keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Meikki-keskiviikko; Gingerbread Spice

Moikka kaikille! Hauskaa meikki-keskiviikkoa itse kullekin :). Tänään meikkaillaan ihanalla Too Faced Gingerbread Spice -luomiväripaletilla ja testaillaan myös niitä eilen esittelemiäni Jeffree Star highlightereita. Meikki on todella simppeli ja yksinkertainen, halusin vaan testailla tuon luomiväripaletin koostumusta ja pigmenttiä jne. Tämä kyseinen meikki on siis tehty jo jokin aika sitten, kun kokeilin tuota palettia ekaa kertaa. 


Aloitin meikin kasvoista, kuten pääasiassa teen, ellen ole tekemässä jotain tosi näyttävää juhlameikkiä. Käytin pohjalle TF:n HangoverX primeria ja Fenty Beauty:n Pro filt'r meikkivoidetta, joka toimi yllättävän kivasti tuon primerin kanssa. Mä en ole pitkään aikaan käyttänyt tuota Fentyn meikkivoidetta, koska muistelin ettei se istunut niin kauniisti mun kasvoille, mutta nyt kyllä tykkäsin. 

Kasvomeikkiä kerrostin oikein kunnolla, sillä käytin ensin meikkivoiteen päälle voidemaista contouria ja aurinkopuuteria, voidemaista poskipunaa ja nestemäistä highlighteria. Puuteroinnin jälkeen kerrostin päälle kaikki samat vielä puuterisina versioina. Näissä kuvissa näkyy mun mielestä aika kivasti nuo Jeffreen uudet highlighterit, miten upealta ne näyttää kasvoilla. Pohjalla tosiaan se liquid frost ja päällä supreme frost.


Silmämeikin halusin pitää tosi simppelinä, mutta kuitenkin tummuutta sai olla. Gingerbread Spice paletin oikeassa yläkulmassa on ihana tumma violetti sävy, joka kiinnitti heti mun huomion ja se löytyykin tästä lookista ihan koko luomelta. Lisäksi käytin vain paria mattasävyä luomivaossa ja alaluomella.

Huulipunaksi halusin jotain nudea ja jotain sellaista, mitä en ole vähään aikaan käyttänyt. Muistin viime vuoden black fridayna ostamani Marc Jacobs huulipunan ja sipaisin sen huulille. Se toimi ihan kivasti, vaikka olikin vähän vaaleanpunaisempi mitä olin tähän ajatellut. Noiden huulipunien koostumus on aivan ihana!



Joko odotatte pikkujoulumeikkejä? :)

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Too Faced HangoverX primer
Fenty Beauty Pro Filt'r foundation
essence get picture ready! concealer*
Fenty Beauty match stix, Amber
benefit Dew the Hoola
Jeffree Star Liquid frost, Canary bling
RCMA no-color powder
Juice Beauty last looks blush, 08 Orange Blossom
Too Faced primed & poreless powder
benefit Hoola bronzer
MAC mineralize blush, Subtle breeze
Urban Decay Beached bronzer, Bronzed
Jeffree Star Supreme Frost, Wet dream

Too Faced Gingerbread Spice palette
Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil, Perversion
Kat Von D Tattoo liner, Trooper
IsaDora Flashing volume intant effect mascara*

Urban Decay Brow box, Honey pot
The BrowGal The instatint tinted brow gel with microfibres

Marc Jacobs Le Marc lip creme, Sonic truth

*Saatu pr näytteenä

8 kommenttia:

  1. Tosi kiva ja simppeli meikki! Toi Fentyn meikkivoide näyttää ihan todella upealta tässä, samoin koko silmämeikki!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiva kuulla :). Mä olin itsekin ihan yllättynyt miten kivalta toi meikkivoide näytti.

      Poista
  2. On kyllä kaunis ja harmoninen meikki!

    VastaaPoista
  3. Ihana meikki! Mulla tollainen pieni rajaus näyttää niin hölmöltä vaikka haluaisin aina johkin silmämeikkiin sellaisen tehdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Hahah, mä haluaisin taas tehdä kunnon kissarajauksia, mutta mun raskaat luomet saa ne aina näyttämään tosi hölmöiltä, ihan kun se siipi katkeaisi ulkonurkassa jos katson suoraan eteenpäin :D :(

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...