sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Lokakuun roskat

Heippa ystävät! Tänään olisi vuorossa taas jokunen miniarvostelu, kun käydään läpi mun lokakuun kosmetiikkaroskia. Lokakuun saldo jäi aika pieneksi, mutta roskia kertyi kuitenkin sen verran, että niistä saa postauksen aikaan, joten eiköhän mennä itse asiaan. Lokakuun roskat on tässä:


Lokakuussa roskiin päätyi yhteensä 13 purkkia ja purnukkaa, joista iso osa on pieniä näytekokoisia tuotteita. Syyskuussa olin saanut loppuun paljon sellaisia pitkäkestoisia tuotteita, joten nyt mun kaapissa on aika paljon sellaisia vasta korkattuja juttuja, joiden tyhjenemisessä kestää pitkään.


Biozell syväpuhdistava shampoo* on tosiaan nimensä veroinen, se puhdistaa hiuksista kaiken mitä irti lähtee. Tämän käyttö kesti mulla todella pitkään, koska käytin tätä tosi harvoin, vain silloin kun olin käyttänyt paljon muotoilutuotteita tai jotain muuta hiuksia kuormittavaa. Tykkäsin tästä kyllä kovasti tarkoitukseensa. Shampoo kuivattaa hiuksia todella paljon, joten tän kanssa on pakko käyttää jotain tosi kosteuttavaa hoitoainetta tai naamiota.

HASK Argan oil repairing shampoo oli aivan ihana! Aion ehdottomasti ostaa tätä uudestaan jos joskus törmään jossain, tämän pullon ostin Tallinnasta aikoja sitten. Shampoo vaahtoutuu todella hyvin ja jättää hiukset puhtaiksi ja raikkaiksi, mutta ei kuitenkaan kuivata hiusta. 

Living proof dry shampoo oli ihan kiva, ei mikään maata mullistava eikä voita batistea, mutta toimiva ja käytin tätä mielellään. Jätti hiukset aika valkoisiksi, eli tätä sai ihan kunnolla työstää sinne hiuspohjaan jos ei halunnut vaaleita läikkiä hiuksiin. 


Kiehl's Midnight recovery botanical cleansing oil oli yllättäen ensimmäinen mun koskaan kokeilema puhdistusöljy ja tän myötä jäinkin ihmettelemään, että miksen ole käyttänyt näitä aikaisemmin? Aivan ihana tuote, puhdisti meikit hyvin ja oli hellävarainen ja kosteuttava kasvoille. Ehdottomasti jatkoon!

Nivea Facial cleansing cream* oli myös ihan pätevä kasvoputsari, ajoi asiansa. Tällä sai pestyä meikit, mutta itse tykkäsin käyttää tätä eniten suihkussa kasvojen pesuun. Koostumus oli miellyttävän kermainen eikä tuntunut kuivattavalta.


Femfresh 25 freshening & soothing cloths* ei päässyt mun lempparien joukkoon. Okei, mä en varmaankaan käyttänyt tätä ihan niinkuin pitäisi, sillä käytin tätä kuten mitä tahansa muutakin puhdistusliinaa. Tämä on ilmeisesti tarkoitettu intiimihygieniaan, mutta en vaan keksi koska tarvitsisin tälläisiä siihen tarkoitukseen? Itse käytin tätä swatchien pyyhkimiseen jne. Puhdistusteho ei tietenkään ollut sama kuin muissa liinoissa on ollut, mutta kyllä näilläkin sai homman hoidettua.

Nivea dry fresh deodorantti oli todella mieluisa. Mä en läheskään aina sisällytä dödöjä tai muitakaan hygieniatuotteita näihin postauksiin, mutta silloin kun joku on tosi kiva tai saatu esim. kauneusboksista, otan ne mukaan. Tämä piti kainalot raikkaina koko päivän ja kuivui nopeasti, tykkäsin.


Korres wild rose advanced repair sleeping facial on kaikille ihotyypeille sopiva korjaava ja kosteuttava "yönaamio". Mä käytin tätä yövoiteen tapaan ja sijasta ja tykkäsin kovasti. Ruusuinen tuoksu oli miellyttävä, ei liian voimakas ja koostumus tuntui mukavalta kasvoilla, sopivan paksua yökäyttöön, mutta ei kuitenkaan liian rasvaista. 

Philosophy the microdelivery exfoliating facial wash oli todella mieluisa kasvoputsari, joka samalla kuori ihoa. Käytin tätäkin pääasiassa suihkun yhteydessä pari kertaa viikossa ja kasvot tuntuivat aina käytön jälkeen pehmeiltä ja raikkailta. Voisin hyvin ostaa täysikokoisen käyttöön jossain vaiheessa.

OleHenriksen sheer transformation kasvovoide oli todella riittoisa, tästä näytteestä riitti mulle parin viikon kokeiluun. Tykästyin tähän voiteeseen kovasti ja mieli tekeekin ostaa täysikokoinen, kun seuraavan kerran tarvitsen kasvovoidetta. Tässä oli ihanan kevyt koostumus, joka imeytyi ihoon nopeasti ja kosteutti tehokkaasti. 

Laneige water sleeping mask oli jännä tuttavuus. Geelimäinen koostumus tuntui iholla silkkisen pehmeältä ja raikkaalta ja se kosteutti ihoa tehokkaasti yön aikana. Tämä pitäisi pestä pois aamulla oikein vesipesulla, jos sen unohdin niin naamio alkoi päivän mittaan "kuoriutua" pois iholta. 

Real Techniques miracle complexion sponge on ollut jo vuosia mun suosikkini, ehkä paras sieni mitä olen koskaan käyttänyt. Laadukas, edullinen, kestävä. Mulla on näitä varastossa jo useampia kappaleita, koska en halua olla ilman tätä.

Oletteko testailleet jotakin näistä tuotteista? :)

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä

20 kommenttia:

  1. En muistanutkaan, että Biozellilla on myös syväpuhdistava shampoo. Sitä pitääkin kokeilla, jos se toimisi paremmin mun kuontalossa kuin monet muut syväpuhdistavat shampoot. Kiitos vinkistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on kyllä ja tosi hyvä siihen tarkoitukseen, ainakin mulla toimi erinomaisesti :)

      Poista
  2. Philosophyn kasvoputsarista tykkään tosi paljon. :) Muut olivatkin itselleni tuntemattomampia. :)

    Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykästyin siihen kanssa, tulee varmasti ostettua täysikokoinen jossain vaiheessa :)

      Poista
  3. Nivean dödö yllätti mutkin, tosi hyvä! Mulla vetelee myös RT:n sieni viimeisiään ja pitäisi hankkia uusi. Beautyblender on mun suosikki, mutta täyteen hintaan en sitä halua ostaa ja koska RT on lähes yhtä hyvä ja paljon edullisempi, oon alkanut kallistua sen puoleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Beautyblender on ollut pitkään myös mun suosikki, mutta varmaan viimiseen vuoteen en ole siihen koskenutkaan, kun en "raaski", nää edullisemmat on ihan yhtä hyviä :D. Mulla on pari korkkaamatonta BB:tä laatikossa, että varmaan pitäisi niitäkin taas käytellä.

      Poista
  4. Siis... Tuollaiset tuoksulliset intiimituotteet. EI. En ikinä laittaisi tuollaisia lähellekään alakertaa. :D :D

    VastaaPoista
  5. Täytyy kyllä todeta, etten kans noita intiimipyyhkeitä ymmärrä. Ehkä jossain vaelluksella? -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, ehkä just joku tommonen eräretkeily voisi vielä mennä, en vaan keksi mitään käyttöä tuollaisille normaali oloissa :D

      Poista
  6. Aikalailla samoissa lukemissa mentiin loppuneiden osalta - olisi muuten mielenkiintoista nähdä sun kuukauden ostot! ;)

    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/11/lokakuun-loppuneet.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon jo pitkään pohtinut sellaisen postauksen tekemistä, en vaan oo vielä uskaltanut :D. Ehkä se tulee vielä tämän vuoden puolella!

      Poista
  7. Mielenkiintoinen postaus, täytynee kokeilla tuota syväpuhdistavaa shampoota! :)

    https://venlaslittlediary.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi hyvä esim. kerran viikossa käytettäväksi :)

      Poista
  8. Biozell syväpuhdistaja on minulla jatkuvassa käytössä ja huippuhyväksi todettu!

    VastaaPoista
  9. Tarvitsen ehdottomasti uuden syväpuhdistavan shampoon, sillä ei oo hetkeen ollut. Vaikka ei muotoilutuotteita käyttäisi sitä voisi kuitenkin kerran kuukaudessa käyttää hiuspohjan puhdistusta varten. Jos nimensä mukainen oli niin pitää laittaa korvan taakse ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin, mäkään en oikein muotoilutuotteita käytä, muuta kun kuivashampoota, mutta silti tekee hyvää välillä syväpuhdistaa koko pää :D

      Poista
  10. Tulipas yllätyksenä, että Biozellilta löytyy syväpuhdistava shampoo! Mulle on moni toitottanut, että sellaista pitäisi silloin tällöin käyttää joten Biozellia voisin kokeillakin. Kiinnostava myös toi Kiehlsin puhdistusöljy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, toi on kyllä tosi hyvä shampoo ja edullinenkin vielä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...