sunnuntai 11. marraskuuta 2018

itCosmetics nyt Kicksissä!

Ihana itCosmetics on vihdoin Suomessa! Siinä se jo tulikin, tämän postauksen tärkein sanoma. ItCosmetics on vihdoin saapunut Kicksiin. Tätä on odotettu jo pitkään, tai ainakin minä olen. ItCosmetics on ollut tähän asti jotenkin hankalasti saatavilla, vaikka mm. Selfridges merkkiä onkin myynyt. Nyt näitä saa kuitenkin ihan koti Suomesta, kun tuotteet tulevat tänään 11.11 myyntiin yksinoikeudella Kicksiin, jonka valikoima tuntuu vaan paranevan hetki hetkeltä.

ItCosmetics on tullut mulle tutuksi jo vuosia sitten Youtuben kautta ja olenkin kokeillut muutamia merkin tuotteita. Tänään ajattelin vinkata teille parista mun lempparista ja parista sellaisesta tuotteesta, joita itse haluan päästä kokeilemaan. Koko valikoiman voit käydä kurkkaamassa Kicksin verkkokaupassa*.

*Postaus sisältää affiliate linkkejä
Kuvat: Kicks.fi


Mun ykkössuosikki itCosmeticsilta on ehdottomasti tämä Bye bye pores pressed powder*, jonka olen kerran jo kuluttanut loppuun viimeistä pisaraa myöden. Mun on ollut tarkoitus tilata uusi puuteri jo pidemmän aikaa, mutta nyt kun saan tämän Kicksiltä, laitan ehdottomasti tilaukseen. Tämä on yksinkertaisesti sanottuna paras puuteri mitä olen koskaan käyttänyt, blurraa ihohuokoset ja viimeistelee meikin todella kauniisti. Puuterista on saatavilla myös irtopuuteriversio, mutta siitä mulla ei ole kokemusta.


Naturally pretty luomiväripaletti* on sävymaailmaltaan aivan ihana, nämä jotenkin kolahtaa kovasti! Tätä kyseistä palettia mulla ei ole, mutta olen käyttänyt tämän miniversiota ja luomivärien laatu oli todella hyvä. Paletissa on mattasävyjä sekä yksi "transforming" luomiväri, jolla saa mattasävyn muutettua helmiäiseksi. 


Mun kesäaikojen lemppari on ollut jo muutaman vuoden ajan Your skin but better CC+ cream*, joka sisältää +50 suojakertoimen. Tässä on sopivasti peittävyyttä ja kaunis lopputulos, pysyy myös kasvoilla todella hyvin. CC voiteesta näytti olevan nyt saatavilla myös illumination ja matte -versiot, jotka vaikuttaa myös tosi kiinnostavilta.


Bye bye undereye concealing pot* vaikuttaa ihan super kiinnostavalta! En ole tätä koskaan kokeillut, mutta kuvauksessa tästä sanotaan näin: 

"Hyvästele tummat silmänaluset ja kaikki muu, minkä haluat peittää. Toivota tervetulleeksi heleä ja kirkas katse. Paras versio omasta ihostasi pienellä sipaisulla Bye Bye Under Eye Concealing Pot -peiteainetta. Innovatiivinen peiteaine, joka sisältää hydrolysoitua kollageenia, peptidejä, hyaluronihappoa, antioksidantteja, kofeiinia ja vihreää kahviuutetta peittää kaiken ilman, että iho öljyyntyy tai meikki halkeilee. Tuntuu niin kevyeltä, ettet tunne sitä ihollasi. Tulet ihastumaan tähän voidemaiseen, pitkäkestoiseen ja peittävään peiteaineeseen!"


Onko itCosmetics tuttu brändi?
Oletteko te yhtä innoissanne tästä uutisesta kuin minä? :D

Love, Mari

22 kommenttia:

  1. Mua kiinnostaisi eniten it Cosmeticsin CC-voide:) Se on niin kehuttu, että tekisi mieli kokeilla jossain vaiheessa. Kiva, että tännekin rantautuu vihdoin lisää kivoja merkkejä, joista muu maailma on saanut nauttia jo iät ja ajat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi kiva, kannattaa hankkia kokeiluun ainakin sitten keväällä ellei aiemmin :). Kicks on tehnyt ihan loistavaa työtä näiden merkkien Suomeen tuomisessa, muistan kun vielä joskus neljä vuotta sitten ajattelin, ettei Kicksistä löydy ikinä mitään kiinnostavaa :D. Nyt on vaikka ja mitä ja verkkokauppa ihan huippuhyvä!

      Poista
  2. En ole itse merkin tuotteita kokeillut, mutta paljon positiivista lukenut - näitä on joskus pakko testata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti, sarjasta löytyy vaikka mitä ihanaa <3

      Poista
  3. Sain just testattua brändin Superhero Mascaran ja se osoittautui erittäin hyväksi :) Isot odotukset on siis muillakin tuotteilla! Mä oon aina innoissani, kun Suomeen saadaan myyntiin jokin kosmetiikkabrändi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että se osoittautui hyväksi! Sain kanssa sen ripsarin Boxycharmista ja nyt se odottelee laatikossa testaamista :). Mä oon kanssa aina tosi iloinen kun saadaan joku uusi merkki markkinoille <3

      Poista
  4. En itse meikkaa, muuta kuin harvoin, mutta nuo vaikuttavat ihan mielenkiintoisilta tuotteilta. :) Ja nuo luomiväripaletin sävyt näyttävät todella hyviltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on todella laadukkaita ja tekevät hyvää myös iholle, kuten esimerkiksi tuo CC voide :). Mä tykkään kanssa noista luomivärisävyistä tosi paljon <3

      Poista
  5. En ole tästä kuullut mutta vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta :) Tummat silmänalukset ovat monelle ongelma (onneksi en itse kärsi niistä) eli jospa täältä löytyisi apua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä tutustumassa kun nämä rantautuu liikkeisiin asti, jos haluaa ihan livenä päästä hypistelemään ja kokeilemaan tuntumaa :)

      Poista
  6. Olen omassa blogissani kirjoitellut sekä tuosta silmänaluspeitevoiteesta ja CC-voiteesta, eikä kumpikaan noussut mitenkään suosikeiksi. Kummallisen tahmeita mönjiä molemmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kurja kuulla, etteivät ne sopineet sulle :(. Mä en oo kokenut tuota CC voidetta mitenkään tahmeana, vaikka koostumus onkin vähän paksumpaa kuin monissa muissa meikkivoiteissa.

      Poista
  7. Niin mahtavaa, että tätä saa nykyään Suomestakin! :) CC-voide on ollut mun himotuslistalla iäisyyden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin!! :D Tää oli sellanen uutinen, mikä innosti oikein todella. CC voide on mun kesän ykkös lemppari, kannattaa kokeilla!

      Poista
  8. Mahti juttu, että It cosmetics saapuu Suomeen! Boxycharmista sain tuon firman Superhero maskaran ja ihastuin siihen ikihyviksi. Mielestäni yksi tähän astisen elämäni parhaimpia ripsareita, joten odotukset on merkistä aika korkealla. Saatankin laittaa joululahjatilausta tulemaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihan mahtavaa kun täälläkin valikoimat paranee :). Mä kokeilin kanssa tuota ripsaria ekaa kertaa nyt viikonloppuna ja ensivaikutelma oli oikein hyvä.

      Poista
  9. Mahtavaa että saadaan suomeen laajennettua markkinoita :) Pitää käydä katsomassa testereitä myymälässä ensin paikanpäällä, kun ei ole vielä tuttuja että saa vähän käsitystä ensin koostumuksista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, parasta! Kun ei kerran ole Sephoraa, niin tää on toisteksi paras vaihtoehto, lisää vaan brändejä Kicksiin. :)

      Poista
  10. Vihdoin pääsen testaan tota CC-voidetta, laiskana en ole jaksanut tilailla sitä muualta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, nyt sen saa ainakin tosi helpolla kokeiluun :D. Vielä kun odottelee niitä Kicksin alennuksia niin saa vähän edullisemminkin.

      Poista
  11. Tällä viikolla kävin tuolla meidän paikallisessa Bootsissa ja sain heiltä näytekoon tuota CC-voidetta sekä ripsarista testiin, ne pitää kyllä pistää kokeiluun hetimmiten! Etenkin tuosta CC-voiteesta oon kuullu hyvää ja tuota ripsaria toki kehuivat myös maasta taivaisiin.

    hanna
    <a href="http://www.hannamariav.com>www.hannamariav.com</a>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tykkäät niistä! :). Mulle kelpaisi kanssa shoppailureissu Bootsiin ja Britteihin ylipäätään, siellä vielä paljon mitä täältä ei saa.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...