mutta mielenkiinto heräsi tän myötä. Kiitos vinkistä, laitan kokeiluun tuon silmänympärysvoiteen :).

      Poista
  5. Everlasting Foundation meikkivoide on minulle aivan tuntematon merkki, joten tämä tieto oli tärkeää minulle. Kiitos vinkistä ja kokeiluun tulee :).

    VastaaPoista
  6. Tää on ollut mun mietintälistalla pitkään ja oon kyllä kuullut vaan hyvää! Jos joskus pääsee meikkivoiteet loppumaan niin pistän tämän harkintaan (tai jos tulee todella edullisesti vastaan!)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en olisi ilman tuota Kicksin tarjousta tähän tarttunut, se oli vaan liian hyvä ohitettavaksi :).

      Poista
  7. Mulla on nyt isadoran matt me meikkivoide, se on tosi kiva. Tuli betessä 2017 syksyn puolella jos silloin sitä tilailit :) sieltä sitten uudeksi suosikiksi noussut. joskus sain testeriksi ittelleni diorin meikkivoiteen ja se on paras meikkivoide mitä olen ikinä käyttänyt. vielä jonain päivänä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sain kanssa sen IsaDoran meikkivoiteen Bettestä silloin viime vuonna, mutta valitettavasti se ei mun iholle istunut niin annoin eteenpäin :/. Kiva kuulla, että sä oot siitä tykännyt! Se taisi olla kyllä tosi monelle mieluisa :). Diorin Forever on mun ikisuosikki, todella kaunis meikkivoide. Varmasti Diorilla muitakin tosi hyviä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...