tiistai 13. marraskuuta 2018

IsaDora Galactic

IsaDora Galactic juhlakokoelma tulee kauppoihin marrakuun aikana ja suureksi ilokseni sain kokoelman tuotteita testattavaksi ja teille esiteltäväksi. IsaDora on yksi niistä "harvoista" markettimeikkimerkeistä, jonka uudet kausikokoelmat jaksavat aina innostaa ja ihastuttaa. Galactic -kokoelma ei suinkaan ollut poikkeus, vaan ihastuin tähän kokoelmaan heti ensi vilkaisulla. Nimestäkin voi jo päätellä, että tämän vuoden juhlakauden teemana on avaruus, säihke ja kimallus ja mikä sopisikaan paremmin tähän alkavaan pikkujoulukauteen?

*Tuotteet saatu pr näytteenä


Kokoelmaan kuuluu paljon vanhoja tuttuja tuotteita uusissa kausisävyissä, sekä ihan täysin uusia tuotteita. Sain tosiaan maahantuojalta testiin ison osan kokoelman tuotteista ja mukana tuli vielä aivan ihana kultainen meikkipussukka, joka pienestä koostaan huolimatta oli yllättävän tilava! Sain nämä kaikki meikit mahtumaan pussukkaan, ainoastaan tuo pyöreä paletti oli vähän liian leveä, eikä vetoketju mennyt sen kohdalta ihan täysin kiinni.


Galactic -kokoelman yhteydessä julkaistiin kuusi uutta kynsilakkaa teemaan sopivissa sävyissä. Kokoelmasta löytyy kolme Wonder Nail -kynsilakkaa sävyissä 407 Galaxy gold, 408 Galaxy rose ja 409 Galaxy silver. Kimaltelevia Glitter Nails -päällyslakkoja on myös kolme eri sävyä ja ne mätsäävät kivasti yhteen noiden kynsilakkojen kanssa. Sävyt ovat 920 Supernova, 921 Cosmo rose ja 922 Shooting stars. Wonder nail kynsilakat ovat yksiä mun lemppareita koostumukseltaan, ne ovat sopivan paksuja ja peittäviä, harja on leveähkö, mistä tykkään ja ne myös pysyvät kynsillä useita päiviä lohkeilematta. 


Kokoelmaan kuuluu kynsien lisäksi kimallusta myös luomille, kasvoille ja koko vartalolle. Glitter linereita tuli kahdessa sävyssä, Silver sparkles ja Gold sparkles ja molemmat ovat todella upeita ja sopivat erinomaisesti juhlameikkiin. Nämä ovat aika lailla vastaavia, kuin ne Urban Decayn suositus glitter linerit. Näitä voi käyttää joko yksinään rajauksen tekemiseen, värillisen rajauksen päällä tai näitä voi taputella luomivärin päälle tuomaan kimallusta koko silmämeikkiin. 

Glow drops face & body sävyssä 72 Golden Galaxy on kausituote, joka tuo hehkua ihan koko kropalle. Tätä nestemäistä glitteriä voi käyttää kasvoilla mm. highlighterin päällä, luomilla, kulmaluulla tai vaikka kulmakarvoissa. Sopii erinomaisesti myös vartalolle, jos haluat kimallusta esimerkiksi dekolteelle tai olkapäille.


Liquid lip chrome -huulikiillot tulivat tutuksi jo viime joulun aikoihin, nyt on saatu kokoelmaan lisää sävyjä. Sävyt ovat kaikki kausisävyjä, eli saatavilla vain tämän kauden ajan. Sävyt ovat nimeltään 44 Moonwalker, 45 Pink planet ja 46 Space jewel. Nämä ovat super metallisia ja hohtavia huulilla, koostumukseltaan melko paksua ja hieman tahmaista. Mä en itse kauheasti pidä tahmaisista huulikiilloista, nämä alkaa olla vähän siinä rajalla, että onko liikaa tahmeutta vai ei. Sävyä näistä irtoaa hyvin, mutta kiiltoja voi käyttää myös rajauskynän tai huulipunan päällä. Mä tykkään käyttää näitä eniten yksinään ja niin, että taputtelen sen suurimman kiillon ja tahmeuden paperiin, jolloin huulille jää vain vähän sävyä je hohtoa.


Yksi Galactic kokoelman helmistä on tämä Golden edition eyeshadow palette. Luomiväripaletissa on viisi hohtavaa sävyä, joissa on kaikissa hieman erilainen koostumus. Tän paletin kaveriksi tarvii siis jonkun toisen paletin, mistä löytyy niitä mattasävyjä. Nämä ovat kaikki tavalla tai toisella kimaltelevia, vasemmassa reunassa lähes pelkkää glitteriä, keskellä ruusukultainen metallinhohtoinen sävy ja oikealla tumma helmiäinen. Nämä eivät pannussa tai käsiswatcheissa pääse edukseen, mutta hyvin pohjustettuna silmämeikissä nämä näyttää todella upeilta. Mun lemppareiksi on noussut tuo ruusukulta ja ihan vaalea glittersävy.


Olin tosi innoissani myös tästä Face glow highlighting wheel -paletista sävyssä Champagne glow. IsaDoran kasvopuuterit on lähes aina olleet mieluisia ja tälle olikin kovat odotukset. Paletissa on viisi erisävyistä vaaleaa highlighteria, jotka soveltuu parhaiten melko vaalealle tai keskivaalealle ihonsävylle.Mukana on yksi hieman tummepi sävy, mutta sekään ei kyllä kovin tumma ole. Näissä on pehmeä kermaisen tuntuinen koostumus, joka näyttää kasvoilla todella kauniilta. Osa luonnollisemmalta ja osa taas todella hehkuvalta. Nämäkään ei käsiswatcheissa näytä oikein miltään, mutta meikissä todella upeita sävyjä. 




Kokoelma oli mun mielestä kaikenkaikkiaan taas todella onnistunut. Kaikki tuotteet toimivat niinkuin pitääkin, ainoastaan nuo huulikiillot on sellaisia, mitä en itse kovin usein tule varmaan käyttämään sen tahmaisuuden vuoksi. Niissäkin kyllä sävyt on upeat! Mun lemppareita on luomiväripaletti ja highlighterpaletti, ei niin yllättäen :D.

Jos haluat nähdä miltä nämä tuotteet näyttää kasvoilla, kannattaa kurkata huomenna blogiin, meikki-keskiviikossa nähdään näillä tehty isänpäivämeikki. Testailin siinä meikissä jokaisen tuoteryhmän meikkejä, eli pitäisi saada ihan hyvä kuva näistä.


Miltä kokoelma vaikutti? 
Oletko käyttänyt IsaDoran meikkejä?

Love, Mari


22 kommenttia:

  1. Glitter linerit olisivat kivat juhlakauteen ja jouluun:) En ole ennen kokeillut, mutta nyt jotenkin alkoi kiinnostaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon keksinyt noille linereille tosi paljon käyttöä jo nyt, ihan huippu kivat! :)

      Poista
  2. No nyt on kyllä kiiltoa ja kimallusta<3 Tykkään hurjasti noista IsaDoran wheeltuotteista, niissä on yleensä tosi kauniit sävyt, kuten nyt tossa tämänkin kokoelman tuotteessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään niistä myös, laatu on kohdillaan :). Tämä ei ollut poikkeus.

      Poista
  3. Multa löytyy myös tuo IsaDoran Highlighter Wheel ja se on kyllä aivan ihana <3 Kokoelmasta pitää noita glitterlinereita käydä vielä tarkemmin kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, kiva kuulla, että säkin oot tykännyt siitä :). Käy ihmeessä testaamassa noita linereita, ne on niin monikäyttöisiä!

      Poista
  4. Glow dropsit näyttää ihanilta!

    VastaaPoista
  5. Rakastan IsaDoran meikkejä (ainakin niitä meikkivoiteita) joten pitää käydä testaamassa oisko tossa jotain mulle :) Noi huulikiillot näyttää älyttömän hyviltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä tutustumassa ja testailemassa. IsaDora on siitä kiva, että tuotteita voi käydä hypistelemässä ihan kauppareissulla :)

      Poista
  6. Pikkujoulukausi lähestyy joten nyt voi hyvin laittaa vähän glitteriä meikkiinsä :)
    Kauniita sävyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, juurikin näin! Nyt on se aika kun saa kimaltaa :)

      Poista
  7. Nuo kynsilakat on niin ihanan säihkyviä juhlakauteen! Mäkään en normaalisti tykkää tahmeista huulikiilloista, mutta IsaDoran kesän kiilloista oon yhden saanut jo kulutettua melkein loppuun asti, mikä on aikamoinen saavutus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihanan metallisia ja hehkuvia! :) Oho, toi on jo aika hyvä saavutus! Mä käytän niin vähän kiiltoja, etten edes haaveile sellaisen loppuun kuluttamisesta.

      Poista
  8. Isadoralla on kyllä huippuja tuotteita, varsinkin nuo pyöreät kasvopaletit on ihania! :) Kynsilakatkin on mun suosikkeja, kestävät kynsilläni tosi hyvin. Tän kokoelman huulikiilloissa onkin ihastuttavat sävyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä, he osaa nuo kasvotuotteet tehdä todella hyvin. Kynsilakkojen koostumus on myös yksi mun lemppareista :). Tykkään myös heidän luomiväreistään, ainakin jos markettimeikkejä mietitään niin niissä on aina tosi hyvä laatu.

      Poista
  9. Ihania noi kynsilakat! Vitsi kun onat kynnet kasvais niin noi olis niin nättejä varmasti kynsillä. Mulla oli ennen tosi paljon erilaisia glitter linereita, mutta teinivuosien niiden käyttö on jäänyt kokonaan pois. Toi hopea ja kultainen glitter liner on kyllä tosi puoleensa vetäviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan tynkäkynnet, mutta käytän silti :D. Toki näyttävämmät olisivat pitkillä kauniilla kynsillä. Noita linereita voi käyttää ihan vaikka luomella tai kasvoilla, tai kuten mä oon nyt innostunut niin kulmakarvoilla.

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Se on ihan mieletön, tuo upean hehkun vartalolle ja kasvoille myös :)

      Poista
  11. Uuuu ihania glitterilakkoja! Oispas kiva taas pitkästä aikaa lakata..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookin upeita! Nyt vaan lakkaamaan, joulukin tulee :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...