torstai 22. marraskuuta 2018

Ecotools Warm winter glow beauty kit

Hei kaikille! Sain vähän aikaa sitten testiin pari uutta joulupakkausta ecotoolsilta ja tänään esittelen teille niistä toisen. Ecotools Warm winter glow beauty kit* on kuusiosainen lahjapakkaus, josta löydät kaiken tarpeellisen luonnollisen hehkuvaan glow meikkiin. Sain kokeiluun myös Start the day beautifully kit -setin*, mutta siitä puhutaan enemmän toisessa postauksessa, muuten tästä tulisi kilometrin mittainen :).

ecotools warm winter glow beauty kit

ecotools warm winter glow beauty kit

Warm winter glow beauty kit -sivellinsettiin kuuluu neljä erilaista sivellintä, joista kaksi on kaksipäisiä, eli oikeastaan tässä saa kuusi eri sivellintä. Lisäksi mukana on pieni käsipeili, meikkisieni ja peltirasia, jossa voi säilyttää vaikka siveltimiä tai mitä haluaa. Pakkaus on oivallinen joululahja meikkaamisesta innostuneelle, näillä kun pääsee jo tosi pitkälle! Ecotoolsin uudistuneet siveltimet ovat tyylikkäitä, laadukkaita ja edullisia.

ecotools warm winter glow beauty kit

ecotools warm winter glow beauty kit

ecotools warm winter glow beauty kit

Setin mukana tulee kaksi kasvosivellintä. Round powder sopii hyvin puuterisille kasvotuotteille, kuten poskipunalle ja aurinkopuuterille. Toki sillä voi levittää myös sen puuterin, mutta itse suosin enemmän isompia puuterisiveltimiä. Tämä on ihanan pehmeä, todella miellyttävä käyttää ja häivyttää puuterit kasvoille vaivattomasti.

Classic foundation on perinteisempi meikkivoidesivellin, sellainen litteä. Mä en oikein koskaan ole oppinut näitä käyttämään meikkivoiteen kanssa. Käytän tätä pääasiassa meikkivoiteen levittämiseen kasvoille, jonka jälkeen blendaan sienellä tai sitten jos sekoitan eri meikkivoiteita toisiinsa, on tämä ollut siinä hyvä apu. Laadussa ei mitään vikaa, eli jos nämä perinteiset meikkivoidesiveltimet on sun juttu, uskoisin, että tykkäät tästäkin. Tämä toimii muuten tosi kivasti myös peiteaineen kanssa!

ecotools warm winter glow beauty kit

Setistä löytyy myös kaksi kaksipäistä sivellintä; airbrush/detail ja smudge/line. Smudge sivellin on tosi näppärä luomivärien levittämiseen luomelle ja häivyttelyyn alaluomella. Sillä on helppo pakata sävyä luomelle ja se on sopivan jämäkkä, jotta häivyttely onnistuu myös. Tämä häivyttää muuten tosi hyvin myös eyelinerin, jos haluaa sellaisen utuisen lookin.

Airbrush sivellin sopii loistavasti peiteaineen häivyttelyyn, se tekee sen nopeasti ja vaivattomasti ja nimensä mukaan jättää ihon todella kauniiksi ja blurratuksi. Tämä on yksi mun suosikeista tässä setissä ja kuuluu myös mun lemppari peiteainesiveltimien joukkoon.

ecotools warm winter glow beauty kit

Rajaussivellin on hyvin perinteinen viistopäinen sivellin, jolla voi keksiä käyttöä vaikka kuinka. Sopii hyvin yläluomen rajaamiseen, alaluomelle, rajauksen häivyttelyyn tai vaikka kulmakarvoille. Perushyvä sivellin, mutta ei mitenkään tämän setin mielenkiintoisin.

Toinen mun lemppareista on Detail sivellin, joka soveltuu tarkkuutta vaativaan työskentelyyn ja pienille alueille. Tätä voi käyttää sekä nestemäisille, että puuterisille tuotteille ja silmille tai kasvoille. Miksei myös huulipunan levitykseen! Todella monipuolinen sivellin kaikenkaikkiaan.

ecotools warm winter glow beauty kit

Setin mukana tuli tosiaan pieni sivuilta litteä kolmionmallinen meikkisieni, joka sopii hyvin esimerkiksi peiteaineen blendaamiseen silmänalusille ja muuhun pienen alueen työskentelyyn. Meikkivoidetta en ehkä lähtisi tällä levittämään, sieni kun on aika pienikokoinen. Lisäksi mukana tuli pieni vihreä käsipeili, jossa lukee "happiness looks so lovely on you", miten söpö! Peili mahtuu hyvin pienempäänkin meikkipussukkaan ja siitä voi tarkistella meikkiä pitkin päivää.

Onko sulla ecotools siveltimiä? Miltä setti vaikutti?

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä

14 kommenttia:

  1. Kauniit siveltimet. Pitäisi hankkia minunkin uudet..

    VastaaPoista
  2. Ecotoolsilla on todella paljon erilaisia settejä, joiden perässä en ainakaan itse meinaa pysyä;) Itselläkin on Ecotoolsin siveltimiä yksittäin ja sitten setteinä jo aika monta kappaletta. Ecotoolsin siveltimet ovat todella laadukkaita, ja melko edullisiakin nykyään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu olevan, aina tulee uusia :D. Mä oon kanssa tykännyt kovasti ecotools siveltimistä, etenkin uudistuksen jälkeen.

      Poista
  3. Oi nämä kyllä kelpaisi saada jouluna lahjaksi :D

    VastaaPoista
  4. Itse olen katsellut aina Ecotoolsin siveltimiä, mutta en ole vielä hankkinut. Ehkäpä vielä jonakin päivänä :)

    https://itserakkausjuttui.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, jos tulee tarvetta uusille siveltimille. Valikoimaa löytyy ja laatu on kohdillaan :)

      Poista
  5. Outoa kyllä, mutta en itse ole koskaan kokeillut ecotoolsin siveltimiä! Niiden blenderiä käytin hetken aikaa. Tähän kyllä pitää tehdä joskus muutos ja kokeilla merkin siveltimiä sillä niistä moni tykkää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siveltimiä on niin paljon, ettei ole mikään ihme jos joku on jäänyt kokeilematta :D. Nää on kyllä tosi hyviä!

      Poista
  6. Multa löytyy pari Ecotoolsin sivellintä ja ehdottomasti aion aiempien siveltimien kuoltua, ostaa tilalle merkin vastaavat :) Olen tykännyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet tykännyt! :) Kiva kun näitä saa ostettua niin helposti ja kohtuu hintaan.

      Poista
  7. Mulla onkin melkein kaikki siveltimet Ecotoolsilta! Hinta ja laatu kohtaa :) Olen myös katsonut näitä joulupakkauksia, niin ihania! Mutta harmiksi noissa on siveltimiä joita mulla jo myös on enkä kaipaa enää lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että ovat mieluisia. Sarjasta löytyy tosi ihania siveltimiä, mun ehdoton lemppari on se muhkea puuterisivellin :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...