perjantai 30. marraskuuta 2018

Lokakuun allure beauty box

Heippa kaikki! Näin marraskuun viimeisenä päivänä on hyvä käydä läpi lokakuun allure beauty box. Sain boksin käsiini eilen, kuukauden reissaamisen jälkeen ja olinkin super innoissani kun pääsin availemaan laatikkoa ja näin kaikki ihanat yllätykset.

Allure beauty box tulee Yhdysvalloista ja sillä on hintaa noin 15 dollaria kuukaudessa. Postitus suoraan Suomeen ei ole mahdollinen, mutta tilaaminen on helppoa Shipiton avulla. Postikuluihin menee noin 10 euroa kuukaudessa.



Ensimmäisenä boksista löytyi First Aid Beauty:n Ultra repair cream, johon tutustuin jo viime vuonna LF joulukalenterin kautta. Tykkäsin tästä kovasti ja käytinkin purkin aika nopeasti loppuun. Kiva saada tää uudelleen käyttöön. Käytin tätä lähinnä käsille ja kuiville kyynerpäille jne.


Seuraava boksista löytynyt tuote olikin mulle tuntematon, bkr Paris water balm, eli ilmeisesti kosteuttava huulivoide, joka tuo huulille myös kiiltoa. Tän pakkaustapa kummastuttaa, miksi ihmeessä täytyy olla näin paljon ylimääräistä muovia? Itse tuote kyllä kiinnostaa, etenkin nyt kun talvi on kuivattanut mun huulet ihan korpuiksi.


Yksi boksin kiinnostavimmista tuotteista oli tämä Hourglassin Caution mascara. Uusia ripsareita on aina kiva kokeilla ja Hourglass on merkkinä todella kiinnostava, vaikka en heiltä paljoa ole vielä kokeillutkaan. Ripsarin harja vaikuttaa olevan juuri sellainen mistä tykkään, hieman kartiomainen ja kapenee kärkeä kohti.


Caudalié Vinopure seerumi vaikuttaa myös tosi kiinnostavalta, seerumit on mun lemppari ihonhoitotuotteita, kokeilen aina innolla uusia. Caudalié on tuttu merkki, mutta en ihan hirveästi olen heidän tuotteitaan käyttänyt, joitakin matkakokoja ja testereitä. Etenkin talviaikaan tälläinen kosteuttava seerumi on oikein tervetullut.


Boksin toinen meikkituote oli minikokoinen YSL lip stain. Jälleen tosi kiva tuote päästä kokeilemaan, koska en olisi itse ostanut tätä sokkona. Sävy on todella kaunis, sopii hyvin tähän vuodenaikaan. Koostumus tuntuu swatchatessa kevyeltä, mutta pigmenttiseltä ja se levittyi kädelle tasaisesti yhdellä vedolla. Vaikuttaa lupaavalta! Tässä on muuten aika miellyttävä parfyyminen tuoksu, vähän marjaisa.


Lopuksi laatikosta löytyi vielä kaksi Sunday Riley tuotetta, joista olen aina iloinen. Kyseessä on erittäin arvokas ihonhoitomerkki, johon en raaskisi kovin helpolla omia rahoja sijoittaa, joten on ihan huippua päästä testaamaan tuotteita näiden boksien kautta! Tällä kertaa pääsen kokeilemaan putsaria ja "acid treatmentia" (mitenhän tuon suomentaisi..). Molemmat vaikuttaa kiinnostavilta ja kokeilen varmasti lähiaikoina. Tuo Good genes on ihan hullun arvokas, 15ml maksaa 105 dollaria ja sain 5ml näytteen testiin. Silläkin siis arvoa 35 dollaria. Hui! 

Oliko mukana sulle tuttuja tuotteita? Mikä innosti eniten?

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Nyt oli kyllä hyvä boxi, olin oikein iloinen, kun omani avasin!

    Btw, US Birchbox oli tarjouksessa 7.50 USD, joten ajattelin pitkästä aikaa ottaa pari boxia, kun oli kustomointimahiskin. Mulle tuli aiemmin UK:n Birchbox siellä asuessani, ja onhan siinäkin kivoja tuotteita, tosin ei Allurea peittoa, mutta tuohon hintaan käy sekin. Ihan vaan vinkkinä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä, ei voi valittaa :).

      Kiitos vinkistä, täytyy käydä kurkkaamassa tuo boksi. Mä joskus aikoinaan sitä mietin, mutta silloin sisältö ei oikein houkutellut.

      Poista
  2. Itseäni myös kiinnostaa tuo mascara. On niin hankala löytää itselle sopivaa, haasteena kun on vielä tämä minun silmäsairaus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaikuttaa tosi lupaavalta parilla ekalla kokeilulla! :). Millaisia haasteita sulla on ripsivärin kanssa?

      Poista
  3. Ihania tuotteita, kaikista kiinnostavimmat ehkä noista YSL, Caudalie sekä Hourglass :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla lähes samat lempparit :). Sunday Riley on myös tosi kiinnostava.

      Poista
  4. Vau, mikä boxi! Kaikki näistä menisi itsellänikin testiin! Varsinkin tuo Sunday Riley kiinnostaa jo ihan hinnankin perusteella. Ei tosiaan raskisi täysikokoisena ostaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon aina niin iloinen kun näistä bokseista löytyy jotain arvokasta ihonhoitoa :D. Ei tosiaan tule itse kovin helpolla ostettua, niin pääsee kokeilemaan ainakin.

      Poista
  5. Toivottavasti näitä boksejs on vielä saatavilla, kun tuo tyttö alkaa tosissaan meikata. Takuuvarma lahjaidea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti on jossain muodossa, kauneusala vaan kasvaa kokoajan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...