maanantai 12. marraskuuta 2018

Lokakuun Boxycharm

Lokakuun Boxycharm on vihdoin täällä ja tänään päästään kurkkaamaan mitä kaikkea Boxycharm piti tällä kertaa sisällään. Laatikko viipyili matkallaan taas hyvän tovin, lähes kuukauden, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Odottelen edelleen lokakuun Ipsya, joka on yleensä tullut paljon nopeammin kuin Boxycharm, joten alkaa jo vähän huolettaa.. No ei mennä vielä Ipsyyn, vaan katsotaan mitä lokakuun Alter Ego Boxycharm kätki sisälleen.



Ihan ekana laatikosta löytyi Dermovia:n "pitsinaamio", josta olen nähnytkin paljon juttua jo videoilla ja arvosteluissa. Pussin sisältä löytyy siis peel off -naamio voidemuodossa ja sen päälle laitettava pitsinen kangasnaamio, johon voide sitten tarttuu ja sen pitäisi helpottaa naamion pois repimistä. Tämä on näyttänyt tosi jännältä, mielenkiinnolla testaan itsekin. Vähän kyllä pelottaa, sillä tämä on ilmeisesti aika tujua tavaraa :D.


Yksi boksin kiinnostavimmista jutuista oli Farmacy:n Green Clean puhdistusbalmi. Tätäkin monet kehuivat ja balmi tuntui aiheuttavan eniten innostusta tässä boksissa. Mä en ole kauheasti tälläisiä tuotteita kokeillut, senkin puoleen on kiva päästä testaamaan. Balmia levitetään kuiville kasvoille ja se ikäänkuin sulattaa meikin pois kasvoilta. Sopii myös silmämeikin poistoon!


Meikkituotteita oli mukana kolme, joista yksi oli itCosmeticsin Superhero ripsiväri. itCosmetics on todella kiinnostava brändi ja tätä ripsaria en ole vielä kokeilut, joten tuli hyvään paikkaan. Brändi muuten lanseerattiin eilen Kicksille, joten nyt näitä saa ihan Suomestakin! Käy ihmeessä kurkkaamassa mun eilinen postaus, jos haluat kuulla lisää merkistä ja mun tuotesuositukset ;).


Tästä Kat Von D:n Everlasting nestemäisestä huulipunasta olin super innoissani, koska rakastan näiden koostumusta. Tämä pysyy huulilla ihan super hyvin ja on kohtalaisen miellyttävän tuntuinenkin, vaikka toki kuivattaa jonkin verran. Sain sävyn K-Dub, joka on jotain pinkin ja violetin väliltä, kirkas ja kaunis.


Viimeisenä laatikon pohjalta löytyi PÜR:in midnight masquerade -paletti, joka pitää sisällään neljä poskipunaa/kasvopuuteria ja kuusi luomiväriä, sekä pienen peilin. Näppärä paletti matkoille, meikkipussiin, käsilaukkuun pienen kokonsa puolesta. Mä oon vähän kahden vaiheilla, että pidänkö tän itse vai laitanko eteenpäin. Nuo kasvopuuterit houkuttelee, mutta tiedän etten tule ikinä koskemaan noihin luomiväreihin.


Mikä oli sun suosikki lokakuun boksissa?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Sieltä löytikin kaikkea kivaa :)

    VastaaPoista
  2. Mä taas yllätyin kun sain oman boksini niin aikaisin :D Syyskuun boksi tuli siis tosiaan mulle ihan lokakuun lopulla vasta ja tää lokakuun boksi käytännössä siitä reilun viikon päästä. Tiedä sitten missä se syyskuun boksi oli matkannut..

    Mä tykkäsin hurjasti tästä boksista ja just noi PÜRin paletin luomivärit ihastutti mua<3 Tota mattaruskeaa en ihan tuolla joukossa ymmärrä, mutta muuten sävyt on ihania ja just mun makuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää boksit tykkää aina seikkailla vähän siellä sun täällä :D. Mä tykkäsin boksista kovasti, mutta päätin kovan pohdinnan jälkeen laittaa tuon paletin kiertoon, tiedän ettei sille tulisi käyttöä kun ei saa tehtyä koko meikkiä :/. Ihania sävyjä ja etenkin poskipunat ihastutti.

      Poista
  3. Tuo pitsinaamio kiinnostaa, mutta en yleensä oikein tykkää noista kangastyylisistä naamioista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaikuttaa tosi kiinnostavalta. Siinä levitetään ensin tavallinen naamio kasvoille ja pitsi vaan painetaan siihen päälle. Jännää! :)

      Poista
  4. Tosi mielenkiintoinen sisältö! Kaikki tuotteet kiinnostavia, mutta ehkä tuo ripsiväri ja huulipuna kuitenkin eniten. Kauniit sävyt myös tuossa luomiväri/poskipunapaletissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharm ei koskaan petä <3 :) Mä kanssa tykkäsin huulipunasta ehkä eniten ja ripsari ollut tosi kiva käytössä.

      Poista
  5. Noita Kat Von D meikkejä olisi siisti päästä kokeilemaan kun niistä on aina vain positiivisia kehuja kuullut, pitää koittaa pyytää tuliaisiksi jos joku menisi tuolle suunnalle matkalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki mitä oon kokeillut on ollut tosi hyviä, suosittelen lämmöllä <3. Näitä saa onneksi myös Euroopan Sephoroista :)

      Poista
  6. Onpas mielenkiintoinen sisältö. Mitä tämä kustantaa kuussa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin :). Boxycharm maksaa 21 dollaria kuussa + postimaksu Suomeen noin 10 euroa.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...