sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Jeffree Star Holiday 2018

Jeffree Star Cosmetics lanseerasi tämän vuoden holiday kokoelman pari viikkoa sitten. Ilokseni kokoelman tuotteet (luomiväripalettia lukuunottamatta) lanseerattiin heti myös Suomeen Oletkaunis.fi verkkokauppaan ja tilasinkin itselleni viisi Velour liquid lipstick -huulipunaa. Kokoelman luomiväripaletti on tulossa myyntiin myöhemmin, enkä malta odottaa sitä! Tänään puhutaan kuitenkin näistä uusista huulipunista, jotka ihastuttivat heti ensi näkemällä.


Jeffreen kokoelmissa on aina panostettu pakkausten ulkoasuun ja ne ovat usein todella kauniita. Tämä vuosi ei ole poikkeus. Huulipunien pahvipakkaukset ovat kiiltäviä valkoisia, jotka heijastelevat sateenkaaren värejä valon osuessa niihin. Pakkaukset on koristeltu brändin logolla. Näitä julkaistiin muistaakseni kahdeksan uutta sävyä, joista mua kiinnosti eniten nämä viisi. Kokoelmaan kuuluu lisäksi perinteisiä puikkohuulipunia ja ihania huulikuorintoja jouluisissa tuoksuissa.


Pahvipakkauksen takaata löytyy huulipunan sävyn nimi, joka on painettu sävyä vastaavalla värillä. Lisäksi tarrassa on kaikki tarvittavat tuotetiedot, kuten inci lista. Sävyjen nimet ovat aina hauskoja ja jotenkin ajankohtaisia, Jeffreen elämään liittyviä. Tästä kokoelmasta ainakin Can't relate ja Karma ovat sellaisia, mille keksin heti yhteyden.


Itse huulipunien hylsyt ovat tälläkertaa todella upeita! Niissä on valkoinen korkki kultaisin tähtikoristein ja kirkas hylsy, joka on koristeltu punaisin glitterhippusin. Nää on niin nättejä! Sävyjä kokoelmasta löytyy neutraalista nudesta aina sinne metalliseen tummansiniseen, eli kaikkea mahdollista. Käyttökelpoista ja jännää! Mä valitsin tosiaan mun suosikit kokoelmasta ja mukana on sekä niitä käyttökelpoisia sävyjä, että pari vähän erikoisempaa.


Jos et ole Jeffreen nestemäisiä huulipunia koskaan käyttänyt, on nämä koostumukseltaan melko nestemäistä ja ohutta. Punat levittyvät huulille tasaisesti ja pigmenttisesti ja kuivuvat täysin mattaiseksi. Nämä pysyvät huulilla todella hyvin ja kestävät jopa syömistä, ei kuitenkaan mitään rasvapommeja. Tuoksu näissä on mun mielestä vähän vastenmielinen, mutta sitä ei onneksi huomaa enää huulilla. 


Can't relate on täydellinen nudesävy, jossa on hitunen lämpöä pohjalla, näyttää tosi kivalta huulilla! Eniten olin kuitenkin innoissani tuosta maastonvihreästä Karma sävystä, se on niin uniikki ja erilainen, mulla oli heti mielessä muutamakin meikki minkä haluan sen kanssa tehdä. Samat fiilikset mulle tuli tuosta metallisesta Clout sävystä ja sitä olenkin jo käyttänyt meikissä, joka nähdää täällä blogissa jossain vaiheessa. Jeffree Who on tosi kaunis punainen, ei liian kirkas, mutta kuitenkin näyttävä. Scandal on myös todella käyttökelpoinen sävy, vaikka onkin violetti, se ei kuitenkaan ole liian silmiinpistävä.

Ostitteko te jotain tästä kokoelmasta? Oletteko testanneet Jeffreen huulipunia?

Love, Mari

16 kommenttia:

  1. En ole itseasiassa testannut, vaikka mielessä on ollut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla jos vastaan tulee, nää on tosi kivoja :)

      Poista
  2. Can't Relate on makee, just sellainen nude joka sopii munkin ihon sävylle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä tosi kaunis ja käyttökelpoinen sävy <3 :)

      Poista
  3. Todella kauniit pakkaukset<3 Ilo silmälle ja huulille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä, käyttökokemus paranee paljon kun pakkaus on kaunis katsella :D

      Poista
  4. Pakkaukset oli kyllä ihanat tänäkin vuonna! Mitään en ole vielä tilannut, mutta Jeffree Who? kiinnostaisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tykästynyt lähes kaikkiin Jeffreen tuotteisiin tässä viimeisten 1,5 vuoden aikana, vaikka sitä ennen en tykännyt typistä tai tuotteista yhtään :D

      Poista
  5. En ole koskaan testaillut tän brändin tuotteita vaikkei niistä kyllä ole erityisemmin voinut välttyäkään, kun selailee verkkokauppojen valikoimaa :D Mutta ihania sävyjä ja eniten mua puhuttelee kolme keskellä olevaa, joista ehkä toi Scandal vie voiton :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeffreen tuotteet on tosiaan paljon esillä, ovat jostain syystä tosi suosittuja meillä Suomessa. Tai no, en kyllä yhtään ihmettele miksi :D

      Poista
  6. Ihan tuntematon merkki minulle, tykkään tosin eniten mattahuulipunista 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, nämä pysyvät huulilla tosi hyvin :). Saa ainakin oletkaunis.fi ja Sokos.

      Poista
  7. Ai hitsi nään näyttää niin upeilta! Ja oot todellakin oikeessa, JS panostaa kyllä aina sekä pakkaukseen että tuotteiden laatuun. Can't relate on kyllä aika ihana sävy!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on niin ihania! Yllättäen Karma on noussut lemppariksi, ihanan uniikki. Toki kaikki nää on ihania :D <3

      Poista
  8. Mä en edes muistanut, että JS julkaisi uuden kokoelman ennenkö näin tän sun postauksen! Ihan super kiva toi karma sävy vaikka ehkä vähän hankala siinä mielessä, että missä sitä käyttää :D Can’t relate näyttää myös tosi kivalta nude sävyltä! Mä tykkään ite tosi paljon JS:n tuotteista ja varsinkin just näistä nestemäisistä huulipunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karma on tosi kiva! Tein sen kanssa meikin juuri viime viikonloppuna. Se on niin uniikki ja erilainen <3. Mä oon kanssa kova JS fani nykyään, ostin juuri eilen sen uuden Alien paletin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...