perjantai 9. marraskuuta 2018

Ere Perez carrot colour pot

Tänään ollaan hetki luonnonkosmetiikan parissa ja puhutaan Ere Perez carrot colour pot poskipunasta. Ere Perez oli vielä hetki sitten mulle merkkinä täysin tuntematon, mutta nyt osaan jo kertoa, että kyseessä on vuonna 2004 perustettu luonnonkosmetiikka merkki, joka kantaa meksikolaissyntyisen perustajansa nimeä. Carrot colour pot -poskipuna on merkin ainoa tuote, jota olen nyt kokeillut, mutta tämän yhden pienen purnukan perusteella olen jo muodostanut kuvan koko brändistä. 

Ere Perez luonnonkosmetiikkaa myy ainakin Naturelle verkkokauppa sekä Beautiikki.

Ere Perez carrot colour pot

Carrot colour pot -poskipuna päätyi mulle pienen sattumuksen kautta. Ostin nimittäin I love me -messuilta Naturellen pisteeltä Juice Beautyn voidemaisen poskipunan ja huomasin kotona sen olleen vanhentunut. Laitoin asiakaspalveluun viestiä ja sainkin vastauksen todella nopeasti. Juice Beauty:n poskipunaa he eivät voineet minulle lähettää, mutta tarjosivat tilalle tätä Ere Perezin versiota ja 20 euron lahjakorttia. Sävyn sain itse valita ja päädyin sävyyn Harmony.

Ere Perez carrot colour pot

Huomaan, että olen kokoajan puhunut tästä poskipunana, koska miellän tämän itse sellaiseksi. Oikeastihan kyseessä on monitoimituote, joka sopii moneen eri tarkoitukseen, mm. poskipunaksi ja huulipunaksi. Toistaiseksi olen käyttänyt tätä vain poskilla, mutta täytyy kokeilla miltä tämä tuntuu huulipunana kunhan joskus muistan. 

Ere Perez carrot colour pot

Sanoin tuolla aikaisemmin, että olen tämän yhden tuotteen perusteella onnistunut luomaan itselleni mielikuvan koko brändistä. Ja se mielikuva on ehdottomasti positiivinen. Carrot colour pot on pakkaukseltaan todella ylellisen tuntuinen ja näköinen, voisin hyvin mennä jostain luksusmerkistä. Myös sarjan muiden tuotteiden pakkaukset vaikuttavat todella laadukkailta kuvien perusteella. Tämän voidemaisen poskipunan koostumus on todella silkkinen, pehmeä, kermainen ja hyvin levittyvä, se asettuu kasvoilla kauniisti eikä riko alla olevaa meikkiä. Tämä tuntuu sormilla kokeiltaessa aika öljyiseltä, mutta mun mielestä se on vaan hyvä juttu.

Ere Perez carrot colour pot

Harmony on sävynä todella kaunis, hieman persikkainen vaalea sävy, joka näyttää ihanalta kasvoilla ja varmasti myös toimii luonnollisena huulipunana. Tämä oli hieman hikoillut kuljetuksessa, mutta käyttöä se ei ole haitannut ja pisarat lähtivät ekalla käyttökerralla pois. Tuotetta voi levittää kasvoille sormin tai siveltimellä/meikkisienellä, itse olen suosinut synteettistä duo fibre sivellintä.

Ere Perez carrot colour pot

Onko Ere Perez sulle tuttu merkki?

Love, Mari

14 kommenttia:

 1. Nimen olen kuullut jollain tube-kanavalla, mutta muuten ei ole mitään käryä koko merkistä;) Tuo monitoimipuna on todella kaunis ja varmasti erittäin laadukas:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ollut käytössä aivan ihana, en voi kun suositella <3 Koko brändi alkoi kiinnostaa mua enemmän ja enemmän :)

   Poista
 2. Tämä merkki minulle täysin uusi. Kiva kun kerroit siitä! Hyvän värinen tuo poskipuna!

  https://itserakkausjuttui.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos löytyi jotain uutta :). Tää on kyllä tosi nätti <3

   Poista
 3. Ihan uusi tuttavuus kyllä oli tämä merkki, en ole oikein perillä luonnonkosmetiikasta ja muutenkin turvaudun aina niihin tuttuihin kosmetiikkajuttuihin 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kanssa luonnonkosmetiikan suhteen ihan alkutekijöissä, mutta on kiva löytää uusia toimivia tuotteita :)

   Poista
 4. Sain testiin yhden Ere Perezin huulipunan, ja olen todella ihastunut siihen. Yritän kirjoittaa juttua asap, sillä tällainen nimenomaan ylellinen luonnonkosmetiikka on aina kirjoittamisen arvoinen juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluaisin kanssa testata just niitä huulipunia, vaikuttaa tosi hyvältä! Täytyy käydä lukemassa sun arvostelu kun saat kirjoitettua :)

   Poista
 5. Ei ole tuttu, mutta nyt kyllä heräsi mielenkiinto. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, samoin kuin ajatus monikäyttöisistä tuotteista ja pienemmästä meikkipussista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos kiinnostuit :). Mä ainakin suosittelen lämmöllä tätä <3

   Poista
 6. Todella upea pakkaus. Mä en itse oikein osaa käyttää voidemaisia tuotteita, mutta merkki kuulostaa laadukkaalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään voidemaisista etenkin syksyllä ja talvella kun iho kuivuu, ne tuntuu jotenkin hoitavammilta :D

   Poista
 7. Täysin uusi merkki mulle, mutta kuulostaa hyvältä! En oikein osaa käyttää voidemaisia poskipunia ollenkaan, sillä ne aina suttaa(en vaan osaa levittää..), mutta monitoimituotteet on aina lupaavan kuuloisi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kanssa kokenut monien tuotteiden kanssa ton suttaavuuden, mutta ilokseni huomasin, että tämä ei sitä tehnyt :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...